嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   
+ a# M- {" _' B- B0 g4 T4 x9 n3 z謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
6 u; q! S+ v& z; K$ f( B) U) @- h# Q+ z: t) q
好的,但是最好不要拿家人內衭1 w" ~. W" A+ \- i
怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   
5 B6 J) S3 J5 E! L. v; k% i  s當然,用就用自己的寶貝
% Z0 B# X* C% @( o7 J

& X3 C0 y& Q# e: A2 P5 a1 R你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   
- Q9 q- E! k/ [9 r4 u我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
1 m# J9 y) U1 ~+ U
& S' Z' F$ u3 }7 @$ A2 r4 YCd 生活會沈迷的" y4 S' O* \3 k
,也是會把自己心作了女八
3 h. A8 Q6 C) \6 P2 t4 y,最好把自己好好工作。
  K, v. @  H4 j# B4 v5 m: f認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   
- f$ ~& P3 {% D. {. R; H2 ^但我想試試CD先
) S; T6 Y, ~7 H8 z
4 c* \5 ]; A% g" h" T) ~你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   / `- w5 D- z! j6 I: L* u) b
有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
: Q% {0 ~' q- o) U% C
$ u6 t/ q: ~" o, O) g! _2 t
你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   0 h- M- [2 p% b; R
你很貪心想知好多東西
" A0 \5 m. K) {: |2 p" V
5 H: ]; C6 W  c  C9 N我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   / l* R$ \% J- X5 f& @
5 m. p  n8 A4 ]# F+ w

( Z& C; G/ z$ |# s我不喜太大的
* [& p" V+ B. T( O. v, g  ^
又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   7 |$ A: u4 q, k* Y1 X) q
+ \# t' \) U" L. B& c/ L  s
又不是太大
8 D8 z" e- }6 B: C
  Z; L& L) U/ h% e/ M; z
如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   1 h& H9 k) |: }  v0 }9 ~! a
你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
( i% D7 {9 n* ?$ [' i; a" y0 c% m* J( f
我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事% V; ^( ^& O9 Z. r, S4 {$ r, @

0 X& W% }. c% L4 L' D( I. x( d5 N( W自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   
7 H+ ~1 P4 o% T0 L( Q7 K# Y開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。