嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   ! o: V$ m; n8 j
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
5 V  `" q  l% p- h: S# x, _
+ N! ?& Q# Q! U( n好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
7 j8 p0 t0 w# ]/ _" P2 M2 T我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   , N  f0 n5 n# k
, a3 M$ r( h' x7 f; f4 U

, y$ f  u& d& @我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
' O# g) _, j7 }
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   * R- ?: T0 f0 r  L7 z  s6 y
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨+ P/ ?. _6 S( N4 N) S' V

6 x; c) J$ J! n" P( }- J好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
2 f6 U6 ?% p: Q8 f是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   & A, }0 J5 y+ _) J
  I8 W( ~8 S# ]
買到蒸氣熨斗囉
2 j/ `2 M: h3 ?. ^% K* e
$ X8 W% j& {' Z8 ~$ V* E$ o: s+ m
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   $ F  R+ A9 N) |  z; K

6 s  w' W6 h& G2 z( I
  E6 J& y7 X; ~* Q& [1 ^0 x& }+ J- U我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
* C+ a  p" Z/ E- T* W9 T6 h  h' F$ p- \
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   8 V" e$ C: y/ a" Q; x
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
( M% X/ w2 _$ g
& {6 d, E. M5 P" b我cd咗刀會對住鏡打飛機law
( A! D+ f8 i. t: ^2 F+ T有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
. t2 O' _7 n4 O( k! |" V穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
! `! m7 j2 a' B- q! a
" P. e1 B2 T$ S好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
8 c) {5 @+ x1 s8 H7 a9 c4 @4 T姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
, N$ @$ W1 ?/ u1 i& F
! U) r4 m7 N7 p* e6 T. c是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
/ ~  D2 t/ j( L; P# M9 L" s
9 N& P9 q$ u% J4 X) V# F8 p
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
% M& o& J, x* y- O$ k- M* o4 |& y用沐浴露慢慢倒在身上5 x  n1 E, \+ z9 D3 I+ q9 G( w
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射. \7 n: t4 u  p' {( u
唔知有無機會呢
! l. I1 U6 o2 H" O
4 @2 \( N. R5 r# M[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   - `3 T6 k0 j% I8 I* {
4 s1 ]6 W+ j$ H( ^; h

6 O( d; a4 k, ^打直刀可以熨果d?
' @: b2 l2 n& ^+ o( \) o. L3 m* y( _
係呀!
1 b/ @8 P0 h: H3 b  C1 V1 W買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
' w/ \- \4 Q; p7 g; p" e2 l
  j% i$ A9 p# ~. C4 J$ {點解會無呢?
4 Y2 Y; b  b9 Y, F4 U9 e
1 ~6 a9 X& w2 _( F3 s呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 & t1 B1 X. }( _5 h& J9 u

1 v: D, F+ [3 L& G
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
1 M. L" u  @3 C7 v$ y+ z" S$ Y! _* y! f. M4 L! d5 }& C
& m8 W3 d2 D8 h1 I
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
1 c- L$ c; k. R' K9 P2 W: p! @& V8 K/ l2 n/ N% P
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   4 |2 C! z" i  }. P" l8 G- Z: f2 ~6 V
前兩晚試過全套校服在浴缸0 |' Z* g* G& _2 i
用沐浴露慢慢倒在身上
( u* O. `9 T# ^* n& Y3 r. \& M  J3 p$ a$ J感覺一絕
) I# N" A8 Z2 e1 ]5 w: e3 Q
0 m: K0 N7 H, Q9 Y- E1 @4 J% S
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   9 \* s. e2 U1 w  o/ r+ z( `0 c

& k, Q1 p( a3 t8 A3 N係呀!: n* b9 S8 x+ E2 w% H
買返一個用啦!
# T+ T/ W# A' D6 \9 I# X+ D
) T7 G5 _- x6 D9 W$ d: P7 m# y等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
4 j$ g8 k! l. l( _( @; \, {' [8 {& D* n% ]2 y
& K& }: A8 k) R4 S
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
: V2 N0 o$ a! O5 R8 c# D0 a
: B1 X: m; h- M6 A; s" O/ [* X
& v* n: Z6 F0 m) M# `3 L
: Q6 r1 a( d4 ?, G唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
! }( j: O1 N' s4 D' ?5 D; c5 H# W& O4 J8 u. V( W" _
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   ) p7 X% _" T  g" j3 h+ {- t0 j
前兩晚試過全套校服在浴缸
+ j/ K- A% q2 t) p7 m4 k4 k用沐浴露慢慢倒在身上
3 N3 [( [/ Z. j, d4 C2 g感覺一絕
8 p: I9 l3 K- z! r1 L8 ?; a我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
8 f" @; z% ^. P6 Z越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
& F, v, y' c5 s2 V3 X; @' a: B7 z, H! }1 H; I6 G* t4 A, g
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打," A2 K1 H$ S5 v/ y$ t, r2 l3 N
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
( Y4 w2 t" Y( c$ [0 j2 r
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
. W8 J1 y% j2 {+ Q9 S, ]那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   " K6 m+ z0 u. s; `7 v* v1 K; j) Q

! L- ]% E# X# w" j* u8 Z在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的, S' f9 S" `6 b/ Y1 g1 e: t: _
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
) \- j: ?' y4 M, h. b  |
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,8 |2 W$ }) j- L1 |3 X, i
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊