嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   ( |7 w$ i  U+ N/ B
2 n2 n' ]. N3 n
7 S, C- ~+ Y6 k
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
" |: z, R9 l. F# g' f; A; o
: @, N0 }1 Y4 F5 `4 a
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   3 D5 j  p& x* {- l& X
著好校服後
$ c3 a, I7 @3 a9 N5 h用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
9 N1 G" j- j! H& I+ D8 E: m然後用後拉
! A& W# d. M' l; b1 H* @* a; Y要磨埋肛門位
4 ?! s! M5 ~$ K3 A( U拉到射為止& E: [; S8 |: T) m  O
以前成日咁玩
7 n8 m2 i, @2 ?1 y+ H6 `而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
3 m! n' N3 F( Y
; A1 V+ h2 _0 E下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   4 E  W1 t8 _6 H8 Z# L; t

! I* t4 o7 i- A6 |
2 c# h: |- f2 i+ g3 ?: r下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
( y8 R# J3 t; {
: \' |/ Y" v6 C2 `  s- Q
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   , z" ~1 r. S9 q1 ~  Q! i
( N2 ]) Z" [( D5 v

: s( G- G& G- p. V' |* y/ ~$ x成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
' h$ ~9 m, L+ p! _8 t真係勁hi呀!
5 O' M5 j- P2 e7 z+ W  x不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
0 f& H: K2 K0 V; f
& V; Z, ?0 }; A9 |8 W' x4 Y) z2 s真係勁hi呀! / V- D+ {: ^* ?! h* ]
不過就要買過件校服囉.
$ Q' O+ |# {, @% p" b4 _& b$ f) m% L2 s
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   ; k' w  v- m/ W# d  P

1 }: B) W  J4 [+ L. N, l" r6 `1 ~$ W& d
所以我自己係唔會禁做......
/ @0 L# M9 J* U/ U" o
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   - f' L1 P: ?; f0 J

6 A% J- L5 D& j* I8 `7 Z* F我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
7 B) u2 ~5 n. P6 l6 x& u% r
- t3 U( F# V! n, ^2 u
好有錢呀
7 o  Z. ?1 E2 h( V我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   / W7 _/ f* p6 M* n3 E+ O- z
- g9 P0 U) e3 s6 P, Y/ Y
5 c/ r( y/ P# O& ?8 Y7 `! g
好有錢呀
, N$ z% a8 P/ g" b2 l. N4 ^4 ~5 [我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
, U- E5 q( F1 i( ~
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
* K6 Y  S' V3 \# [5 n9 o
# ]3 q, `! x+ s5 u* I[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
5 ?8 @- }+ q# s. x6 \0 d. G. j. D1 m& \

$ @* b. f1 L$ k% e  G好有錢呀 ) T3 T4 ~2 H) q  f4 P
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
! _) l6 c3 T9 ~6 R2 j* A
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.  B4 o7 F/ y. B$ h7 k4 p
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.% O  I; H3 K5 b6 \  ], F

: i. C. E: `- N1 @! {[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
$ L( S- X" `2 v  T; G2 S: m
2 P3 k/ T$ d. U. Q' U: T7 U2 Z又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
# F8 ~) ~* B- W
# G) h% L3 {8 j0 T
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
! q! n2 ], P5 j" W/ F0 U
. l: F" }1 p* a: @6 X$ E, F
1 f9 m  l' p# a2 ^下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
0 J1 d4 T! W1 N- P# J* h# W
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
( g, `" v" Y; ^! z$ G; r( o2 ~& `
. K: I- T# v% R+ o' ?4 N. x
9 g2 r& U$ j6 ]7 _/ E: g$ E下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
/ a9 p) j2 ?* t; b5 c  N

, Z7 J* h. Y  {我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
- C: l! {9 h8 X/ f6 V# M) t3 {8 s6 Z( C5 ]6 y/ F$ [! V

K2 s- ]) ]! H我鎖左唔關打飛機次數事
( a$ g# T. [0 t; r: L* H+ Z; O5 {$ g( `' P9 n6 }
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
, c( b; |" D, Y  H: T
8 u+ W# Q& M) t; T* I. E/ T( g5 l) c; x8 g$ k0 L
我鎖左唔關打飛機次數事
/ V7 K, z7 x  t* G* G  D! P
咁係關乜嘢呀?( K$ ~6 Q; o% ]3 {. G' |% {
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
! Z( L- U/ {! H% S. C. s- p  C- [我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
9 z" [( h- L8 A. _" i熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
# T+ [. @! f" k! P" E, L% P7 J. ]
) ?7 h& U8 _2 O6 e3 c
好想知真正原因添...講唔講得架?
' l0 L. T8 f& x  @) y
3 d* E8 y3 x0 t% n( B/ x7 e8 Q
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   1 Y9 y2 [6 f# [4 M" Z& T5 ]' I

/ S; J9 `. G* q8 A: w  \  Z% E+ Y
( L. ^4 A% ]# B5 p& ]cd奴比主人鎖住係正常既事
5 ~0 o7 J9 k$ S9 V: L7 H3 X( {2 D; r
( `' V6 K3 I" |2 A& h! O其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   6 Y, P" i- X) ?: K% D6 b' G% K, u

$ L2 y) J2 i; f( Q7 h7 `2 \被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
- o+ g  g6 P6 O. Q2 ?) z有機會都想試下咁玩~