嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
' z  Y! G4 ?$ m+ d5 h: ~/ u/ o( J+ A+ z0 n: f

/ _* z, d5 ]! |$ K2 S成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
. h# [$ @) K, ~7 M4 e
$ p/ D" b0 z* ~5 d- T" @9 {我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
% q4 z* p% h8 w# o+ P0 B著好校服後
$ v+ m9 ^- _. K1 i用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
) T3 `' F" j, ^: D# G# B然後用後拉' z1 O7 B9 ?0 D) \
要磨埋肛門位
0 r8 p6 u; N8 z2 ?* n/ ?拉到射為止4 A' g4 y$ z: A  U  @
以前成日咁玩8 v& U9 O: V4 B* F6 d, \; }+ {) P
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
- @) ~- o2 F9 e' N4 f6 h, H9 E- H! K: z
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表     O) M0 o: s- V: s

( C$ ^  L0 J; ~3 K* b) w- C: Q5 `
# E* r: q5 v5 l下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
. y1 K6 B& E1 O( n6 c
) x$ G1 G' o! B' q; F5 @. p. |5 ^我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
- K& ]- q/ G( m% A' Q1 V2 K4 p- {. m8 d6 ?* `

7 D4 a. z/ J, D5 }& {成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
( a+ b( D2 U8 P0 p& y7 p" O8 a' g
真係勁hi呀!
$ C5 r: E4 Z& X9 k不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
, u* R8 E0 T% W- g2 F0 @# ?$ [4 Q2 E5 c* [& N6 m: M9 [- Q
真係勁hi呀! - F- p0 h8 O6 v9 z1 p: U7 n$ S
不過就要買過件校服囉.
  [% h1 y/ s) T# d( l4 ?
+ |0 [. X# i( v6 j
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   ' ?$ c# O  |* J# w8 E

d% Y9 D# y3 y2 V3 R3 A1 q$ v) o
2 b/ Q, V7 q/ p# J( b0 w所以我自己係唔會禁做......
+ m9 T9 X7 n; b9 X( z我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   # U3 S$ D) @; _
* H  h: w- [" Y, t4 m/ \( B6 w
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
, {& S6 `( V; H. y% e2 _! e! X# |, F6 P# s
好有錢呀
& {9 ]  h' [7 p* U1 g. `5 z我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   1 z: c# X  [5 @) `* @! I6 O
1 t. y+ w4 S% M
2 S: @& p3 ?  S+ o9 N' X4 m
好有錢呀
: Z0 m/ M# w( u, d' ^- A. s我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
+ R0 b# F* W4 d7 `. p. n( i9 |又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
0 \3 s; @0 U- \+ h0 E# W7 b0 y5 s; ^; k0 q9 P

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
! _+ `1 `) a: e* N' k
5 H9 j% {) d+ K% B1 W( ?0 M
) k: x. m0 O& M( B: t好有錢呀 3 ^9 R$ Y: @0 o" g
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
% C! {2 P! Z# n' B我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.8 a$ @7 E) X7 b1 Q6 W: B  T
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
! ]: c6 r/ z. x/ L7 k7 O  D! e6 ~( X( e# P$ |, I+ ^8 V; F4 a

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   * k# X/ f6 H* b- [; w* j4 a
+ S. m/ h) s% Z
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
1 M# G4 J9 Z7 \, e( W- I
+ B2 H1 b* ?6 L9 d0 Z- d下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   # j' t1 M2 C, p# ~: W
; K# w& Q+ Q( h- n
1 E' {8 [3 l) [. A: t& w5 U
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
0 M" C3 N9 f; F
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
4 S9 k) C/ z/ C7 f
3 l+ t4 }1 @6 X4 M( ~# h2 R4 a% [  k" ~3 N& c. L' A+ i$ K& y$ g4 G
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
: A+ o- w& w* P
3 x2 a. A( f8 U2 y* O6 z+ }' e
我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
% b( U5 N* [' A) G- H/ q( o1 ]
% T! ]4 c( l: l, O2 ]' a  D: e' Y
我鎖左唔關打飛機次數事
! g! v! u& v8 b6 g" b' F) X
1 Q8 D( c8 ^5 V. j3 X好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
! W& @* W0 A1 e/ D# j; ?" k4 k. W. ^" I6 m

8 N0 Z# w2 E$ z( r5 |5 W+ B我鎖左唔關打飛機次數事
/ n/ Z( S( o( c( y: M咁係關乜嘢呀?/ O) Z9 [3 e" {2 n8 U: ?
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   : ~* D3 E3 d4 I
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
. m) _1 q0 }1 @* y4 U0 L4 O' {4 d' d8 ^, n熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   ! l2 o8 W3 Q# n
, d% K, l5 a0 Z+ i3 x+ R

$ r8 D/ {4 M8 j6 _8 m# P) u. G好想知真正原因添...講唔講得架?
2 m6 ~# E/ y+ i! E. K
$ v( U, S* w$ Y/ n8 n* W
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   + H2 N; g& M! F

) P$ Q, a! ~! g! z) d& q1 P# W
2 J  W5 i: a7 D. w- {( ocd奴比主人鎖住係正常既事
, `+ e; ?( b( e6 \" @) f

3 G7 {' F0 w; s5 q- }5 P% z其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   8 L6 k# L4 ~8 p: F! u) B2 w% f, `

* n7 H  D  t1 B被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
/ m% ~, @1 q& b
有機會都想試下咁玩~