嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   1 m  ?0 h. ^2 d  Y% O  L* j/ y7 \1 L
無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
4 E6 g' X4 T% ?+ D( x! u  [" T' ^& m( w3 W# ^! m! y
通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水+ ?- ?0 N7 c: g* z6 K
帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   , u* {/ K% m  D" s
我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……
1 m  R+ v3 A  n5 L# H$ \" P" M3 H我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
/ Z3 P6 C8 G) K+ b/ D( c
& y/ t  W6 ?( O& B; B我也愛含
% L5 \' u" q) F& Y8 w$ c在射的時,他jj 特別漲: g# Q9 r2 E, b) L4 l
又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   
3 a/ R  R6 k5 q5 L1 AWhy not both
8 D2 `8 T( @  O& o* \
! }; _  J# |) l3 j9 X
我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。9 T* \2 I) n, t. I
TG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
' |) o/ P) d+ w2 l: y喜歡含的,但始終未試過
2 f  p. W6 u5 N# @9 t5 P2 M, c" ]" h

: u% K4 b2 f# Y: ]6 Q2 l: w2 ?. h含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   
. E4 C  w+ J* i$ d個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
- [( h: X+ O4 i- ^! x, o# R8 x- a3 }" f3 f! B3 m) T) @
含至他舒服表情
$ k( j9 `$ V6 J* ]* W好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel& X* U7 z6 z& x
可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   ( _/ Z' `- I  K6 V
我想試下幫人含,可惜未有機會
% r5 g& C# a' J+ B- _; {# T7 h) y% P9 [# h( g3 C( D; [
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   1 v" D0 p- k/ Y' c2 A
鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel
" c. L& A  E. B  V* F) O可能太好味 口水太多
, p8 k# y6 Z* t
& m# ]3 a% M+ j+ |" A+ s% n$ o
我會穿上裙子絲和高根
" I: o( f7 V; I4 T8 u0 i給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含
4 y/ l; e! M& r1 }+ g9 `0 h8 {4 l8 n3 M
https://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   # \# r- O$ F; h  t
因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
5 d  h! T. E. X5 y9 `, ~1 @3 E

$ O+ `9 f) G4 O男人射前一刻,jj 又漲又特別硬
3 j' u! z! a, x好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   ' S+ O& _3 x. Y' o# ~
男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
$ R+ J" A: o/ {. M4 E5 q- P/ E! K- U
穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!
$ N$ \4 S) ~) d& S5 b/ t6 o! s8 T! g! J- R