嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   ' G% @9 [& R2 h: U! _% K* L+ L
無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
, ^; D  r4 `' g) j( G" c7 s7 m

8 U9 X6 }9 ]) ]* |  i8 ]3 c4 d通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水
: b  y/ A$ }7 m& c4 \" t帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   1 X1 J6 D! [) i( p  C& F
我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……, N5 h& m. i8 x, i
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
  T6 y3 e7 j) x4 M
' l6 |' e  N' l* d( B% \2 j
我也愛含% g- ^* L/ k8 T+ ~7 N- g6 t+ l
在射的時,他jj 特別漲
: D' t3 D( j3 l/ R! h- U又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   6 y. q( Y# g5 @9 q2 u
Why not both
+ D' s* O* w2 ~4 I( K% f0 K
$ S2 }( j2 p' w8 M/ o1 Q
我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。5 T) l2 ^& _9 a. a6 ~9 I
TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
$ R' n1 }" X6 h0 Y% a喜歡含的,但始終未試過
; w" M1 x% U& U+ X: [
: ~$ f9 N3 E1 y/ j7 H; @6 Z6 r含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   
9 X0 P6 [! g) O. w個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
6 [( {# a  v# Z5 x  _
. A3 S" b8 H! j5 z) I& o
含至他舒服表情
% t0 @1 f( J9 S* u. L5 j, j) p6 u好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel- ]# w7 p" |0 ^, C
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   5 }; W+ z; T. H8 L, N7 o2 J! C
我想試下幫人含,可惜未有機會
7 |2 N# E# w  O- v' D5 \0 e, h
( Y+ i6 H+ }$ Q2 x
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   
& a. f! s" L8 Y7 G$ m( Z8 u# Y) v1 e鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel
- ?' l4 k" ]' M1 I  `4 |7 m; Y' ^4 k可能太好味 口水太多
# _( v0 g9 A, t+ u

% Y2 N- x3 e% @) D) O$ m. ]% A* O我會穿上裙子絲和高根- B2 ]4 X1 d, Q+ n1 p% v
給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含6 C/ h2 j$ ?/ L* t2 V  S1 ]1 F

4 n0 n" \! ~" }! x: P: T1 d( v/ y* N/ Xhttps://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   5 h$ L' X& U3 P" S+ [
因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
  u1 @& k2 y  R- ^- U
8 S' ]$ V3 n8 N; g+ I/ ]男人射前一刻,jj 又漲又特別硬
; {9 P( Z4 z2 k& {好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   
4 u& C" P, n7 J男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
& w3 p' f. n& m, X. |/ |& T7 z5 u

8 K# G. B; t" N# C7 f3 t穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!
* N3 g5 C( L0 ]* z5 h9 i) Z% D$ k2 \6 P/ q7 V% x. I

最近訪問的版塊