嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   4 j& f, D8 c5 ^/ h
謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
6 I% y8 H- n/ J9 W

+ |. [' N' B& a1 g4 m( f& X好的,但是最好不要拿家人內衭! W; P9 h: c1 M9 h  W
怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   
* G7 k* E, O3 @4 Y1 _; [當然,用就用自己的寶貝
; O: C& ^2 s0 e1 S: _! `2 K2 l$ _) X2 K4 h; E1 |% [* d5 V: e. y8 p
你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   2 O( z8 q' F. f! n
我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
/ [1 c0 t8 u% w5 \3 ~
# U8 @3 Q. o4 }- O, N/ l2 i/ RCd 生活會沈迷的
3 G. `0 z! A: v* g  h,也是會把自己心作了女八, T5 [; ~9 p  e# D$ Z
,最好把自己好好工作。# x8 J# U8 R6 F. }! u' ?
認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   1 r$ u' N5 {5 n+ I  a' x
但我想試試CD先
' m& v, [& [- c2 W  v2 G$ f3 v
" I( [6 ~" Z2 @* j1 @1 Y0 K
你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   . k# Z( @+ G. _8 _! A( H- f
有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
9 L) D" X' M1 r& q* q
' h6 n2 h% k0 L4 @% w
你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   & `! W; T; d& _% L' a" y, q1 t# B
你很貪心想知好多東西
) d( h$ q' h. ^4 M/ F% Q
: H7 C# t, W' V, g/ }) k+ t+ i
我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   
1 O) K7 @* B+ i4 J, f
+ @; z7 n2 x  f4 H( j' ]2 i9 w' @- ~/ u4 u% x
我不喜太大的
/ B. C" d& T4 M: \; @" o
又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   
1 C7 R" N, }7 t* \8 W8 q" _- \1 s( t% g* ^- @) Y
又不是太大
( U( F' t7 H2 P! Y
- C# J4 E6 W5 O; w5 M
如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   8 a: c  c9 Y' ^  K2 {8 ?. g: T
你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
' q+ C2 i: K1 K" @
) O' H7 U9 [; }, c
我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事
: `  i6 y+ s4 R3 ~4 o, R+ o# z( \6 o% [! x( I" M* H
自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   # m5 S$ k8 ?9 L8 ]
開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。