嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 22:10 發表   
& F3 g# b% W: @# E' d7 _* E9 B震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺
! S6 j% E7 C6 \; |* I" y1 H. o+ m) B* n
我做時,會脫胸圍,他可以隔著衣服摸我乳頭
# l/ q$ Q+ s' w震蛋在我洞𥚃,他再插入,把蛋推到我㓊深處,他jj 頭也感到震動,就算大家不動,我也感到洞子被填滿,很充實的9 J& E# P2 V& h# P
他亦快射

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-10-2 17:54 發表   $ n" ?" g( B: H2 i
想試 5 P% \; \2 O- N) f
麻煩師妹借個男朋友來
) f! p, ^, d  d/ M6 W3 Z( U
使唔使我幫手插實你
" @) c; s& j4 _1 l
( O* _1 {5 @$ r

着住黑絲直接撕開

我也是喜歡穿著裙加絲襪,給男友撕破,會特別興奮
3 r& Q8 a; e6 l/ S; F+ i# \" |$ |3 {4 H

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-5 08:51 發表   
! b) P; G; K$ p3 p; |; L1 i9 t1 d1 K9 E! Q6 V6 }8 x

# R& l  ~  J7 ?# a( c8 j. N我做時,會脫胸圍,他可以隔著衣服摸我乳頭7 D5 j/ v$ P. w9 \0 c! W' k0 h
震蛋在我洞𥚃,他再插入,把蛋推到我㓊深處,他jj 頭也感到震動,就算大家不動,我也感到洞子被填滿,很充實的
# \$ |1 B# L! e" w, L2 c他亦快射
1 S" q$ g- ]- P- Q3 r穿著裙性交是重點。。。不過脫內褲會舒服點。當然穿著絲襪會更興奮

我喜欢只穿

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-5 20:26 發表   $ b  B7 m# f3 m$ ~& D. c

- f2 P% V- X. s' g' K, H6 m穿著裙性交是重點。。。不過脫內褲會舒服點。當然穿著絲襪會更興奮
! p7 J; @9 i! `( u; [# a, j/ {1 ~, {( T( A9 W
我內褲不會全脱,撥了下面䃿檔一旁,
( |9 S) ~, F) `3 }& V已可以插在入我洞

回復 20# joey221 的帖子

以前未試過,就無感覺,覺得好奇怪,好驚。試過做女人服侍男人,發現真喺好淫蕩
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 44# Siuyan1812 的帖子

我男友中意我著住唔同衫做,好似便服都要。
做自己,唔聽教。

回復 30# Siuyan1812 的帖子

精味我自己接受唔到,不過試過吞,不過無感覺
做自己,唔聽教。

回復 50# cicilam 的帖子

但更重要係見到佢開心,滿足個樣

回復 49# cicilam 的帖子

你男友好幸福,有你咁好的女朋友

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-9 12:56 發表   ! X% P+ f. F. `9 G( [6 C. K0 ]8 d1 x
以前未試過,就無感覺,覺得好奇怪,好驚。試過做女人服侍男人,發現真喺好淫蕩
6 ?" [* ~; H1 X0 C/ i/ O

4 q8 q8 s( Z& G* }6 M: |2 m( U我和他做愛時,我也不全脫衣裙
/ U- z/ v0 C5 U7 J* Y- ?" j只要他jj 插入我洞,我就興奮

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   ' r: J( @8 E% ~5 _. Y
小心傳染病........
3 _+ c$ N1 i3 d5 X
男男風險應該低

我只試過用玩具
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好

引用:
原帖由 Kacd9394 於 2019-10-12 17:25 發表   # {; r- D/ R3 D; |' A1 ~1 v
我只試過用玩具
2 i; D9 i* V/ G: V

/ F. X' H2 t& i  r當試著了真的阳具,己對假冇感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-9 12:56 發表   # g' T7 Q6 F- l. Y) p4 O  [
  P- E) S# C, t8 [1 v
5 {/ t' p2 F2 i3 u/ w* f
:)能夠用女性身分去滿足自己的男人。。淫蕩也幸福的

睇到JJ硬哂,好想射精

引用:
原帖由 verybigjj 於 2019-10-15 15:18 發表     R2 y, q5 p" ~- r
睇到JJ硬哂,好想射精
6 `7 w% F+ @: {5 i, b
( [' A2 O6 h5 H8 Z% W給自己心愛人, 射是是舒服

回復 51# Siuyan1812 的帖子

宜家睇翻轉頭,男人滿足真喺好簡單
做自己,唔聽教。