嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   
4 h* \0 _" Z# N' a! f( Z謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
$ R3 j/ c6 r. _9 `3 E
( h4 U0 _4 \" J6 \- C3 B4 f3 L* L# i
好的,但是最好不要拿家人內衭
" g9 m$ n& Z% U! Y& n怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   6 a+ \6 m7 \, ]. i; m6 {0 E- {) ?
當然,用就用自己的寶貝
, x) F2 s3 W) u

! c( B9 P/ l, ?* Y2 j& j7 @& {你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   
2 p! M8 Y$ B- d+ d* P3 M2 \我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
5 g+ E/ ^/ [7 t! Z0 m/ P
& s/ {0 E3 H( B+ B2 r' W* VCd 生活會沈迷的
" L+ Z3 K' M1 X6 t8 K0 b,也是會把自己心作了女八
0 U: i( c# G' G/ D. x% z,最好把自己好好工作。
: P, e5 P$ W0 s1 R認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   * R8 `5 v' g/ w) v& j4 f
但我想試試CD先
2 Y9 j8 E5 u( D# [& W3 |  z
4 G; y0 q/ N1 I% b6 ?
你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   9 g. {  r2 z+ i5 W- ]8 ]* x$ J4 z
有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
0 R; c8 Y/ c; r( M" F$ s# n' S( J
你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   , I; D: I0 j. a: Q/ D
你很貪心想知好多東西
% w/ d0 D' Z. w; u' H: ]
& E; ~( g; R4 N1 n# u* _- n
我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   
( N! e1 M2 z% g: |: g5 V0 E% V+ J4 m/ O" w

- W+ _# q; q, m# I- W我不喜太大的
' z/ T- x5 S5 I! w, o又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   ( t' }3 t" t& Z; L

( @& D+ c) q3 ^+ ]/ ]1 i% A" F又不是太大
6 {! s# X+ d1 o3 {  H

6 [, E; `/ u+ [* Q- P& n如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   
  H- ~' G0 I( A. w, E; Z你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
. T6 T) w& r6 Z

. S$ B* e7 N/ r; N3 |我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事/ ^3 R5 A  v1 C5 n+ }  X

# }" v3 p: ], A& a: R& R) d* b) A自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   
1 k' v5 y6 r* V* ^開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。