嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

當然係小心駛得萬年船啦..
' Z/ @# J+ C3 A7 M) ^; `
1 y2 S) v3 ~, B+ G- G+ X楊乃兄, 你係用邊個翻譯tools嫁, 好似唔錉喎...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我唔識日文架,所以要用Dr.eye先得 @.@"
6 p$ V- V9 u2 a& M& T% z1 q4 A; E5 k  [唔止TOOL架,係成個program黎+ J& M$ [7 d3 U8 Q" T7 _/ d8 t7 ~

1 I' K1 I( m4 k0 W[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-1 04:07 編輯 ]

Dr. eye 可以翻譯web page? # R% p, G* u. G7 i/ d
我未用過...
6 W! M6 q6 C- Z1 ]; }8 l只係試過excite個翻譯,不過譯得唔係好掂... 6 M( S1 V4 X$ L7 d

: R! X0 A' V: S; U8 M[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-1 04:10 編輯 ]

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 04:08 發表 , x+ Q* W* e0 u  {) E6 V
Dr. eye 可以翻譯web page? ; M8 B& E- Q+ ]" v/ U+ R
我未用過...
% ~  y7 h1 a3 ?4 F) Z只係試過excite個翻譯,不過譯得唔係好掂...
' p. p9 J$ L/ C+ g# K' Q- S

, p/ K, ]& u. m+ c可以翻譯到webpage架1 r2 C, j6 [. V' N( d8 t
我由6.0用到依家8.0/ v& Q2 Y% |& ?' u8 n+ _
不過台灣版始終都唔係翻譯得咁好

見到你個screen, 已經唔差喎...: _' U7 ^% }6 a
台灣版有咩唔好?

台灣版國語化句子架3 G6 g) B8 @( z' [( H2 I( D
而且由中譯英只會斷字面逐隻字咁去譯; t9 p3 S% D/ L0 e3 y5 C# \  _- J
出黎既英文句子其實一D都唔通順
/ k; w- Y7 }) p1 }$ T! b. K英譯中又係咁既情況

電子翻譯實係咁喎,邊有句句通順吖..
2 l; ^8 Z, ?8 q4 I# [1 Z/ a. _起碼睇得明就ok啦...

一般啦,都用左咁耐喇
& C8 B  d4 D7 I* N唔覺得十分好用  T( R7 c; [& o. I
只係好過無得用咁解

點都好過d web page既翻譯啦,最緊要睇得明就得...

咁都算係OK既

JGARY兄,幾時有個web site link吖...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

我都等緊,快D有就好喇

全身連體鯊魚泳衣web site

全身連體鯊魚泳衣web site: http://racing-swimsuit.shop-pro.jp/?pid=8902778

豹紋,

豹紋 Leotard Girl
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Racing Swimwear

Racing Swimwear
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 12:38 發表 - Q, ?$ w9 z1 v& [! y9 h. b8 `
我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
& D) }0 R' K! Z( S8 \
' ^, L$ {- ~# m  _' [
訂做要 13,000 Yen 連運費1 J4 O* ^9 K" Z2 s' g; \
但係網上寫 5,250円.. 差咁遠,double喎..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-8 13:30 發表
5 G7 P" H' A, q2 r豹紋 Leotard Girl
& R; ?% H9 b' R- y- x1 D# x
' d- V7 r0 A* d1 b7 M2 Z* I
呢兩個好掂,係唔係av碟cover嚟..

個website入面白色呢件唔錯喎
/ n1 Q, O2 {2 y% f' F0 c+ w* S

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:24 發表 . a4 [' U8 h; r0 I4 h" s
& S, N4 u' D; v: Z' ^" x

/ g& \- Z7 R. g呢兩個好掂,係唔係av碟cover嚟..
( n6 x4 [6 R) W" ?* e1 z
, b  Y4 g0 D, h; H
九成九都係喇,真係好正

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:58 發表 3 I, T& H( c0 r8 y$ q7 G1 T  G. w
! j# S; T/ z$ Y+ x; W

) R, P6 r2 h8 G九成九都係喇,真係好正
+ f; B4 L9 }$ q
, x5 D$ j. G- b' O3 s0 C! f1 o7 d# b  Y
係喇,我都想買,JGARY兄,呢隻邊暑有得賣??