嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下- e& Z: u5 y$ Q
但..... f- U: z6 }) z2 W3 o* J5 L' A
1. .抖唔抖到氣架?! X  h/ I- y# ^, F! K, [+ V
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表 1 y3 p# R% H* a( r) a6 w% {
5 T- J7 _+ }; j4 r* j我覺得有少少分別的
7 P! {+ f; K9 v  k6 R全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過, K. ]; ?; `* l
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
9 {5 k  p8 ]+ \5 H1 o' J6 O; K7 u
& A: B1 C( C& r/ \我覺得有少少分別的
. y' ^1 A4 f; z. I0 O全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過4 e& X, b7 }0 O( H& g& @
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
" @0 [2 e# w: r0 `$ n( l
9 c: u/ L; T- ~: A0 T

2 J) S% H5 W7 v4 c) u認同9 z  z5 e# {1 ]7 V7 ]& @/ y6 J6 F

( M1 C( r; ^. \$ e9 ]我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
  R2 G: H9 m: l好好feel% o2 g1 ~: x: T6 g6 J) X

8 U. L. P  i4 _& {7 v小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?) G! v. Q& g6 I6 Z2 t# l& H1 h
著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 4 x1 Z+ C. C2 j! P: j

6 ~- J4 T/ s0 C" d1 V/ O1 E我覺得有少少分別的2 S. t- T. l1 \. ~) K
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
, K5 }- E+ K2 @0 q3 q9 q1 Y當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
0 ]& w/ G! c3 y- n8 |9 m, s2 ~
2 d. \( U# Q& L( t6 k; V& h6 }  J1 g8 S) F
補充一句, 你個套有連頭套嗎?1 ^0 j- j' \  x% n2 X. ^/ C- [
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
' h% |# g) O! c$ Q7 x+ R6 ]/ x" f5 W

( l$ r- `5 o6 A0 C' W' S9 t
; O* k/ y7 h' d8 z補充一句, 你個套有連頭套嗎?7 ]$ t2 {0 i) s8 @% i
有就更好, 感覺更神秘!!!
5 N; c8 U6 O; U" c; ^6 k我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
+ O( ~+ ?9 c# W8 B值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表 , Q* O3 n. C! S- @2 I4 Z& A) @, K  {

2 c4 A3 H- N9 V我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
) y/ p8 B5 H; u' a) C值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
  R0 O& t! |9 I
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表
5 Q. g, D2 c( J; j3 N2 m0 q% ~$ o
; f8 X) r0 ^' _2 N我都想買件, 買size定係度身訂做?
- p( Z  K/ q2 [' U
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
1 E7 y/ V0 B- Q* [, m3 A9 V豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
. N: \+ u9 g9 W% g0 Z7 s
有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?
# ^6 u; S! d8 _1 O, Csize?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M