嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

我經常幻想自己被一大班男人輪姦後庭,然後口爆或顏射,完全唔理我感受瘋狂地操我,好變態呀,囧(>_<)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想幫直男口爆及從後面猛插我,唸到都有d硬硬地

有呀

試過用口................................................

引用:
原帖由 jacky1083 於 2014-6-23 18:27 發表   
8 I7 e. U& S3 g我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間
, b9 ~( W, }/ Q
4 Z! j1 H" g' K7 c/ b) V
& x# b5 F' I5 b; U我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試

同感, 好想, 但好怕............

应该有不少试过吧

嘩好似好正咁同CD# e% Q2 J$ _6 H& Y& q) H
我係直男,本身鍾意睇人妖AV0 J: l4 ?- r' Y/ |1 E6 V
不過可能我直男,淨係接受到打飛機

引用:
原帖由 hksouth 於 2014-7-2 21:19 發表   
! X2 L( W8 q' o2 \嘩好似好正咁同CD
, I% m: ^3 ]! w我係直男,本身鍾意睇人妖AV
9 w4 F2 G, ]/ ^% o7 e6 X+ y不過可能我直男,淨係接受到打飛機
6 n9 ~2 ~0 J3 |+ g$ ^
; H( i3 c/ r0 o; x, T. E鐘意睇同鐘意搞係兩回事!

未試過。因為好難就時間。好想溫柔咁攬住cd.....pm我喔

引用:
原帖由 08miki08 於 2014-7-2 22:25 發表   ! I0 i6 o8 S4 S0 a% t" V

' A# j8 y$ l( ^& H% t3 i; z* \) K! J
鐘意睇同鐘意搞係兩回事!
+ j4 e: r. B& q' Y' s睇個時都幻想緊可唔可以有條_ _ 比我玩下
, L# E& h* c/ v0 F0 ~3 X9 c) T5 W可惜無乜機會,同埋都唔會有男人/CD接受到淨係對住一齊打飛機掛。

無人討論嗱 ( E# k, N2 W  h7 B
好想聽多啲

我都試過~~~~

引用:
原帖由 anglelababy 於 2014-7-10 19:23 發表   
% R7 Y: G1 C) o5 _6 m+ w8 v# X我都試過~~~~
6 l% p+ V6 G# b3 r
點樣開始架到底?- e/ S7 F) b' S. ^
暗示?

未試過0 0

我剩係鍾意扮女仔......

有試過.
3 S  O5 d% b. ^: G上個月同女朋友玩..4 A$ m) d. R/ a( \
玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..
0 [$ e  \4 c) K/ `0 R8 B之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交2 e- N5 M8 y# U3 n( F
# o* }% n& [/ @' b4 ^
一開始都吾想
8 X4 S" A. j# _* @但女友話吾做就以後吾同我.....
/ G% b$ [6 Z; n* t' ~1 \4 h  t咁我大膽D去啦.../ Y% E: i0 g9 x* Q0 P2 ]
點知...都吾知有沒1分鐘佢細佬完全沒通知就直射 [姐係口爆]
; o7 g! E( i' I6 I9 k: x% X5 D5 ^個下有種想嘔的感覺
& ~2 g+ m5 h( q4 F7 U6 `
, ^; h5 K9 X0 A) y$ c3 y3 r[ 本帖最後由 偽娘 於 2014-7-13 11:37 編輯 ]

引用:
原帖由 偽娘 於 2014-7-13 11:35 發表   
: q/ l1 M% h2 {/ k$ L4 N' M* u有試過." J: o! @- ~& X7 N
上個月同女朋友玩..: t. W- N! l6 i0 A: r
玩完先知佢細佬都係好鐘意CD..: @8 [/ U" r; f
之後我女友話我做得吾好[因為第一玩肛交好快就.]....= = 之後叫我幫佢細佬口交6 l, e6 M) A7 ^# r
- G7 v: S, A' `/ Y
一開始都吾想3 ?" t( P& m0 B/ f( t& k1 |
但女友話吾做就以後吾同我..... ! l" X3 h5 k; x. Z6 w" v9 Q
咁我大膽 ...
: e6 B; v/ N5 W4 i# Y; H
+ s$ M3 \: A( I2 E哇...有冇咁正...' _5 h$ d# @+ {
第一正係你女朋友接受你CD% p( Z( c2 E: C% g  U2 J! Q; V
第二正係咁岩識得男人鐘意CD0 G; e7 ~1 x9 k, d
第三正係又咁好彩你女友竟然接受到你同佢細佬搞同口爆...
- Z3 T9 d( O( X第四正係你細佬又肯同你搞....7 u! Y" r/ p, r- ]. [  B  o

( r5 @5 S9 Z' E4 M6 X" |可唔可以講多D
, y1 F& \7 R* q4 J" k) i& L, @3 z好期待

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   
; W; ~8 S5 _; M' m8 k4 @8 S其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…  c) [, B) j" w* S% i
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
& P( R  n$ A! s( g- `我都係,想同其他姊姊一齊cd互攪磨j磨到出,直男唔要啦xd

很想試耶~ , |5 W4 Q/ v$ D5 f( S
穿女裝的時候都超想被口爆或被肛
5 O' ?+ V- m9 H2 s6 f. h6 r- R體驗女生高潮時的快感
% F8 P' m: v' A. ?- f$ ]; v! o但真的會怕.....  超級怕   
- W+ W. P7 V7 V, A: e9 [2 i如果中鏢的話 就慘囉
0 S- J  D4 c, t8 L好矛盾啊!!!!!!!

回復 20# NWFB_970 的帖子

唔係呀...我試過了

最近訪問的版塊