嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
  m4 Y! z9 R: R, {+ Y' w咁你地係喜歡實調還是用網調?
9 i9 X' V) ?& |. a3 f6 J我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
" D3 g% t- ~" S2 t: b9 l咁你地係喜歡實調還是用網調?
0 P3 Q; s0 |6 g7 ?& q/ k3 x% k

0 F' O- r& n& j. u5 |4 t, x如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
% I. U, D3 t, S+ d6 l+ `* r0 ?2 x3 k' m: ~; S# S6 N8 z( J% i
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表
9 ]% _  C- L  w' G- _3 O5 Z. w喜歡(舉手)
$ R' P( W/ k0 g; C) Y' ~都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
" Y- G9 `7 R( h8 {電擊器跟冰塊都很不錯呢..... X  P& A/ `3 K! e% ~2 J# n3 q
自縛的話....不較不好玩
9 @8 w: h( Q0 n& l! ~0 m* e比較喜歡被縛
/ `" o- `5 y1 u0 T
1 L6 R/ R* _/ E4 v$ l4 q電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   % P$ Z- X9 l- {( f$ j8 [
; ~' V' [- H, o3 j: z
- L4 y/ `& a" U5 }* K
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?& K3 j* Z% ~- D' M! [
5 q6 q# e& z* S
1 N6 U4 C1 Z, K0 \0 ?

# t7 M" t4 i1 Y電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
% ^$ z& N6 u& x. r
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga, 8 c# w0 c2 k5 C& B2 M- k
) f6 L  ?$ F+ V, n5 b# ~4 ~% W: ~
不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
; V6 }& U9 |. x3 y1 u7 e
/ X8 `! N& e; l3 U  v, }. G好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
) i; b" h- P0 M3 n* X! `/ M, o
5 l$ t' {% T3 a! Y4 T5 G* n3 Cmy msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   
2 X' x; n# M0 a: ]  y6 c1 `% B$ s/ D; Q7 z9 n- k% e
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
/ ?$ e* g" ]$ C% x6 \+ T7 W* F: M. {: k5 O- j$ r/ t

+ G% w; D# @6 ?) T" y不是拉~~~~~
8 L2 r$ N4 f0 W+ r5 M% J是像退燒劑的用法一樣....2 J! k. N: A- ?; [
不過要先把冰塊弄成圓形的....2 j% s# k2 }0 k6 k+ g* L' u/ R
不然會弄傷人的

[quote]% y& W3 q- r; Z$ c3 V3 |
/ p7 v  F$ j* W1 @" O
3 u; b" X8 ?- A9 w, Y0 ]/ r& [( |
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
9 P; i' _* C  J) N) b' m) }& c4 Z
1 P. J/ H7 X/ @0 G$ X3 M2 y6 a$ Q. a0 p
0 J1 x9 h% K. }" Q
8 l; L+ O3 P, A3 e

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表2 q% B  F7 ~* i8 @% [8 m4 b9 |3 m
& W; `5 U2 c+ @4 _9 [0 D( r. J( h0 `% Y5 O& w  w
但係我玩親都係玩繩呢...* u3 J% Z" M% Y$ m+ {1 g
) z/ P( @: e. s' K0 A
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表7 Z4 ]0 y# G5 H& v; M
不是拉~~~~~
7 G  z" q# ]5 x( M9 E/ O5 m1 B是像退燒劑的用法一樣....
" X& A& p% d* _0 R+ c1 n4 X不過要先把冰塊弄成圓形的..../ N( a/ U4 ]  A2 ]/ A3 {6 T
不然會弄傷人的
4 s; W7 ~. h7 q. K. D
; y7 p* @& W0 ^: B, k# K2 j! W
會唔會凍傷?, T& x1 P1 E: [: F
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
8 p1 p1 v9 h$ O* ~8 Y4 w
會唔會凍傷?6 r# F5 n# O7 G- Z. G) J# g) s( r
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
7 P5 ?8 E2 p' T
  e% ?2 o$ T9 h* k  [# O5 |
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ: r' _! u8 n3 ~1 s
凍傷倒不會.....
% }( ]7 B$ O8 D& f不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   " @' q' C! l# G5 Q
3 @  ^8 T% [" U

+ P+ d2 s# _8 d) s$ _  _' h8 g( o0 b( R. d4 h
不是拉~~~~~
+ c% ~; n: c6 Y& g* p: p# A, C是像退燒劑的用法一樣....
6 J6 a; F- L% \+ A不過要先把冰塊弄成圓形的....
  R" s' q; T% k( }# h不然會弄傷人的
/ ]% Y. M7 ?9 \& E
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
( V( r& v, S* v9 p& ?/ Q6 y$ v6 ~2 E不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
1 f2 R- w1 b/ p; s' z

4 w* j" c  T, a0 Y( _2 |我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..8 _0 M/ u+ G7 h9 ~& h5 F( Z4 |! w
唔知個到有無d細粒d ge... % ~" d9 R4 Y% \! ]9 j. j
大家可以去搵搵就係..
+ N" S4 |; N* l: r* g/ m' v( |' d# [8 E2 j- S+ z! [. _7 n) |, I
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 7 T1 X6 ?* P8 i7 d, Q& P; ]0 I* c- l% v
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ! W- f5 n- S" _  O9 B1 y
凍傷倒不會.....
) T1 H% ^% g' Y0 ^$ O不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
$ K6 a2 }& m' x6 z4 a4 J
其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
- h1 f/ m/ F8 t: b% q# u0 K$ y但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..) o: Y. R. L- T2 I% p
種感覺真係好正...
4 U$ U1 }9 W, l( R2 x, V; s不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既
# S/ F1 v7 t. x- K5 l! z唔係好大,大約一立方厘米到3 s# G7 I* l0 ]9 Z9 M" u; G
( h0 C4 Z0 L  p( z( ~5 c
但我唔係好明你地個玩法9 i; x* _% W5 }
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   0 B: f1 D4 j( G1 R8 N: s  z
咁你地係喜歡實調還是用網調?
- J1 B! f5 e! b0 F3 f! R
當然是實調啦
' d3 m8 u( d+ n! B+ s8 Q) t但...找不到主人