嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

敢問大家這個問題

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-26 23:21 發表   # u0 I5 u# o: O& Z$ Z7 U
謝謝你,待我家無人時或時機到,向姐姐同大家分享分享。
2 U4 L: T# V! v
. K6 Z& e- }  G- {1 q. ^
好的,但是最好不要拿家人內衭
" W; G' p2 R$ c! v2 `( _! a+ v- y2 \( M怕流下分泌

當然,用就用自己的寶貝

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 00:27 發表   ( H! g( I6 B$ B% n' t
當然,用就用自己的寶貝
% q- E: Z, {/ K/ ]

p: u* g( H. S8 E" d你會否穿上女性衣裙自瀆?

我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 01:06 發表   & t# h% |9 w0 F/ P$ b' O
我最多玩過胸圍底褲絲襪,從未穿過裙子,慚愧
% S: U* F' O$ O! T' V- V" N

2 t# Y# O- c; H% w' t; x/ J2 k6 q' bCd 生活會沈迷的1 D4 v# k+ h. b; K- c
,也是會把自己心作了女八3 S$ F6 W  b" R' ~; F+ W
,最好把自己好好工作。- c( s2 v' q& v' B5 T5 a% u
認真找個真正女朋友

但我想試試CD先

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 02:47 發表   
# _: C/ F6 o) |( E5 R7 n但我想試試CD先
' {9 Z' _- g. o8 t$ O' D
) o8 t! w# N, C+ J& J你身形如何?

有少少肚腩,正瘦身,其他的ok

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 08:16 發表   - B& }: V4 v/ j
有少少肚腩,正瘦身,其他的ok
% z5 p  w, i5 u& X
9 i) a  M* ?: t+ D$ m
你的jj 如何尺寸?

你很貪心想知好多東西

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 17:20 發表   6 w3 P( C; {$ x( |. Y3 p3 O
你很貪心想知好多東西
( [5 x3 [. \; }( x6 ]

9 r: r8 |' b5 q% V, g: P我不喜太大的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-27 17:55 發表   8 S7 E$ Y: q( E1 g

. ?! B) J5 ]! Z/ \+ x4 F+ T( _* `7 A4 l* C( {
我不喜太大的
* a& l3 B7 t  v( N! C又不是太大

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 18:44 發表   3 I) O5 g$ S1 Y: n0 q3 D

" O. M' X/ B5 [: v$ W( \2 x8 P& m又不是太大
# z9 N5 r$ |1 r

9 f$ S5 b: W& G0 f+ G- x如太大我受不了

你有honey就萬事足,我與你隔千里啊

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-27 20:00 發表   - G; g1 ~, x- Q
你有honey就萬事足,我與你隔千里啊
' C0 C2 d! F+ y8 w1 X

* H4 }" [9 D7 E我們在這保持朋友關係

當然,好朋友。

回復 2# Dolly 的帖子

開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口嘅地上,家人覺得寄怪,再睇係我個名,我返到屋企見到就知道出事; ~$ g4 o5 j* J% x7 g# w: E
* z. {- [" F& ~0 z8 ]
自此我買二手bra 同底,一定揾可以面交嘅妹妹

回復 7# kelly1983102 的帖子

早半年有呢個打算,但我家附近嗰D最少要四五千

[quote]原帖由 brabrabra 於 2021-1-28 22:14 發表   
" \3 o* W; n6 ?1 N* X0 b( \開我以前買二手,條女用個唔size 公文袋寄去屋企,因為物品多,但袋細,寄到屋企爆口,郵差見到都係放喺屋企門口

我同你都出過事,同病相憐啊。