嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   
/ F0 ?# e: X5 F3 y我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
) G& b$ K  W" Z4 t+ ?3 H$ p

5 z; k( F& V1 N* y, ]6 ?' Y+ h5 a+ |, }8 @6 v' E
我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD
: ^5 w! G& s5 Q$ a% |我係直男,本身鍾意睇人妖AV: c, c- O$ W0 r( j* S1 g4 P( B# x$ a
不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表   
4 ~( ~: n% r% [, w* Y, ?$ n3 c嘩好似好正咁同CD5 y7 D. P5 ^. U
我係直男,本身鍾意睇人妖AV) c+ C: o5 {" A( `8 V  n
不過可能我直男,淨係接受到打飛機
) g0 N8 p- v. \7 @: H: ]. M$ S
  K' r- }  M/ ?' B' ]) Z* c& w4 r鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   ' B! T) ?2 W- X% B  \

% v6 g6 j/ e) z. ?  e" ]
* X5 V& T/ g- }2 j3 C" R% n  }鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
* b: L5 e( M4 u$ z) ?% S7 ]睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下; d$ m5 Q; J5 o
可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱
# c2 u( {2 Z: ]8 _9 D& X4 \好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   ! y( U. }) C, e; k
我都試過~~~~
3 _/ g* t* ?0 r# V1 \
點樣開始架到底?/ C6 V1 i+ J1 Q- j+ |
暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.) F+ q9 _0 Q% i" A
上個月同女朋友玩..
3 a0 q. c% I! I# @' c" X玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
- l! N& O9 m7 B5 I" \' F! ~. W5 w之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交% B; [3 p+ n1 }3 g
2 S. a( }+ T0 y$ b
一開始都吾想
9 I3 H+ P& R2 I/ _5 M. k! [但女友話吾做就以後吾同我..... 6 {1 X9 H9 [8 z) i& P9 ^9 f
咁我大膽D去啦...$ {& g# ~, _: }$ r
點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]) n- p1 @" V( f( y
個下有種想嘔的感覺
* M, t; o( N4 V& K1 R) ~! a7 F% m8 u; [. Y/ J. ~

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   
+ _1 G; r1 F$ z1 _有試過.# ?4 G$ U- e; N) i+ B# ^
上個月同女朋友玩..
  X1 H5 c$ F7 H) K2 E# g玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..6 [6 e7 w* f$ b9 H, a3 |  P
之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交( G8 Z5 d9 S, F( G+ j, n- V0 |

5 M: z" W  w3 k$ e( k4 ?7 B* U5 b一開始都吾想
' O; z7 z$ d; _) r2 q! x  l但女友話吾做就以後吾同我.....
% i6 _. p, n& s2 b" z0 B- T咁我大膽 ...
: L0 U/ g8 E0 a) L) C
% O1 s% Z. ~) ]# X5 w' j( n* p  t
哇...有冇咁正..." J6 K* q# u: ]# h  a8 h/ o! |% f
第一正係你女朋友接受你CD4 l5 ?. O1 \9 }4 K( O4 j, a
第二正係咁岩識得男人鐘意CD& J1 ~2 C  k' G) t, ]8 P% _# l+ K$ K
第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆...
( M* A5 G- J5 y第四正係你細佬又肯同你搞....
3 X! s  \4 ]) K5 j9 p% o7 L6 Z% H4 ~' _8 k# e$ e6 D6 r6 q
可唔可以講多D
2 X( Y# n" J5 Q- o( p8 _0 D好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   
2 `  C' L+ w- B0 [6 y其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
  N# R' F6 E( O- }& ]. @# S但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
: m+ e7 t6 T, W4 U
我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~ * ^7 [# f4 J9 K+ Q: Z
穿女裝的時候都超想被口爆或被肛
) w7 l9 g6 q' Y2 c$ ]體驗女生高潮時的快感
6 s4 i& U& s8 h% B4 D- t5 x8 R' J但真的會怕.....  超級怕   ( z- i' \4 g# e" M4 r- K
如果中鏢的話 就慘囉 ( t" R+ P* U! I( b2 E. q
好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了