嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 5 z' `5 Y) d( f4 c
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
" Y! g, ?0 b& j; C; v( X
: N% _, h) F3 P8 C* o6 l
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎..  7 F5 k7 G' A4 Q. g8 z
" L# j# I- E$ }
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
! O4 S$ ?/ U4 i0 P% c9 NRacing Swimwear // WWW.D-CH.COM
& D0 O+ D% ]- z

9 Z3 _2 P; ^9 t! t' P呢個好似廣告嚟,乜都冇..& z. k  ]8 X7 r; G) t

7 Y4 y( G# m4 a4 U/ S
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
6 ]: D: B( W5 {WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
. g( J0 ?, R4 G1 \# B, C- _4 g

, R2 J# U) T) v) x/ w7 f, z呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣4 T. g8 r; W& W; J' R! c4 x: }
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
' z* N8 e4 @1 G; h7 yLEO LEOTARD
' m& U! B+ Q) o4 J: {$ j4 k- o" e7 J
8 O1 U2 Z( F- L' t5 B
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 # r: k, m+ h' K! ~& @3 k/ ?& C
BLACK PVC LEOTARD
* T1 G3 J/ I' w$ [5 D- O/ p
5 @0 y$ @: ~1 g- s+ @  A
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 1 Q9 p6 I0 N" Y9 F' u
LEO BODY STOCKIGS
( b8 k) |4 O7 B; n0 s$ P
; ~, k4 Z. i$ |1 k8 Y) D( V  ]* [# x
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
7 W9 q# e( z; f2 Z1 g. B- M& QSEX LEOTARD GOLD & RED / SING
" w8 }! X/ r% S* c' x5 {! X3 v
; _" Q! C3 n' A' V3 z/ f/ ]
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..4 V9 n" T+ e& `. o/ U6 y- w9 }! \! e
  ....最終
" u+ V; k& p4 N1 J6 V0 P- b) J1 q  v$ R
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表
* X1 c, p  M$ K$ ?上面黑色果件緊身衣2 M+ _8 B4 {! n5 F' C1 S2 ~& y
個女仔同埋件衫都正到暈呀
& W3 T  F8 L9 I7 X( J1 n4 R0 R& u
呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
7 ?) W* j7 A# x: u0 J7 M張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 # i  m& ~9 w1 D* T

) I7 l+ {' E; D3 R8 p. R
  m( D) E* b( H+ `呢件唔係zentai喎...但係都好正..  0 c* E8 G! r/ J
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
/ Y2 p* O# Q7 L1 B+ d& F/ o
1 E8 |% Q' x$ H% }7 a  U* @右邊果張咪睇到囉3 R2 t; @) {0 m6 ?4 k
不過唔係大特寫之麻
- i* I$ Q9 G- _. F7 C4 q( }發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相! J. l3 l2 t1 G/ @/ C1 y
點解佢好似無反應咁既
7 G+ B9 Y' _; }露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... % b. r0 [- k% O6 U, G  x

: J2 ?- v5 G4 I$ z  M其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表 + T4 B& E* @$ W& Y6 t5 s
勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... . {& u! T, o/ ]3 N- t. l& w! f
1 [6 {! `6 o$ v- K6 l9 o& a/ \0 F
其實唔係露點,係'毛'姐...
. g( M# s0 w% `2 e/ i! J! o7 C& |" N8 K) m2 r- [" |% d: u
========================================================================8 ]6 }6 [: P" L, Q) U( `

: s; e3 @2 H' j! I/ Y& n; p' D都唔算係側啦/ D1 v! P' {; b5 x5 X$ g+ R
呢區我管唔到架 : Z  Q; f: O  A% i3 N3 ?
想幫佢DELETE,但我無能為力
! C# B/ U0 C) X! Y4 A已經通知左壇主,等壇主搞啦
( \3 D* X  @  ^' W& b# c8 o如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架5 e# `% Z6 X1 k% A$ C- A5 t
到時大家都無得玩咪仲慘
  }3 n; A3 n' {; g* r9 n+ L
: `$ v) f" T: G9 h' W: L" H, R但係下面果點睇得好清楚下喎9 H! k$ ?9 u8 l! y$ r
呢D算唔算係高清圖呢% F+ {- ~; A5 f

2 R6 H/ C5 W5 W$ ?[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎4 c' _- t5 X* J* d; _
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 " G0 }# C! O7 ?" l8 m
包到實一實又幾好玩
3 p+ N- D' p# j0 b/ V============================================================
- z6 O- z7 l: t
% Y4 K" W) M* }8 V. x$ W4 c; `最緊要抖到氣至得