嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   3 h- k$ u, |) }* o- q( `* M1 B, Y' z
+ F/ _$ @: B( U
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
* k% e( Z6 i+ O  R$ W( H你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   
0 |5 y8 f1 `: A( C. C, C+ x( M/ e; T1 S
你地好大膽阿xd
1 k9 j! F0 |9 f, _
係!
) ]0 _& a. ~: y# X, ?/ p3 M+ c想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   
6 L4 m) O7 S+ h' h0 ?6 D* {9 v, O* `6 O1 Q1 O; v
係!
# t. @4 @3 \, V$ a8 R( l9 o想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
, p/ r: ~) A8 v5 n依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   4 n: N2 ]" r* G
8 n2 o" w$ q( N! {" r# L/ M# ?
依家有地方??
0 D& x  m7 d; J有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   + x, G% A" F0 b/ l) E
5 q8 `4 i" q: |9 h- V5 ?8 r
有,我搬咗另一度住.
, A! A( e1 e  `  J8 G' }( W$ |" u55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   1 N2 T' l  W' L

$ }3 ]' g4 |/ k: X仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
& A6 q- X$ j  z; g
姐姐幻想自己比人強姦?
. n8 K- p" @0 M. ~( Y9 h點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   
# s5 f0 V, c3 L: w# @
( c, t' W- S8 s係!) s0 k' Q8 V, B9 Q2 o/ ~1 @
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
% x! G, U4 U% g3 C- E6 K0 _我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   8 x& k* x3 l6 V% C- u" b

2 Y! @. w. E+ U% u; }& `2 C55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
) y2 Y/ L8 `6 s! y/ }我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   
9 _6 O5 p" p5 _, a* n* m' [+ Z) z3 y2 \  L) j. H- b
姐姐幻想自己比人強姦?
/ D7 ^- T# R- T7 J; E點解要c難d校服?
* Y9 }: A6 \$ z$ K- _0 X: G因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   * `1 A  E3 P: g) g' r

) z; `) w5 g8 q+ {/ Z0 {7 p8 U$ @我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
1 @* l* m1 e3 g  c/ @+ S6 f+ G# ~的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   
+ Y# `; p) N, S, l1 b
9 V* [# ^1 _+ r0 g# ?+ w. \的確十分剌激
3 J: E1 n7 ]( |# a: [& g, B2 g/ V* X- ^/ i
我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   % [# \) Q' a& q' }6 N' ~  b1 L

, p$ k) _3 y. r' c' i- Q* q6 x# v. ^# s9 M3 f; k2 M9 m3 ^
我今晚會搵公園既廁所打
9 X  L% ]4 V! @1 t! b3 \. a: X嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   
9 M/ \  R$ A7 h  d9 i; T; l
: @+ _* x* t  q$ c( C嘩!
% E5 y) k+ u) O

$ O5 E* H& u/ M擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣# a- s8 V# S$ E) ]
冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   2 z$ C2 H$ W5 u- d( c

( A3 ~+ y6 q5 X8 b/ ]+ Q& ?* \2 y% Q7 }
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣4 C5 g6 S5 v4 E; y0 f- u) H! p
冇人陪我打飛機
- k. a" I( @4 }* K! r! }( M4 w/ K$ [! K厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   
1 V5 g" ]6 L, i' M. u: a- m, `& P8 K  m
厲害啊!
' y# T' K6 M4 M& Z; _' ?( N( P0 i& R) x
今日放學刀行左一陣# K: x6 Q% O4 M( {
不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
* b$ S9 w' p! D
  m  P0 i8 h) x' M) A7 M因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
% P( t/ A0 Z$ q3 i+ K. B0 [我都試過係樓梯玩過
/ t/ C4 O( a- G: a9 _# s只玩過一次,己唔係好記得
4 e8 s" E& w+ _! K2 w+ T6 N$ M/ ?9 k好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   ) ~9 u5 D, U6 Y0 H
% U1 u- o' u6 }7 ]  C4 x5 }
我都試過係樓梯玩過
+ r$ D8 `9 I0 k& y& ?2 |) z只玩過一次,己唔係好記得
* R- E% F- ~: |, g0 J" |- z" Q9 k好似有撕過,不過係男仔校服定pe
" [! f% J  {* j* D! f3 F  W7 ^/ o% C而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   ! v: z) ~4 d0 E: F+ i

: Y% y' z, a- x' Z" q- [; @而家著乜嘢打飛機呀?
/ K3 g7 J* U" c我仲係以pe為主,因為鐘意滑+ A6 ~/ E) q* G( H9 |% F: Q' C
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
% `( ]4 I7 r( z  u" Y間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   " D  k( C9 h9 h2 v8 i
1 N1 X5 {  r1 S8 W* u; P
我仲係以pe為主,因為鐘意滑2 u# o: `/ Q0 @
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
1 ^7 u+ I' U5 b  \+ i! B間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
6 h7 g5 v* x# C3 g另一件上衫是?% |. A& \+ _0 e# s: k
係包住JJ打?
: q0 i- I* N& z# `% \其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   # U6 N! O5 M# R( f
8 w. a- _! u8 X7 y, ^, e
另一件上衫是?
2 S* L- ~- [8 v! O! Z% D係包住JJ打?
) B& |- O$ O2 |8 n- r1 k其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
2 P% p; T8 e! n; Z" ?* E7 Z
係,包住來磨
6 B1 k+ S2 j9 J! B搞到我都想玩下