嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   4 N* e* d; A8 G, ^7 g
果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
' }; v. `0 r* P/ D6 y2 d3 t3 m  T1 i' F
我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺

回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
做自己,唔聽教。

我都好希望有真的可以入我

回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
做自己,唔聽教。

回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
# S& p# g( ^' W: h0 \4 k真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
$ s9 G2 J& C0 l$ o, x# j" X
- x8 |& p0 N$ {* F" i
我己是女生思想. ! [8 |2 `% t9 k( G* J+ d
每回跟他, 我會全給他滿足

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
  a# c% D- @$ V: B' I) s8 I真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   + l1 Y) m, L# @% P* L) [1 r
3 ~9 w) ~1 i, H' E真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
5 ?$ ?9 }% \/ U# I
睇黎你都幾enjoy

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   / M1 U5 v" ~& S6 }
未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
; Q- J- Z5 H# h6 T. L: j

4 V4 m" q0 x) Z  B! @  a& ~我兩者,也有玩

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   , v" r, W; a9 J) f% y
; V6 |" t5 V4 T4 s' y真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
2 }* o, w7 K% l+ a1 o7 v/ E
7 \1 c0 U2 B7 D+ M2 `* A! l
被真正阳具,才能征服我

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   + G2 ]1 K5 q, z! y, N) c8 F
真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
: @3 o& C" ^) h+ o0 U' g' J

. S; ~; x6 s6 K8 U# C1 y" a0 |我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床, B4 B/ S( k9 j$ u4 J4 w7 i
䌼老公,你只能插我一個

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   : `! M$ G1 G8 U& |
4 ?% w. G; k$ W: K

6 l; s+ U0 q0 h% i1 x9 Y* K' R被真正阳具,才能征服我
! s  h) {, m1 U5 T" C6 a, e* Y# B真的。。。。男人的陽具。才有征服感

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表   & p; N5 P5 |7 W6 K6 M, p+ G: @
- ?  O5 U4 ~% a! R. K! i* G
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
' r; ~- E, R4 q- j& A3 {
, U+ J1 a) k4 r+ {, U( j2 Y' N8 f我也很喜歡含他jj + U# K/ j" r8 ^( N( Y0 ?7 l
看到他享受樣子. s0 G2 c4 d; `' w! t4 }9 S; D
我心底也十分滿足

第一次的确?忘!

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表     l3 e1 P% v0 y# q" P
真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
) u1 D+ r1 k3 V3 I7 O- M! H

% m% [3 _0 F  Y1 P  T5 }) w假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺

回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
做自己,唔聽教。

回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭