嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
/ _5 ~( Z% [/ k0 J5 g! a0 U5 A" p
( c: s! p2 a( d( D$ O% P8 c
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
( ~- i6 `# u" w. A2 L$ Q3 x4 @9 d; @! L: |. I9 [
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   3 q7 \. n) u; v( k- d7 b& e4 g  I
著好校服後
* T5 j6 O+ m6 p; p6 Y" d用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊1 i# w' O' `/ a2 [; B+ c
然後用後拉
8 ]/ w2 Q' R  W2 g- j要磨埋肛門位
  [/ Y  F) [9 G$ C拉到射為止
2 q- |& G4 C/ e8 l以前成日咁玩
" c7 w* F/ }. l- |/ e而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
5 |6 W) L! l; u' ]6 ^, u2 m1 B5 E( I4 Q( R3 m1 A$ Y0 r5 E; U9 V
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
$ s7 C& q: V/ _8 l/ o+ g
' a% a( o) O: e9 l: t" C" M" E$ v1 G
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
: k# O2 R' R( F9 Q" u" z
, ~' Z7 d2 t, l% {" l0 m我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   # ~, ?( i! m- W: J8 W  j2 \
4 y5 Q/ q7 A$ c! @6 y

# [' ?$ t% Q. k( }7 \0 x成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
& ?; I# w; j2 \7 ]  `真係勁hi呀!
1 o0 `0 K: A# _/ C: r不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
, f6 {& g5 Z( v1 a: w% }. l  C3 \0 B* |
真係勁hi呀!
+ M3 w% \7 K" U: Y% i( F! p) E不過就要買過件校服囉.
: i& K# u1 X7 L+ e2 Y

6 W4 e. F3 a/ S所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
6 f4 c4 X: f* v/ Q) {2 t0 v" L/ N& ?/ }
& B# A% G7 _, I
所以我自己係唔會禁做......
! }0 X, y0 V0 j* H我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   ; W7 g2 P3 O6 [& |

; o) F7 J  @* t3 O- ~我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
+ h; N) @. V2 Z  i3 z+ p

8 [1 q# c8 Q# r: L- S好有錢呀
  J: ~$ i( d$ L1 X我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
* }* ]9 \% O/ N; x* ?, t2 K8 `* A5 A6 [4 a+ e

; S. O2 ~+ T. N4 r好有錢呀 1 p: o9 j- d6 R3 d+ e5 s: `1 o* K
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
+ k$ V; ~5 X2 d; f. U' w又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
6 O9 Q# r' }  e" f% ~( F* ^( b- Q/ @8 B& G1 I( d

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
7 {  Q! g$ T% z; q& a& F: w; u8 i3 C; O2 K
9 b. b6 C8 c0 i9 h
好有錢呀 - Q  U% t* v3 p# h3 Y9 [# d
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
  ]7 u  [4 U3 `/ j* H我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
  H1 o- l, c2 O6 y) R1 u8 i/ T上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.! p6 u3 M/ J, Z" f  b* ?

* T; o, B: K* o[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
( N% H/ M' A' O: t3 O7 i* Z; _( p4 s: {5 D( H
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
) G6 m% d4 ]0 w, y1 |

8 f+ r* ^0 H, i: f4 {2 Y下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
6 Y% t- X& F0 j$ V$ G+ }3 f
) E7 ?5 C2 Y1 a0 T& }6 f. }5 F3 q. E: d, P. P
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
3 Q# N2 V4 A, d) L! M/ Z被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
2 r  s) i' _) [6 R# ~  ~- Q) x: s  l6 h  e) s

! |- k# o2 V  ^+ ^! M下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
7 a8 z5 O. e7 r! f+ Y1 ^' R3 B( u; H: C6 [# w6 Q
我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
7 N$ _$ T; ^2 ~1 i9 v
& v( @% ~! r  V5 M& ~0 y7 Z+ s! F' [" k3 n
我鎖左唔關打飛機次數事
% V& d9 b7 ~+ V* N
% x! Y2 x2 L( I好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   ! Y7 K7 f! N3 W; ~

) _4 j7 K, Z( s, d  L' t( M4 N" ^( E  W- @1 O3 O- K  u
我鎖左唔關打飛機次數事
+ A7 }# i9 D6 }8 G% f2 D" i0 F咁係關乜嘢呀?
& D/ K; o, @3 J( }+ w1 p! p: b7 ?2 d可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   5 x7 J$ j4 J; g. O6 _3 a. d
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
/ L0 _& ]- c: B9 }# N- T# r% ?& B
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   , S7 g, G2 ]' W9 g

/ i) F2 \& P/ F! Q9 B! E. k: b# N$ ~3 Q1 ?8 w4 B  E
好想知真正原因添...講唔講得架?
  U" y0 A# s' U7 B* K1 R' r7 b, l3 s3 f8 Z# ^
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   9 V7 N" ?/ k. k1 \; X

& A5 E4 W6 @% q# e1 u. \% \/ T! a' t' H5 r* v2 L( }' C
cd奴比主人鎖住係正常既事
2 q1 @, N0 c3 ^% I: h5 w4 A" r) B- F  i
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   + m7 k: f! ^& ]& d
* T+ w& J$ v$ s* L& e; g2 r7 y8 ~% J
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
/ G: u+ Q0 H4 k! N; t5 j" l% }$ R
有機會都想試下咁玩~

最近訪問的版塊