嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
" x1 a1 T4 m( ]& I穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨" w3 |, p  ?1 r! _# t/ @0 M- @

1 v4 L. X* e0 W! z. n& G好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
- n# U' A( P2 C/ X& I4 ?  `
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   - Q2 a& f4 z1 w0 y' b3 u5 X

) e/ {$ V: N! ^) r# `5 `* [4 w! E- T( N  J+ S4 G5 b
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
' m" R0 \8 j& P* u1 y2 a
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   6 K& p* z4 c% |* L
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
" E6 Y" o( o0 m% \0 O/ T) v( s" m8 p- w
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
: z9 U! q% s& N2 A1 p$ T是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   , T1 p# m$ r8 _# h: ?. C  L% X

) i! J+ p+ V1 \9 y! V4 }* j# |買到蒸氣熨斗囉
% d% ]! ^0 S( v9 _" |, B
+ J: b" p( `" \' {1 l4 l: h  m
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
1 ~) L3 R7 @2 l/ f  s3 ^: d" e* ]! n& P! X# z
7 t1 F+ n- c0 ~" o  r8 [
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
& O9 [9 s4 W$ L& f- r1 j; U! r* m" l2 I; ?+ X1 u. K  T% @
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
6 f$ g- f9 p$ R+ S3 v& k+ O+ Z一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
. l8 b, O% b) V* y& X% `: s
# m$ ~: ^6 A9 O! K* Z我cd咗刀會對住鏡打飛機law
( _$ j9 N" M+ E0 a- Y: Y& s6 F; X有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   # e) [- H* A5 C- A! d
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
/ d0 _( P+ J9 f+ T  b$ e1 J* a& W# j
6 z6 `0 c- k) ~' F5 i/ C5 f好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
* r' c. B' Q2 @4 q1 ^) v
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
3 R9 ~2 p/ H- x
4 N1 X: N  j" u' {1 [7 h5 I- q是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
* |) i8 @! u3 x1 H" w
; h- D( Y8 Z, O( C  ]我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
0 o, t. G" m& i; u; |) V2 [用沐浴露慢慢倒在身上" N. U5 o$ M) {$ g
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射0 Y8 s6 I$ d0 W2 G8 Q& F
唔知有無機會呢, |8 I' Y) v; d& x+ M# s

' r6 S5 W0 |5 |- o[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   4 E" H. r; G" _

% C( l8 c* m5 D3 g& ~) l# \; N* a% [6 Y7 A0 S4 ^2 ^# n2 O& x
打直刀可以熨果d?
* a7 G( {8 m, u" P' c- h; o係呀!
8 H# A2 v  M0 J1 h! s買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
6 s5 k  ~  _; u+ P& n
8 Y6 I9 b+ m, o* A6 E點解會無呢?
' M  T  h' T2 h" {! g; ^6 I. _1 Q: j  g/ l5 a/ w8 I: d
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
1 s* F& i: Q7 I9 t: _8 a* a$ z9 `. s9 }$ x
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
$ ^9 o" ?3 Y& a' J* D) ^
4 O  }/ o% `; J5 ]( x
& \! J  S' w( F/ l# d( t- E* D- ^7 b姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
% Z1 O0 K9 V; K1 W& |" T" D& D! M
/ B/ i2 B8 {' l2 v! _
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   3 M3 I1 m- L2 H3 X2 w9 x2 \
前兩晚試過全套校服在浴缸
4 r- b9 u9 c  s用沐浴露慢慢倒在身上2 p* t& }# ~: w% Y( r/ P$ i
感覺一絕
/ N9 q4 T" o# b6 o
% v8 n1 U; B- l4 R. J& t
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
2 Z8 I9 U) V- Z) }$ D" z3 K
/ P: a0 |8 A1 D* ^- d$ K. X- c係呀!- C) @% `+ m! Z
買返一個用啦!
: `9 ^  u* d& n- L. \6 S" d* a( ]* \
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
( j, S- x6 h  j& P3 `) a& {' q8 ^# e
% |" j- J- }% [6 Z% i: h( Q* V  v
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 2 p/ d( f; ^( N2 L2 F9 r
8 B+ r) G" O- Z/ L

4 _5 L/ z) G9 A8 q) E/ b
+ }* @( g0 \! W! B; o' z唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
% ^  F1 ~, W9 N+ n$ J9 j$ E( S/ N1 B/ @
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   5 U( {4 m* G9 V& S; o9 J8 C& u1 c
前兩晚試過全套校服在浴缸8 E. W' a, F- R0 X( W& F+ @2 a
用沐浴露慢慢倒在身上
; I: F0 ~, ^7 c5 y0 l# s感覺一絕
7 b# T5 X! l" z# I1 N我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
) T7 I$ k; D  s$ }* v% P; F# N, e3 ~越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   # J" y9 R: T+ Q: {- ?& _! L: v# e

+ C, L8 m5 b2 r: x# B我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
$ g" y8 x4 j, ~- t+ \) t越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
- A3 j6 _, U( X1 f9 q8 c
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的4 E3 B; \: k, z# ~; z
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   0 S& |4 ]/ Z2 h0 E4 K/ r. u: C

8 P! p' Q0 o9 n7 z/ S0 @6 G/ W在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的" t: y7 G' E. C5 L% @2 e. W
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
9 e- H" T1 c9 Q; g, z, b5 t等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
" O; t3 l- Y# ^* J$ y* ~唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊