嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
4 v2 n8 |/ ^4 z$ O4 _% X6 f( i8 V$ g: b  ^: e% Z) E

! f; g4 Y7 }% L& H; B& ?# H成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
0 }1 I! {7 ^# ]1 s' T, t
# ?  s. U4 K! D$ V5 h0 w' q- Q5 q我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
& v" C" P# T& b8 k; B! [2 F9 }著好校服後. J' m4 N0 }+ {# e- W2 h, f
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊5 Z( P8 n/ a. s7 W+ }/ _; H
然後用後拉
. A3 v2 }1 o, K0 H# A要磨埋肛門位% G& A! p5 H1 f
拉到射為止/ ~( g) W. q7 C$ p9 i6 [7 X
以前成日咁玩0 q2 C" c4 z' R* c9 u
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
. G# c; t+ C* X& ~3 L9 n) g- g* V# V7 ]- `$ e, a
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   9 f7 Q  h9 R. i! @
7 a. P6 O  B. m: ~

) Q* O( }  c" B. d2 g下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
. e1 P) U2 z9 p! s

, q" e! u& M9 n2 P' @1 F我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   & V4 C- L5 `' B& e* y

. r  K7 P& e7 _1 f
- m, V" U3 @9 ?" c. N成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
: V9 e% A+ w0 Z+ V
真係勁hi呀! ! ^- L& b" X- U9 x' ~5 d5 X
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
$ ~  |+ H# j0 A9 n9 }4 H2 f/ W& t+ Z' \3 K: x
真係勁hi呀!
+ S+ i- f; L) V% R  [不過就要買過件校服囉.
) r- H! u$ ]4 j% p' v" ]& A( V% ^# v3 |4 R
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   : Z% Y7 \$ r' p) f6 Y- a
$ W3 O1 {! b: g3 H# K5 J, Y; V
" a% \) H; L; d+ V  u# s! O3 j0 k9 r
所以我自己係唔會禁做......
0 V1 A9 C) A7 N2 N; b5 j我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   , B, k; i2 @  P8 z" m
# K3 |4 @/ C! T4 E5 E( j& O. S
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
8 Z) D2 U; |; c8 J# {) a
4 t+ y7 O0 ^7 _. j: U; n( [' l
好有錢呀
$ c8 j7 q& N, M' W- [1 q我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   , Y. {" V" @* U, a2 p3 X/ K

4 _+ f3 a1 `7 Q  g8 B" A6 A$ {3 s, _0 g# J: N/ }
好有錢呀
' S) n+ z  b9 n! ^, @* A  h我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
" i0 g) M) _/ J2 F" K% k9 h) o3 ]( r又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
. z' Q" a0 d4 l1 l3 B, Y
& B/ R8 }( ?' o* |[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   0 X) G" q9 }; e0 N" P# V* ~+ A
; }1 C$ X- z/ h. C/ Q5 b
% I6 I, \  t. B+ d4 ~. e1 r
好有錢呀 ( r0 s) j2 V" J& D9 ?8 z# Q
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
5 X9 Q. q1 D+ L8 k% x4 X/ Z
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
- _0 |- v2 l% M( u$ L0 C: F+ Q' G& h上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.* R8 X! d0 X- U9 G% v, U, u
9 v* D+ Z4 Q, J7 G2 S/ r- h

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   ; f" H5 T% g+ G& h& t

3 X$ O% z1 m( r( X又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
. e% p0 b# Z" R& P1 _6 v
, Y) J9 W2 f% Z- \. [* X
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
  ~1 E' {9 R$ U$ d! T% l4 _, s) q  w4 q2 R4 \- d2 i8 K7 t
  Y  d! A# m; W/ M7 A5 @
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
7 t* n8 h! O$ z5 _3 G被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   3 s* s+ [3 K# x) \

3 g& G2 p" @% u7 f- A" ]  K. c6 [0 |3 i' w
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
& U3 I- g  c# [* R% G" C8 x8 S

* h. Q4 q) n& ^8 e/ m  h; U我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   9 c; J- A( o$ w' N
: f6 ?! O5 J2 s  w) i" `: V% v/ v* X
4 [5 F) u' P' |% w  P0 O; d2 u
我鎖左唔關打飛機次數事
3 ~: i, q1 t. ?1 k+ I3 T% Q, k3 G* @6 M& Q& z# \
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
! }$ P8 Z  M  {6 b! G9 R4 a4 v- K9 d. w# [, h" J! V

* _& ]" V* E, q我鎖左唔關打飛機次數事
8 O5 v" I! }2 v; _# L, b0 [  D
咁係關乜嘢呀?
) z( w+ m7 t" n# y) s  s可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   4 r0 }4 n1 p. z8 c  S
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
/ j; c8 X: `% O4 j8 r' L0 H( [
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   1 U* W3 d1 i! X* B7 t8 h
1 h& w/ v% s7 J. [$ s0 c
. q0 x4 O3 H" `/ N8 ?
好想知真正原因添...講唔講得架?
" }- `# ~3 P5 y3 F; J
/ i' t+ C* W8 G$ Y
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
) A) Y8 H% f' k7 u$ Y) D% p3 u5 E, m) J4 b, W' V! a. J
1 v. Y! Q- x8 ^! @) x1 H
cd奴比主人鎖住係正常既事
' H( e& r4 o$ v  e

) ]. _( l0 A/ u. B3 U) H; C其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   , T5 |2 k7 ]4 P
; f) @$ s$ y6 N- Y+ ^; z3 Y4 {
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
# K# [/ H, v! V
有機會都想試下咁玩~

最近訪問的版塊