嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
; `% g' }5 e0 d' I
1 s, m3 k' M% l8 v, E) J+ r% E7 f- ^& A" z2 s/ g
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
. o4 N; u7 ~5 z0 \% W3 E
. u" s$ E" ~) S7 e8 I+ S$ M, I
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
9 a+ ?- z  W: g: r著好校服後
/ N$ I9 Z3 h) }! g用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
. t$ @5 k" m( h4 e* w" {然後用後拉
  R' s) B6 `2 W. V' a) F要磨埋肛門位: S- {5 B9 f5 w8 ~* k. W+ f( c1 [
拉到射為止
# G2 F+ Q6 Q1 Q. ~- V# S8 Y  }以前成日咁玩
$ c  X' I, _7 O( Q而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
( T$ m: L7 h; m: k. ]
. F& F% p$ S: p5 q1 ?下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
* [! h# _; h: m1 ^1 ~
! W7 Q' R; }6 A- Q/ B# G3 x/ |/ f% M5 d6 C
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
, T! J3 ]! L" K

/ Z7 f& A' K' i2 L$ e8 ?我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   3 T, F- {4 K- e7 d3 I9 `2 B5 S

! w+ C6 t2 G# q+ Z
( S$ w, `' U! N2 ?成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
# l. g8 G3 E, a* h真係勁hi呀!
- B1 F$ O9 V3 x5 j- [0 |不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   2 B5 t( V: r/ y7 t% d. A

- s' E' F* J; E; o1 J* z$ _0 T8 C真係勁hi呀!
/ w( ^( b: x3 l1 V不過就要買過件校服囉.
9 Z/ q7 n$ |, ^6 x
" i0 _; [5 M3 O$ C- k  g所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   # u  U1 y# \2 K% G) k" V' r7 x8 I$ S

" ~# J2 c+ a! i4 l0 i) Y4 V/ |! _( p& J6 w0 L
所以我自己係唔會禁做......
+ R0 P, m( m/ J& }' S$ S& I
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
& n) G( E4 V$ n* y7 a! r5 L6 L8 e8 N- a$ I* y! x; C+ }, F
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
6 c! j+ P5 S9 M+ f' K1 p( e  I. G# H5 F
好有錢呀 , a3 p6 J2 ^, ^: `
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
; X% _5 Z/ V. l( i% f3 r( R/ {9 m; c% S' b% |2 B
: `% i2 r2 d9 Z' ~; [3 `4 t
好有錢呀
" P' d. V; k8 v$ J我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
" p* ~6 Q$ J$ [( k  u$ G" M5 G. [: S0 e
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.# q9 a" r% p3 U# U7 i

5 @9 G# D: V6 D" _[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   9 l6 o/ I+ j0 b6 V' P+ w
6 x) D1 B5 ^0 v" f8 y

9 d! O! T( g) P; u! l好有錢呀 " A& f2 R) s9 O7 K
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
  c% J( A( d4 d3 n, q3 X5 a6 |
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
2 U$ {2 D$ H8 S& L. J# G1 {, q上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅." A! a/ o4 b7 ?
. z/ P+ U6 c7 ?' `9 @5 T, o

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
; J' c: ^9 n, T8 y0 `& j+ E) p, ?% w! s. I" X
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
( |0 C8 F7 W  S1 N- ^6 E1 @" P! @" k
3 {" s1 o1 n' j0 h
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
6 ?( v' I8 Q! {, _* L
+ g# o" i4 a9 I
% x( X" p7 n) {下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
5 O5 w& g7 |3 D; n' Z
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
" U5 j3 F6 A8 z4 X4 m& m7 G/ A' ]) e; {, R
5 t+ l- W8 \% W: s& M$ j
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
) _, `4 Q5 L7 l+ d: ?* \

3 k, X7 V7 c. `: v+ _我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
0 _# n5 Q. ?# Y. F/ l2 ~& b+ C; }) d8 j) V
3 Z. S" g5 D% X( U* m
我鎖左唔關打飛機次數事
  l( Q% ^4 o: t4 b2 J
3 [5 F/ o# U* \; M6 V8 \" p0 H5 L& E
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   " Q8 S2 h6 |7 [

g+ q; E% a2 w# V/ u1 x) \+ p5 [) ]4 n
我鎖左唔關打飛機次數事
& K  j+ R( k8 V8 \% d6 f8 P% o1 M
咁係關乜嘢呀?, r* _6 O7 q0 B) [7 K9 Y
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   $ @, K8 E1 S# Y6 E% A" s
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
: L8 J) y3 m# U
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
# g% `4 \* a/ O& T: c5 X$ e9 d6 G: z/ Z" e

. o$ |7 j% g. \" q( y好想知真正原因添...講唔講得架?
; m: u3 }" h0 d  T7 B1 S! A! \3 F3 I3 n) g& _
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
* V3 d3 s9 j0 G2 D* L( }+ l- a5 j, ?% g

- X- J% A4 V2 ?) ~cd奴比主人鎖住係正常既事
6 ^, p! p& S' D* n4 \( I0 r
9 C" v* M; Y: Z' L  j! x其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   2 J8 U: }' f2 c2 G

- t) J; m2 J, A1 j  r被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
" z1 ^" K( Q; p2 z' G, ^2 o8 N有機會都想試下咁玩~