嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
% d; c; F( ^8 R% j+ Y穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
  s& h6 r: b1 W) Y: I/ i
3 j! q. ~1 I2 G5 E' T: y* k好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
7 B5 X  q+ w$ n7 c我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   # W3 _, b/ L" C+ r/ `

7 _$ V: K* n: s2 ?  @4 @8 Y+ Y* s2 O( Z* ]
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
( g0 c! i4 B, S: H
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   0 }6 l& B, O0 Q; M/ R$ r5 ], t
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
& [. \+ v5 A' T* {. M* \3 H
9 W( `4 A6 v# a( r好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
4 b( x3 ^7 Z( c7 V/ n' K1 A4 z是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
, ^, s8 f+ g/ U+ l5 A7 R6 N$ T4 o$ l# e: l7 V0 Z$ G( y
買到蒸氣熨斗囉
- e8 A2 Y" D0 ~8 m" o8 v

) i; w7 Q9 o7 C% Y打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   / x% W$ ?, V) m% p0 S2 L

; j+ ?! |6 D! ]( {5 ~+ _; B0 Z1 v% M4 d2 B# P4 x) N
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
; n  I6 q/ c: U, E$ j
1 e' i" i9 p! ?8 {' f
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   7 @8 [3 V0 ^" [3 u
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
9 m  h0 D* k# P/ Y+ I

: b* ]( b" b# h我cd咗刀會對住鏡打飛機law
( ?8 g+ p0 _8 |' v4 h; A有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   0 `9 U, ]8 ]" ^
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨' J8 M# X7 n& n

; D, @& H% A9 I& c好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
2 h* k: d' K& Y( P
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
! i% _2 B$ r7 z
! a7 v, K8 N5 K9 e2 F! b是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
* |2 j/ `* x8 A! ^

% C$ E6 X; u: T0 h) r我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸* b5 m& R' E& t# P8 W
用沐浴露慢慢倒在身上
, y5 Z( S6 Q3 l感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
( ]8 r! R2 x5 i( r& M: Z# f, n' _唔知有無機會呢: {' v" B5 \* D. b, U' L
" F* u6 k# l8 j$ |

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
6 a: n/ e0 m4 X( {/ u
* [: m2 d- Y8 {  N; ^- v
4 k9 m. \/ I! e' {9 x5 K' J. m打直刀可以熨果d?
/ V* x7 O7 u- K& u$ M6 k係呀!3 c9 r8 `/ I0 K3 _( e9 K% t
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
  x+ t+ M$ t1 r; }4 P! i4 W+ W) p* y( r# p, X0 T5 ?- j
點解會無呢?
- J: z- @; W2 l) i$ N# M; V; q5 H: P6 _. F3 G2 E$ w
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 3 J/ N/ T2 |! \, P, {2 |7 X$ N
' _% P0 }( E8 s4 {. C) J0 @/ w
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   3 j) Y& Q5 f/ Z) H0 j" {- w! X
' U: ?* e1 t7 Z! J) S8 e$ f
8 s+ v: X+ k  L/ W0 ?! l, @. E
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
8 E% y$ n! q& u% S# W- ~
( c# T# |* `/ S3 K唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
5 I- z2 k1 G0 ^( O0 u$ x  Z前兩晚試過全套校服在浴缸; k$ \2 ~6 S5 K) X0 C) b! I$ ~7 @
用沐浴露慢慢倒在身上
: q9 X* s+ E. O& [感覺一絕
3 o$ g) t* u3 y( ~

( X; i( A5 c5 E2 o" T姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   9 q" |. ^6 ^6 R6 o8 H

# l" \/ h( ^+ U* H) s0 X係呀!
  M4 Y4 b$ N& ]3 D4 m! w5 M+ I0 x  b買返一個用啦!
9 r% R) u3 I% P
* C  [! `% k) d! a. X  z
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
& B' m8 g* G4 w) H4 V+ I% O& L8 t9 c  z5 C4 a

M$ f: E7 Y- z" o呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
, q# V6 [6 l5 ?3 `7 ?( [
  N3 p( m& F/ z; p# g+ h. H
# F; x- s7 {  ]( h( V9 D
# E! J* ~: X. e  e  Z) m/ f唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
6 R' l* _0 ~+ C1 p0 g. ]
6 n- {( g2 l' A+ E
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   
7 {6 _3 m1 g: L. l& g前兩晚試過全套校服在浴缸
3 X: K. d$ Q+ k# f& r4 v用沐浴露慢慢倒在身上
( l( S* W+ c9 E感覺一絕
* _; `. _2 r6 O我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,( w6 w7 r& {( a8 H
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
5 P, w- k! o- p' i# t) Q6 u& @0 O$ A4 @
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
9 R' s# o1 Q/ ^. e& x* B8 A5 e! {越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
6 H3 O4 m+ G' P, q
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的: ~( \: _3 m8 [- V
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
/ U- U) M8 s: F+ F* Y* L, w
1 _/ m8 {; K+ h3 B在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
. i; I; D$ R1 G' m: V- _) S那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
; J3 p3 [6 q9 @& E, n# l6 W' O
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
& n  w7 l4 L5 D$ `: Z# H5 s  D唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊