嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   5 T, V) O3 Z& k
4 A" a  ^' d' E1 J( I2 X8 Z  ~* r
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
$ |4 W# c: T) O6 I你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   9 y# P4 l+ ]+ G! T( w
/ |% x- ^1 ?1 j0 `6 E
你地好大膽阿xd
% K9 l+ _0 h8 {1 i: I6 R- r7 |係!
/ x( d2 r1 V" m4 _& F" K5 h想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   
0 R9 C' s, k1 _  I9 G* R" ?% s' S- J, J# |% M( r' o! [
係!, e, E: [4 V9 u& A- t
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
: Z5 S* l9 `' z2 S7 j依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   
7 P; {/ O2 N0 @# B: [, N) `1 C* f& }# c- U* }8 v4 ~6 _
依家有地方??
- _. `3 {2 G* p4 \% r, ?* U; x
有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   ; Y3 z0 V0 X7 c
  N5 u# D1 _& A1 j. E! ]
有,我搬咗另一度住.
& v3 U" n! C( M+ a) G
55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表     X1 ?: k# }  H6 d6 ]* e) t1 y
0 i. D6 ]' p& D4 ]) n
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
/ F8 b# o1 E' p$ a" R7 Y/ y/ y9 [姐姐幻想自己比人強姦?' d: A, j! V# o6 p: K1 @5 C
點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   + x" M1 M- A4 g  j% L3 Y: o$ O

8 J# ]5 _7 E8 R( g係!4 D, h  ^$ i8 x
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
& t, l! N7 Q, k9 t4 K$ g我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   8 v% H' w+ X9 N

G3 G* ~! _  z) L55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
8 M7 ]& \  s& S0 x我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   9 l7 f0 F6 ^% o

0 g, I) L% \. @. G+ e" |姐姐幻想自己比人強姦?. a& V' K/ v. s5 q9 E6 [1 G4 I
點解要c難d校服?
3 _- n% u! i# t0 l  |
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
- U( U5 Q% F0 S# d# w2 z
5 s) b" Q8 x" M- z- u2 Z- J我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
9 W- ?: M) x# ]的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表     Q$ [2 G6 [' c( h- ~
, f( D( H- F% E
的確十分剌激
9 u0 t, i1 y- L+ j9 b* X4 K. c
0 H* m7 V3 _4 `# n! M3 O我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   
4 H; ~; g; G1 E$ I4 ^9 y% L% d# O5 C8 P$ V$ `* B' V8 N

+ m# G5 y* l+ ^1 X6 G我今晚會搵公園既廁所打
3 h* Z' \5 d! Q8 N
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   $ Y- e- I7 T+ r. n1 w% X& T
% i0 V3 V. W4 D; }. q
嘩!
+ z% M: |' c' B9 h* A$ C
( H2 l- b1 Z0 j; c8 C2 w" H* ]擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
; Q( b) W) Y/ Q; K  n4 S, e% s1 a0 t冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   " v3 T7 O% I* A1 u* Z& S

# @+ t: o! ?/ F# R. S# d0 E  G' d/ w
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
" X1 p$ r& @2 ]0 N( c. I6 I冇人陪我打飛機
! c3 h, J0 j) B1 s
厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   
0 B# @; o/ B$ c3 b8 D0 O) P
% u  y+ Y. y1 F, b5 |厲害啊!
0 Z% k5 k* g9 W; a7 |6 X  j) |0 M

|6 }) T2 C" H今日放學刀行左一陣
# ]9 B9 x0 N8 K- @4 p1 ~/ X不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   - t+ C' r' Z8 n5 s; t+ A2 j8 \
! Y4 E" R- R# m5 t
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
  ~8 R1 g2 E: z, O
我都試過係樓梯玩過
- C* W) X1 @; b只玩過一次,己唔係好記得
3 c* b' ]7 Y  Z  Z) P好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   
; c5 z: }) `3 o
" Z# J7 U9 e# J1 P8 z我都試過係樓梯玩過2 ^9 Q- {# f4 i# O& w: ]7 [
只玩過一次,己唔係好記得: Z" Z) N8 ]  J1 S* P+ A/ m' M& s
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
2 H& d' O6 C6 W而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   
$ B7 ]/ ^( s5 w, v1 {0 i4 a0 B! C$ g% v4 [9 k& h
而家著乜嘢打飛機呀?
, {6 g+ [  K+ R" g2 y
我仲係以pe為主,因為鐘意滑
0 t3 S" x4 ?) W' V1 l. j; R裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打1 K7 k% T# ?! z; ?
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   
- f! @6 B; u& y7 E: @9 E5 S
. x  m7 {4 c+ Y9 U0 e我仲係以pe為主,因為鐘意滑
, N% h% {" M" a5 L5 R; r% H# O% E裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打7 v# _/ q6 \  i( f
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
) J$ _' v0 R8 x( r9 R# a+ H另一件上衫是?
' f! z8 y) x7 h係包住JJ打?0 V8 D! C; Q' H. W- _) v
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   
) i! e; l; h; b$ F& K
+ ^. P1 u- }% {$ E$ r# Y另一件上衫是?7 W# j% K: |: M/ v) a  h
係包住JJ打?
; _2 P$ q. W! b# F1 \其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
& b( H+ v! g+ b1 ]係,包住來磨: A3 i+ }: ?. I* @8 _
搞到我都想玩下

最近訪問的版塊