嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   7 h- A9 w  |$ `. {
無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
0 W! h, {8 N& k- l4 F& _
* E4 b" f5 _2 C! K4 V8 L* F通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水
5 S3 G! U/ m: b& N( N5 d' c2 s  t帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   * |8 p4 H4 o! @  `, g* f
我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……
, j0 ~# _, t. s' P7 z我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
0 k' Q: C( |: N- r
) v, G. g7 C1 f' ]5 x4 h
我也愛含
) M" T4 M. r& u* H+ h8 S在射的時,他jj 特別漲
& i( L6 U7 ]9 @3 n- ^6 Y又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   
1 G: [3 j5 i) {5 E7 B- E$ {2 |Why not both
  o4 p( v/ i" N3 Z: i5 G0 i! a7 E. D
+ X: M7 b/ x  O/ O8 j' g5 c我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。2 Q) G0 A& {- M( a
TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
0 d6 q0 v) T6 p! i; o8 _9 L3 S! ~- s5 `6 u喜歡含的,但始終未試過
, `( c7 e9 V" ^# e% Q  U6 A% f5 K! i! P0 X0 p
含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   : X$ @$ l% S- u4 I  V
個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
# @0 R, \. l+ G, \5 K8 a) r9 Z6 v' |, o6 j  k" n# J0 d$ y0 L
含至他舒服表情. `' D# L, L* }$ X% O0 p- O+ q
好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel$ W: d) y$ S% T
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   / z" n* l  z& ^
我想試下幫人含,可惜未有機會
. w$ O* g  |& a8 o
6 p2 }+ V; T" G1 g6 o7 h) K0 {: N
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   
. n' u7 O: Q9 q) O; x' Z+ h9 T, B6 m7 h鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel) c, b  w4 \. p& U* @( D+ @6 n
可能太好味 口水太多
) `$ C6 p- q" [8 N6 P2 C3 m
8 P, j7 u6 y) N我會穿上裙子絲和高根
) X' i% q, _4 M' X給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含3 V$ w" o, [6 a) ^: J4 t& ~

6 Z2 |  K! U* ~- V5 f3 U8 Ahttps://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   
* x3 @0 \) Q7 U- }1 t因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
7 H4 G& D$ k1 S0 W( _* e- h3 G' K7 m. t8 i  v! _5 W
男人射前一刻,jj 又漲又特別硬
" b' P1 `1 P5 g' p# y/ U! C5 m/ t好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   
/ O+ A# u% C$ i/ M7 h# g男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
8 l  o1 ]- j& R) q
6 k" ?5 p1 h* a6 f/ w: p穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!9 C$ n, w3 c/ ^0 V3 N
% y6 D. U/ o6 Q/ S. h# A4 ~: l