嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   3 m0 e, _/ h/ x& `
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨  z' q$ H  S4 ~$ h! v. H) J; \  ~

4 i! {* d/ ~/ a- K% B好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
  Q1 _4 M( E. D6 U# {我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   / ^* x* U4 Q" p: m) @

7 x7 d) S2 f7 B7 s- m3 r4 O4 }+ M( ^, ~: N0 k9 G8 r. z
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
7 M4 w: G+ N8 }1 w6 x( N  ^
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   3 w6 x+ M: o5 J1 Z0 s
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
# K: E) L) v% f# u6 w! ^# h' s0 u) q+ F: p
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
+ x- h! e# Q- Y8 g: g
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   5 L" d" A3 u' V6 P* M( `! V

" `+ {6 _7 B$ B( l買到蒸氣熨斗囉
' W2 }* j; j. }6 v
5 L1 f2 P' d$ D: k7 E$ b+ E7 b$ J打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   # F" e4 z. X5 P8 b9 Z
+ d! ^0 A6 _. ]; d# D
+ w5 U2 p& y: P
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
7 P7 g  U' y; j7 `
: X/ F' b7 \0 S' p
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
5 R$ \3 J$ x: v( z- _7 Y) o一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
( Z6 H% X& b; e" }; Y2 b! k
* t0 Q" L# j/ M9 ?; X+ P
我cd咗刀會對住鏡打飛機law# t$ s. n$ t4 E$ `
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   ) I+ V9 B) c$ Z6 D- j, w5 \
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
* C& H7 I' o+ }" V' z+ [0 x3 O9 H* |
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
& c0 C3 d- b/ _0 A7 J8 e1 i! s
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   3 |  Q; o! `, @3 G
* a( ~4 A- l3 j2 D
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
1 ?' R. F! G9 q  P/ N. D
& w) ?/ x0 Z$ H% @7 Z9 M我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
: N* G& U; @" @% s; I# G用沐浴露慢慢倒在身上
4 P  \. j  N. o感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
2 d4 ]* d3 D( F! K) _唔知有無機會呢) }+ u- c! z- Z( f& T. w& N3 I
+ I! ^7 k1 X! @2 r) j

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   1 O5 A3 D+ [( s5 n* G3 y
. ~8 `0 ~7 k: P4 x+ a

4 l: b+ ?; s4 J% H打直刀可以熨果d?
- }) x, _3 Q( F, }! ^. P6 K
係呀!+ P- z, C& ~  S1 g, g2 i% c# ?
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
% I/ f+ r7 U, m0 K- m! N6 t& t
* A/ L1 W' s6 V( z" Y8 t! \點解會無呢?
, Z2 M3 E& N3 e
; J, |! V; `) Y: H
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 9 s; e: q/ U) j$ [- K- k

' H. x+ @# q; h
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
' m* D! Y5 `  t5 ?- z; D$ g* T- y4 _  ^) F' f- Z" P9 D. R

0 y$ P  v5 g: Q' D8 K姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
  ^9 g3 \* I# m2 T  f

' B0 `* q: ~8 |唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
8 z: F) ]4 Q$ B/ }* ^6 v2 [+ w前兩晚試過全套校服在浴缸
: K  G, e7 Z  D1 y( ?# N用沐浴露慢慢倒在身上. ]# |; Y9 E. f
感覺一絕
3 z. o: J  @% s, B  r5 |2 J  g" X
' r1 L2 K' H! P姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   . w) w% B+ Q$ _& L2 ^% n* K5 p. @5 a
1 `  E) V6 {; t) s  Y: ^8 \
係呀!
6 ~1 N# [+ u3 b8 A買返一個用啦!
4 v2 `/ ~! b9 z' I" s
  Y7 t/ o' z& ~: [9 }5 G- s等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   0 O$ N2 l, I, r2 ]9 Z) Y

$ r) l4 U# T* b: I% G& b) \2 S0 J9 o4 u
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 ! B7 N1 y& j& s, S: \

8 X, \8 i/ j9 x
, Z8 M0 V% m" t# y. A& @- ]
; Y$ L# Q/ I% ^* z+ H唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
  j% Q2 Y; ?- C8 Y8 ^  ?9 {

8 x. n# u# |/ x; {旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   - q. X+ D# h9 z9 `; @/ k- j! Z
前兩晚試過全套校服在浴缸
: K  s0 z  d; p! a3 s5 b# n* a用沐浴露慢慢倒在身上# T( M3 U  A. l4 G8 N6 J3 D
感覺一絕
" d, t) U6 |. C1 M9 E我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
: Y9 y) h/ |+ @* J8 u( B. Q5 q越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   7 z0 E# y( Q% [

! O* g$ }$ C9 U5 ]我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
0 c" s# c: U, J  z8 z4 J越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
& I" Y3 ^8 _1 }( Y4 r# v
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的5 f- X& U+ |! U- N
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   - O  ?+ i! [. W9 f/ B

8 l9 B% q9 z, N" ?$ L: ^5 `, S  \' Z在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
# p$ s8 e2 N2 c3 n- l. Q( I) W那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
; j5 ~+ b, z5 W+ l8 t  k
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,5 f1 m; U+ m# T3 P- G% D0 r
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊