嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   3 N& j' y, N) `& A. o" P* a
果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
# k* N( A5 Y' m( M0 e

8 D$ Q8 t5 R0 v7 }# x我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   " |7 R6 N9 r$ k2 A/ M
真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
. p; H5 o8 g3 R3 H1 R7 b3 |$ k
( `) M5 [) _# G( A3 r
我己是女生思想.
1 N" \! B/ P6 i6 S4 c3 X9 m' V每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
$ d# e, ]7 U% d3 n8 k5 `' N真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   
4 t" u, Z6 c) z. X* E試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
3 c( o0 X) T/ t8 R  ?! q真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
+ Y, i! _$ |$ w/ I睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   8 U4 r( X& X/ l
未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
( O  q& {  M/ l# I7 ~6 D# i$ ^9 W( ?3 l7 ~
我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   8 u9 z# l: P& q8 C; U/ o
試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
) K9 v1 r* t8 \: J  P真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
( P* y  [$ M1 K9 f1 A2 u
) H3 q; I/ w; b2 w7 _
被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
" W  [0 ^  q; X# f0 j$ b# }, ]真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
; ~/ U5 z# m% o) x, T7 W2 J

7 ]; w0 @$ A4 t2 j& c我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床2 K" B4 z, [/ J0 K, h. m. d
䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   
# B( {$ i/ }8 Q
& _- I0 G6 i& o2 f9 x1 b9 m
! v5 A% j; x6 m$ z$ E5 w& \被真正阳具,才能征服我
9 _/ b2 q5 H4 P. A  x& K% `0 b
真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表     V+ `4 J% R% u/ M$ e: K! E
. `, N+ T/ z  x5 e
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
; M7 A! j# i/ L/ o% d+ j7 E6 ?/ f& [7 v7 H2 V# }' j3 F0 t
我也很喜歡含他jj 4 \$ T8 c! _5 T8 ~
看到他享受樣子
4 h5 `% E- p6 R8 n6 O- I7 s我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   % N# f9 d9 d: A& F9 I
真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
8 R6 s4 f1 w! M7 w$ }9 @! n  P( `7 f1 F7 ?9 s8 s9 Q
假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭

最近訪問的版塊