嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   - Q; Q/ j7 o* G3 u0 L8 P7 v& @8 P
6 f- Z: l2 G6 \! S" x

( C1 K/ t6 ]: }成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
2 ?5 {; e$ A4 ~1 O# U

; D8 z  w! t+ M  P5 q我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   $ [  H! f+ D+ R! i6 s4 s" s
著好校服後6 \% m/ D1 q2 m! x
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊6 J" o, I: T0 k
然後用後拉- Z/ t& W& y( F! ?' ]
要磨埋肛門位9 }8 M8 t" x- e% y4 R. E& Z' `
拉到射為止8 {: j/ d- G7 ^1 h1 T# S0 ^
以前成日咁玩
$ x& x+ M/ ?. O/ m0 X6 w' p而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
7 w0 Q3 M' w5 f" B6 F7 y3 o* R
: [- |! ^: ^/ P$ b$ g+ [! R
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   % Y! [! N+ `: s, ?" K) |3 J

5 |' M" }6 _1 N. a+ a0 L% s
. J9 E! p& W) b' Q/ y% Q0 K, O0 ]下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
1 [2 c7 s& W2 g- T
4 D- w5 c7 ~" G3 a" P9 u4 i我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
/ w  g: w7 k0 O/ q6 l* |# e- D# r1 }8 Z( b

/ M. l% ~# d; D8 L$ x1 ]3 g' i* l+ s成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
$ @. v2 [. E7 d* r( t# `) ~真係勁hi呀!   U; ^4 U& P/ K6 S. s
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
* E; a0 @8 Z' x0 F+ u
2 v4 P2 C! m8 t+ J真係勁hi呀! 8 ]# g. E; _" m5 H; ]( ^+ k9 p
不過就要買過件校服囉.
' v6 i$ U# I$ b* v+ ?& \2 y1 a7 }, V8 S

* g( `: E, s' W1 \所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   ) A6 g: j' A# r1 I
( R% @6 e6 K( R* r
& J; H7 T1 C' Z3 g
所以我自己係唔會禁做......
- c6 j, B$ w" B, B, z
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   % i% n) k' v3 u; ]: S
* O- _- S2 `& I! X9 c
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
- ~% S- |2 p( o" g
# t, s) ~! D  P  H' H4 M2 R好有錢呀 ! T* B+ f: N! K( p* k6 I. r
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
: B" _  J6 Z& e
# i; y$ E6 K- x. n" O0 w6 x" j( n( r9 [5 |2 G
好有錢呀 ' @* v2 a2 j9 P, f+ g+ ?
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
8 }, z  l0 o. b8 O  a
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉., q6 S9 M% m; F& F
  z# m8 \* E8 H2 r

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   + l7 C- |$ C9 v7 s

% {8 f' z, _" m  @- k- f2 P% k9 G0 E' j
好有錢呀
7 S, o9 V' D  O* j7 j我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
. _! v  D+ {' \: r; A% i: \# x
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
* j3 x' P- Q8 S上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
3 _: R. D2 b0 P* a& e
' ?# ]2 k! g4 ^: M5 L& s[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   2 G7 J) A2 j5 \) T! E' B. R) l

/ {2 A& R+ d( {! \又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
+ Y2 K8 b  m" n" m
2 s' x/ s2 V0 P6 P& E) a9 M. c2 R
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   / v2 D7 d; L* Z4 f$ g

( X7 O: H6 o3 _  s8 `. _$ @
$ L5 f# [, x' z# Y3 c下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
4 x" B3 U1 ^, G$ N. V  p" n$ x被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
0 H; k4 N  g0 i
2 ^3 ]& a1 s; q& M- X7 H
7 ]9 f7 {. \0 e4 M6 W( w下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
  L# o! |1 v. D' D1 Y2 |
5 {9 I6 T  A  W1 _+ @6 w. V我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   1 N0 R8 ~0 i4 C9 B" V, f& y
( G, s) ^. h* Q& i

+ N8 Z2 ^& r+ m+ I; Z我鎖左唔關打飛機次數事
3 H" l& j! A6 v9 K4 B6 ]
+ P0 o4 J- C" o: m* p8 W
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   - b0 G( u  u6 u. p: K
* O) E- ?3 m. c- A8 Y6 ?# H

9 [- T" {$ [# G0 R" \4 R我鎖左唔關打飛機次數事
  K8 Z( }7 B8 c5 E* e7 ^7 g) L
咁係關乜嘢呀?2 C1 [2 b' Q6 {7 k8 L
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   # P. g  }, c5 W+ c5 L
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
; L0 F9 o# [  c. P# X6 b- D2 g熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
" h2 f( n7 q% A2 @* q; _8 k1 z6 m2 _8 V, r) F7 c' r3 U
( v8 ?% H7 y" m
好想知真正原因添...講唔講得架?
, Q: ~, a8 z. N$ Q1 B; ]
0 Z% w7 x6 ~' ^$ X0 W6 Y% `
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
; R9 U" V( C1 i0 K. [3 N
/ O6 C8 h$ U% r( H7 c; R+ K6 k" ~. S; h: ?1 R# G7 n: ?
cd奴比主人鎖住係正常既事
, v( i6 T4 a/ Q; ]. q9 [- E; n2 a5 R& ?1 p7 {/ b: L
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
0 W8 B3 ?' C. B6 ~
7 K& v  \; s# z0 P" i8 V被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
% k! H5 C# F7 \  M8 y" d
有機會都想試下咁玩~