嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   % u# O0 F' W% [) w+ Q6 A) I/ Q1 W
我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
* f6 b1 \( l" d. V4 Z% m6 z( y) C
+ i- z4 Z& N! q1 z

9 w# i3 i1 ^: {0 H$ i; e我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD5 k5 W$ j7 b; }8 F8 R+ U$ F8 ]
我係直男,本身鍾意睇人妖AV
6 y" \$ w7 b7 ]$ W3 ]% z: ^, |不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表   2 K. ?  ]3 v  E% E$ S  N$ y. k
嘩好似好正咁同CD
0 w- X+ R; |1 Q* E我係直男,本身鍾意睇人妖AV
% v9 F; F. ~! e5 e5 ]不過可能我直男,淨係接受到打飛機
) C: I/ h2 u$ Q- W

2 V, j: A6 a0 B$ Z鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   
+ P* ~  {. W$ k$ Y3 Q. d
  O, u: Z5 x; j9 f3 q
7 g0 i( p; K8 t2 y4 n  O鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
! r7 h. a( {) t; x
睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下
6 k" K2 }. M/ x+ H% I可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱 % V1 ?2 b; M' Z2 o5 S* W
好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   * ?3 y1 K  T. L' {
我都試過~~~~
% N* P! y% P: g" e5 b8 P- e
點樣開始架到底?) c! h, l9 w2 h- e& F
暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.) d4 g! |" X/ }6 D/ W$ o
上個月同女朋友玩..
0 l; O$ r9 ]7 B玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
* f: ]4 s7 w2 c之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交
+ N2 S  ^$ x' \. `# q# f( ^3 p/ Y  X2 e; J/ r- v
一開始都吾想3 A& f$ ~1 b. I% R3 |
但女友話吾做就以後吾同我..... " f! I+ x7 R% b- j6 s8 _. Y7 z
咁我大膽D去啦...
/ ~. Z/ g8 C3 s點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]
$ l5 C4 b4 o% S2 ^9 O4 j2 Z! ?個下有種想嘔的感覺
$ `3 f/ X) d, C! @6 n7 W9 m1 p& q$ \: Q0 z7 [* b

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   
, G# p* ^- V; W; ]4 P/ D有試過.+ B, W' G9 {" a. P; `
上個月同女朋友玩..
' E7 K8 h$ g4 F1 V+ K/ c玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..0 L# B& j8 V0 |# H
之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交" B. m4 \5 \7 U! N5 @; a4 E

& M& k) K3 B6 M# v一開始都吾想
: p3 i: i4 E4 M, y" k* g2 T6 f+ c但女友話吾做就以後吾同我.....
- j/ ?; r) I) R) L2 P9 Y! x咁我大膽 ...
; U- R& T* R  J, J$ j6 @" U4 g

0 n/ z% Y( c7 D( H. T哇...有冇咁正...
) w' h9 R, m1 w- a5 j, t' d第一正係你女朋友接受你CD
0 o! {/ S9 y2 l3 V4 W第二正係咁岩識得男人鐘意CD+ w: p2 g2 d: Q* c6 `
第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆.... N  _& i4 Z; r" R5 \
第四正係你細佬又肯同你搞....0 L: F; b0 R$ W1 D
/ [; B- C) W$ ?7 K- v
可唔可以講多D
* }* B/ J6 [4 N+ S好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   ) ?5 Q' T6 e6 J* k
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
1 E3 {0 k; q% d: i% R& v但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
, Q; U3 U5 r- U  w
我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~
/ i% |& C8 u1 B; ^- i6 k穿女裝的時候都超想被口爆或被肛
0 |! A( p) C' a' y4 W3 f! C體驗女生高潮時的快感. _" l" Z! H: R% y
但真的會怕.....  超級怕   
2 e; ~3 A# m8 X如果中鏢的話 就慘囉 # _3 Q6 T2 @% H6 W3 s: r
好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了