嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   . f3 H$ w4 N) O5 N2 o, A

% \$ W3 v- T( [' v$ P9 H' C
. Q& J, k% O9 l; a; ?# R( g2 E成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
- a' ^0 x3 Q8 Z* @. h+ a# `# `
: h3 J3 x7 K/ A0 F% `% O我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   ! b/ l, f. J' n  z, T
著好校服後& b  o% {; }  `' ]$ C% {
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
4 S. d! x8 v* x6 Y, H& @# r$ C- o然後用後拉. y+ w$ ?2 g( @
要磨埋肛門位7 ?" Q4 M) G$ D/ L  q3 l
拉到射為止1 X. w: m, E8 |
以前成日咁玩9 N) m* |0 c2 n7 W$ M+ @8 T; C( Z- \
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
; V. ?; E- ?0 B+ ~. R* a" @- o& w: h* E8 V, m# H5 I- L
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   ; I; Y6 x4 @; r& }0 H- i! L

! C# m" j, S% Z: N7 h& C/ z; g/ ]& D4 a- ?& [2 e0 e
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
/ Z' ]7 J" D/ P+ D$ [, G& f
- j8 x6 F* e! S- k我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
% J( Z1 G( o) c4 k5 g/ R3 M& Q
3 y. N8 w' U: V. `' E' t
: p" s, W! c! k8 Z% }. m8 x成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
4 k4 f2 E2 Y: J, Y/ \+ Q( B: l" t+ h
真係勁hi呀!
1 I! _% l3 N; P! S0 J不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   5 @' }. d2 l( h

3 W3 M$ V- K( b真係勁hi呀! ' ~# ?6 u) s2 `, @3 @/ h5 C* P' [6 l" W
不過就要買過件校服囉.
/ a2 }1 v8 ]2 l6 U" W2 p3 A/ q7 V; [
, R& x4 ~7 O$ [! N9 k: R9 ]( n所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
. y) o4 Y" s$ e% O6 N8 E- r7 j$ f! L8 e  @- Q  t6 C! r3 c

2 D3 z* b* ?! b所以我自己係唔會禁做......
; x( L1 R/ w6 s! R( e我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   ( ?7 B* C" W6 N6 z
3 x1 S: d+ `# }% G' F
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
3 T- c: f2 z5 C2 O! u' t( e& E- U

3 \* R0 y3 W0 t9 Y$ p7 y" Q好有錢呀 1 g7 C, i; H3 ~# I
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   . q/ j2 B0 R/ I, O3 a+ y5 `$ t5 B
. e0 X! p* ^# T6 ^  ?( o

2 `) J9 [- {) p+ C* H7 I好有錢呀 ) F8 Y* Z* z  i# Z5 n
  T) Y6 b. t9 D( x( m* n% I  d; l又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.8 y; B" V5 ]( w) h/ L" D

+ @& t8 S2 u" r& N* v) X) w$ N* {[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
+ Y( ~, `& \6 n6 n6 P) p8 O+ n) z' |; U% I2 o

( F) e. D$ X% I9 N" r好有錢呀 . z* p5 V) ~  Y: o
6 U- R& ~% R9 r3 Q/ |. a8 N
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
; _$ _- b) ]. h! y8 ?% A2 }上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.1 w7 o+ ?9 ]* p- d1 L

% p* N. L3 O6 e# l+ G, }* j5 w[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   & [# s# c6 |* M5 ~) i
: P4 ?4 z1 m9 D
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
1 A9 [; o$ I; e6 c' J9 T

& P7 y, E8 Y+ G) N4 M2 i9 F. ?0 H下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
" z; Y  ~- ]4 I% P1 \7 `. R/ D% t% L& I% L

; Q8 U' g# l; n; T. h6 P下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
4 F. b" a  n! |3 a
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
4 H* y* C7 ^: ~# w. n* u! b
. c; L" O, G: r0 ~! ~8 H2 h2 G7 J$ Q6 {: G7 _
: f# {/ ~/ J! v
# k, q! V! K+ v0 A2 g, s: ^我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   $ L1 ^- o3 T0 i9 J+ g# }5 [$ a2 a

1 x1 I9 [/ O5 I3 y5 k1 J: l! j
9 P4 }9 G3 {5 b# Q我鎖左唔關打飛機次數事
! @2 }, N, }1 Y. ?9 i) z* w- p  \
! r4 F. x* c+ C% Y3 ~, ]8 R
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   9 t- {$ x( [% B; m0 {7 ~1 H
( p8 y% {1 Q  [9 ^! P& [7 w
, S4 v$ h* ?. c/ H- {
我鎖左唔關打飛機次數事
. `6 ?0 r. p' f0 }2 e' q咁係關乜嘢呀?
0 y3 [& R. D) U$ n7 A4 I3 S! B: {可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
" s# E' f  Q. i! Q: r我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
" U8 x" Q) f9 g) ]
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   # L; l- ~" T3 Q3 P, a
+ r2 _/ }" U2 T6 Y5 n; x0 i

. C2 _9 e/ c; \8 `$ P7 s- f好想知真正原因添...講唔講得架?
# L8 f2 P+ u* ~
, H; J" T' C3 t# T1 g
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表     ?( L% }9 X4 Z, L' _$ A2 g" v  \
! w" U5 g* p: p$ S9 |. q& c4 B2 E- A
. o! O- d9 O: X# ?
cd奴比主人鎖住係正常既事
' v. z4 v' U' j, c

5 m, t! E1 n) v! H  O6 H6 c. V/ a其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   $ M1 d- @; T& C* B1 R) M( N, X5 B: u  f
$ q9 w1 Q2 B+ v: B; s
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
* ~/ R) B* z: ]9 M
有機會都想試下咁玩~