嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   
$ L, ?% T% t) D* s- {! j無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
+ E; z/ ~1 Q& M8 Y1 n, S: o
9 m  ]$ S* J5 W$ e4 c+ `+ {" v通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水# d" l& A; ~1 ]; u9 F
帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   
! C2 P0 Z3 z) I' u9 K我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……6 R/ \& K# B0 }! u* a1 S
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
& H: s2 `7 Q1 N
: B" |" T" H; z) L0 f5 V
我也愛含
5 L( j0 u" B5 o在射的時,他jj 特別漲& e# O7 J3 T+ v" c
又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   
3 T% T' w8 n0 [  D# |2 A9 qWhy not both
, ~6 H1 O9 y8 k3 k- r

# b! n; V$ d- n我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。1 a" C. X; g5 O  }6 E1 R
TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
6 \! P3 [2 Z. K/ w" r' n, {* K' ?喜歡含的,但始終未試過
. l4 ?( H* j7 [. i. b- F

1 v$ t2 W+ o+ @含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   
6 s3 A( K+ S# s: K1 m6 ^6 O個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
/ V- g0 b8 |, C+ f* w5 U4 o9 l8 \$ C: k
含至他舒服表情
. d3 x$ G- E6 Z! J好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel5 p- ^- R8 j7 g- |* u8 y
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   
. r4 F4 G3 _- ?. C* s1 ~, c1 [我想試下幫人含,可惜未有機會
# {4 D: z1 J4 b+ y) _

. T/ |7 m. {6 ^( n& D
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   $ O0 g& T0 x! @% e) ~  p! c: T5 @* }
鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel
: v: W& f- [8 x& G可能太好味 口水太多
3 [( t- B2 j3 x1 z  d# Q- r

1 D+ ?. v) x* B: x4 ^我會穿上裙子絲和高根
' R% o, k) B1 k: ~, `- X給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含7 C. k' v2 V: W' y9 G/ M% b

' O! A: k: }* T$ Z- ehttps://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   
2 P- T2 L, S0 r( X2 Z, ^因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
" u! T; ?) ^$ m2 q0 a( y( |* @

- s2 `  H9 I- M1 N" v, M6 m6 @男人射前一刻,jj 又漲又特別硬: L, m! Y$ }' G- E" j
好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   4 l0 S, f9 I5 A& |; N
男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
1 f+ u& C* A( ]+ ?: M0 Y
% y4 Z' H4 V. L/ l! R5 V, [3 y穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!
6 z& U6 ~/ |. s* V6 _& e" E3 _( B( H( ^" [0 Z% D9 U( {