嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
% y% ~( b( A  d' u& `& W# V" O穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
0 x% v$ F' t( v9 `7 c% z2 G  H5 [' ^8 ^; K! P" Y; z% r
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
$ s7 y% ^( T4 v8 N- N, i9 b- W
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
5 z( ~! d0 n- w/ ~6 G3 k; P' B0 ]1 Y1 c

6 }" o; I6 |& n; r  B+ G  H我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
& U8 j- s2 a3 s
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   8 w/ k$ S( w3 T- j
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨9 B+ x. A2 V/ v7 q! d/ F

6 |/ y4 Q# b9 j+ \. Q- U好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
) Y: R' f0 y+ t% A0 j) w! G
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
; L7 F  \+ L9 r/ P% b
; ~( r4 y6 O& y$ ~% f0 t8 `買到蒸氣熨斗囉
" }( q( [3 E8 d! r+ J3 m1 E

9 p* Z! M; E% n9 m打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   ) s. Q- X7 S8 A7 ?# f5 e' z& t
" D  _" x  x# N; G$ X0 T7 u
2 c8 D0 X3 R3 d' N/ @7 n
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
( j4 H; q: O' N  t2 _- S% U6 R! v5 t8 W/ o1 Z& t6 V& |
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
- m! Q9 K$ N: h3 ?7 k4 V/ h2 ?一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
% U% A: C5 v- B; b

/ H. U, D% E  t  P* \3 U3 ^9 v我cd咗刀會對住鏡打飛機law
6 V* B# J9 r7 m有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
0 [( i4 C2 f7 h1 A( a2 u/ b* q4 R穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨, l- j) L0 c% g5 [- j  L. k$ y
. B3 p+ m- F. s4 p* E& d
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
9 S  t1 M" m' D+ C' a# S5 A" h姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
7 {% A7 W  X! R+ O# a+ n* x7 f6 y. [/ P, P
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
. B' N- M9 H1 F+ w$ }: ]- x

2 `8 a0 _' t- {0 t3 ~2 B我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
% [& x3 e# N6 Q: h4 X! j5 x& N8 v用沐浴露慢慢倒在身上
' {4 m. N9 n1 u7 e/ {+ F感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射! k8 ]! |2 t3 c$ S6 a/ E) Y2 H
唔知有無機會呢" ~8 w- @1 ~5 }
7 |" c4 F5 F$ |' B

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表     R/ P% P( K3 z* y5 Y& f  X. V" Y; Z0 |

2 x! M, d; e; z, T
: R  a. w& h8 K5 F) ]& j( w% [) n" A打直刀可以熨果d?
8 A) n' W  e3 o5 R/ v
係呀!9 O/ o' z7 b9 M! y* n9 U9 F+ p
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
5 }) ?3 Z: n7 o7 F
# \: C8 J5 e9 ^: e- w/ M# w點解會無呢?
1 I! F. ]4 [2 ~* G( {& x& S0 n5 Q2 p' k1 W5 n8 E1 s+ J/ {
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 ( F) [& S  }7 X+ y% e5 |% U

# M/ ^. Y, o& S' k$ H: ?9 c) r+ i
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   ' Z/ X( ^5 R0 l) p; P: N

; Q0 }: R* I* ?$ i5 S. h- S7 W% \  W7 h" g/ m3 i/ u- K) `
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
5 t# |8 s( {4 f& I
: `8 k6 v7 D; M0 R" j5 y6 S
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   * u$ E) q' D- ?
前兩晚試過全套校服在浴缸2 ]/ ?# Z( L, n9 g  j5 c
用沐浴露慢慢倒在身上
8 H0 f# [" r8 u" ^感覺一絕
9 |7 K5 J( r4 k1 x
% g! B& _1 K* {" _& t/ y/ b8 |姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   1 a$ _! J" I/ m+ b9 e
0 Q# `4 C0 _, _% ~8 Q& K
係呀!
, e8 Q3 b1 b' r6 T8 N# \買返一個用啦!
  E. d' C: ^# d( P5 a( d9 h/ U% @! r5 A" N' _) ~. C. Q) v: `
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
9 z4 O; p: e+ ~+ l5 d
. |0 ]- A8 g/ ~; M! A4 R' @8 c3 a) p2 }5 c, R. N3 k7 k! A3 w3 O; M1 @0 S  `
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 0 ^* n) l- ~# J: A" q8 `

" ]" }% f' e. Y* ]4 t
, ^$ E" q& [& @+ b% |) N3 V) \" v: d, o7 L
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
- P  @& c: Q! I" S& k: g5 j

$ ?  F% i8 t2 K. V3 V旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   
/ U, Q7 ]6 l8 q- V7 z+ c; p前兩晚試過全套校服在浴缸3 {; _8 @1 I% K' m* k4 f, u
用沐浴露慢慢倒在身上
( G4 f& F$ X  t1 _( o5 l% {感覺一絕
7 g7 x' M% ?; @我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,0 J2 r' ~5 w- P8 y7 ^
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
& O: }% {7 K, t9 x$ _; h
( l2 q3 `/ a# s. ]$ o我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
) H& ]( z) |+ ]  R$ T" ~, v越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
$ [/ U$ B# O2 j$ n
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的1 P8 l7 W) z4 @" E
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
$ p  E2 C2 W7 F) F, \) j+ G
) F6 b- g; v+ }" l在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
0 u) e& c# i$ a1 B那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
) {3 ?8 O5 J4 H5 \$ G2 I" V$ M等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,8 Q) \; c! f. X4 S( @; |
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊