嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

應該唔係, 似係民間流傳嘅口水歌,可能出自d妓院酒館啩... 
4 k# }6 J0 C+ c6 V
: q  R& {/ {$ b6 f1 R, `8 \% o1 C, `仲有,應該係'18摸',唔係'18摸啤'... 之前既意思係: ...'18摸'俾大家...  ( [  _" {' B; ], [/ _( w* U8 l

: X; _' [( p( b: j4 x7 e" w) B* e) a[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-24 00:21 編輯 ]
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著了變超人!

... 哈哈, 應該係超人都係著佢咋...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

swimwear full body/white color
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正... JGARY兄再推珍藏...
, ?# X' t0 f* h可唔可以介紹下邊d link 有呢d 相呀? 真係好吸引喎....

pink swiimwear

pink swimweart

NEW PHOTO / 2

著左等於冇著

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-6-30 14:32 發表 : ]- \' P( W# a* Y9 G" ]9 [- f& q
pink swimweart
6 L. @$ r3 R6 A0 q7 X
2 }1 r3 D7 w0 V6 D1 F- E嘩嘩嘩.. 條腰幼到呀....胡...

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-3 19:19 發表
/ n& F7 o! ^6 e8 C8 E* I2 C2 N/ {著左等於冇著
* k% E+ a% }9 U' |8 I
; }; n/ B; T8 S若隱若現先至係最吸引...

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-16 17:37 發表
& w/ f9 _" }4 U0 Y  ^! aNEW PHOTO / DO YOU LIKE IT
# f* {7 w. J, \9 y1 I! B* j$ g, J第二張係RACE 黎既...淨係掂啦

SEX SWIMWEAR

好似好難著咁

stocking mui mui

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-7-16 21:21 發表
# I1 h- c7 O2 m" B" d+ x
1 C# [  L: K- r" j7 Y5 H第二張係RACE 黎既...淨係掂啦
6 I, x$ \- h. ^6 [# n" F; i" ]
( S1 _; m: h" \/ c- X2 H

$ X. s# i. l) H$ p* r: D7 Y8 n請問RACE係邊個,唔係好識喎...
- t$ V/ ?% ~& B+ H) x4 F, g) v& `8 I$ c" N! c  N- a! L2 v+ Y
佢件全身STOCKING好 ..
1 u5 g( `2 i9 Z# Y8 M% L簡直天衣無縫,又勁貼身勁誘惑... * B* O5 {5 E: Y2 J. ]5 s/ y
# V% S+ A: x7 c" X
其實係唔係photo effect咋.. 如果唔係邊度有賣?
4 u) I% L2 o& j3 i7 u  i4 |+ s. Q! w) N3 A- ?

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-21 10:40 發表
& K' q2 P  Q/ P* lSEX SWIMWEAR
6 i5 p7 h; t% T* G9 q6 m1 a) F9 u$ E2 n" J2 h, q& I
JGARY兄,你d圖真係好掂,完全中哂我杯茶... 真係期待你每一張圖... 1 v) W# V: v; F6 m6 ~7 ~9 M  m
/ i1 D2 e9 B2 l2 V) o6 d8 v8 h
第二張'2009071813005908.jpg'個bra真係好正,好鬼立體..
$ z) h( P7 }+ b+ G7 ?) ^7 {
: v2 J# i+ D( s. V8 B- I5 B4 H/ n[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-7-23 22:27 編輯 ]

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-21 18:06 發表 & d9 W8 T! B0 L" H, r5 t
好似好難著咁
4 c" K: r& O, S" u4 t, a4 h% `9 P/ D/ \& |- K5 ]
一d都唔難,最緊要有身材就真...

CD 時要貼身先FEEL.

真的嗎? CD 都要貼身..? 仲以為要女性化同夠cute添...