嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
# k. p* K8 h9 v) S) @. s
& C! \9 @( u$ n. Z+ S( A8 C/ M7 T+ s' Z
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
8 Q- B  V+ I5 `/ @7 o4 r2 s6 `. z7 K
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
! q" t( g! ~; k9 z" h著好校服後9 X% G* }, E4 }
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊! K9 f% y  g3 J( _1 M$ C
然後用後拉
. q4 `, _) Z) g& @+ ~5 T要磨埋肛門位/ B& S) X1 m4 C3 r
拉到射為止
* Z. _" @: A8 o" F以前成日咁玩! R: T% \0 Q: ]7 Y! X: |  }; I
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
- Z8 k8 K' y# t0 t8 }  o/ [8 r
7 L6 D7 L4 p, |  w$ a* J( \# _下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
) [0 f! c4 J* n; W& Q' S, D; M8 X8 M3 Z3 F$ }1 _+ R' K5 p6 ]

+ L8 U. \4 r) p: A3 n+ X0 k. ~下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
9 T& G% x# |! E/ a
7 q" {( {- B, V* R/ B; [; S6 `5 L
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   4 u$ o4 P0 A8 S% w: [9 |
0 q3 `3 |) F( E5 G- Z

7 r, M' U( c4 \  \成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
) N5 g6 {8 U8 u! I7 M
真係勁hi呀!
/ z% p# Q9 w( D* X; _' [, c不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
$ b. S0 t5 L7 u, [* c7 t
; O8 i; T& t* ~0 q% _" d- c真係勁hi呀!
! }0 e+ C- ^" A0 O, J+ `. G( q+ i不過就要買過件校服囉.
( S* K0 {( r! [7 I
. l* F9 T% h4 y- W- Y. `+ x0 ^6 U- P所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
7 J: |: [5 u8 p6 i- e2 i
5 y" _7 }1 v. F& _' P4 C: y+ p5 }0 ~  P8 H! W) }9 E5 ^
所以我自己係唔會禁做......
* a( O) E7 u3 {. i4 D) P$ B) |
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
2 N* V3 S. r- t0 h, N
2 m' P6 Y3 S0 k9 D3 x; @我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
, S" X1 S5 B6 ?6 l2 Q8 p( b
$ f$ e4 J/ X/ x9 f9 W# b好有錢呀
+ C9 Y  d, ]; Z4 B5 ~; m我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   # A, A2 q9 D0 s+ O7 {
. q) B* ^9 v. `7 S

( \6 a8 p( K( A; R  d好有錢呀
* }! F' H8 E/ x8 Q; x1 A) ~% Y我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
- _' r' O$ `* S( k; f: m2 Q6 c
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.# y7 T$ A) R$ S& b( ?6 ]
4 M, j! x; k  p* F, a( y

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
, x( i) S8 n/ u) \) I/ E8 W" V( p, i( s

; p9 A/ }5 W( p. g好有錢呀
! y6 J1 m- a: c; v7 s我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
9 H# P# z7 B/ g/ ]1 Q) F& C我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.+ E. N% ]& J% p  n0 P& U& D
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.% v  `% V+ N  G0 Z$ j

- R0 `9 V( N' _, X9 `) j[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   ( s( e3 E8 P* J4 i) f- x

5 z# z% M) p6 \: |又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
7 S+ ]3 F: X# O6 V" i, _2 T8 ~2 j! D* B" J6 Z8 D4 C
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
; S3 A, E4 u7 m6 f9 y3 |9 B$ S5 ?
: F1 m9 n0 Y" E' |$ l) E: d3 d' q4 _1 R/ |$ l+ n: p6 M
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
, _! c' W* j8 ]8 X/ ~. Q被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   9 {9 A; h* j# F! X8 b8 M

2 U3 c& t2 v; |* L( z+ r1 z" K5 u) P5 v# k: s+ {4 b
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
; w7 d* u  k& d- x# V6 J1 E

9 F/ Z" I$ m- c5 P我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
$ V+ K+ Z7 q8 {$ |0 l
/ b! Y5 k6 S8 |' |0 {) T' L5 g4 X  e" }2 n
我鎖左唔關打飛機次數事
8 b8 c: T- @1 _9 B3 |- X5 j6 j" T
7 B0 u- K1 S' Z7 T+ l4 s# Y" s
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   ' F/ M! D) ]- o/ O% F( ]9 q4 E9 `5 Q

! t* Q  o6 w/ q1 a8 {  Q9 P" ~" c/ }8 ~" W+ L
我鎖左唔關打飛機次數事
$ r$ b, V6 Q6 T% z1 F咁係關乜嘢呀?
, h) S/ \$ B  O$ N6 K' f可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
$ f, l5 u( O7 f我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
/ d5 O6 z1 Z3 D+ }. _/ x/ s; s$ w2 G1 Y熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   * F4 F2 Q4 D1 s$ D& m7 A
4 g# U# S4 r9 Z0 c$ e

* Z( \# p4 I" g+ W: D6 i, D好想知真正原因添...講唔講得架?
, x3 @: g2 t' p$ @: f" i8 r9 K" `
( a% G( j+ _5 ^" \% Y8 `; V: d# qcd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
) `$ N  v3 V6 ^- `0 }- z; F
. Z  k8 K( O# }, a  ^* ^0 Z" ~; H% z1 ^
cd奴比主人鎖住係正常既事
) A8 d" `* _( q- l, w7 s! }' z, c1 h: ^7 o5 h, `
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   . v# g* n5 B2 |( V1 r" K

3 |( v# c4 L+ d, M2 v6 r被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
+ s: q3 p  B4 @" h; H
有機會都想試下咁玩~