嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   
/ T! Y" o# q8 W; ^3 d/ ^著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
5 Z: T8 j5 C% q; R& L; K7 O  u5 Q5 I
我同你一様,不過再加m巾

pantyhose~~~~

著住制服打- y" F: F+ ~; l& G
試過射完仲係硬晒
- g# _: w5 p5 E* z; v! I  |
, k' Q* F! A) b$ z5 Z; _[ 本帖最後由 carmenlee 於 2015-1-30 21:13 編輯 ]
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
, l5 P4 M( ]0 H" Y& X; n# E5 ecd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
2 e$ t& Q! l6 N  _1 M8 R: w以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
) q8 s7 o  ]5 b1 L; G聽聞有女仔會用桌角自慰~+ M! C, u1 \0 `2 z
不用你用呢個方法感覺如何?

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,

基本上6 ]& J3 s4 s2 G/ V: {) l
著左女裝
! ^9 R; W0 x3 d$ R$ w% v我係全情投入作為女生! b8 a+ A% e$ r: }8 a8 J9 D
但的確係會有一定係性需要
- t, y# K* C1 b一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮3 G8 a6 e* Q% n/ e  z) e5 l& p
呢個唔係女生的表現
9 m' Y& b" c8 N6 j/ {
# ?* T: ~) O/ {! D0 ?8 s暫時兩個方法3 Z! o- w# o9 _' G7 j. [- ]
一、用假陽具插肛門到自動射7 ^3 ^  o$ Z* R# [& ~. W
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
7 I. S  I+ d7 `5 ?) A6 `其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩/ K% u( `! c/ j
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛3 q6 K! }$ V% ]) c
最緊要落KY
6 R) S: Z& u" S: Y$ i. r7 I1 M# x* W: l( ]7 g& L0 q7 i, v
其實唔得架. {$ W  s3 R5 y* L* |
我最初都係用好幼的
; b" Z% a9 k& c! M6 T4 P2 V( {越玩越粗就返唔到轉頭# `+ G6 F& }: c5 }

6 e1 X" f( T" g$ A3 C3 |最緊要練習放鬆. N/ V6 K' _* P! M4 u% u. }
識放鬆就唔會痛或者整親

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人
- V* `9 D" v) R  @' a7 x3 P( _) ]  S5 L& g" p2 N

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表     I: R2 J' P7 Y" r/ q# Z
基本上7 C- d+ _: [& C9 c7 y* r2 m3 ]
著左女裝
+ e/ V# y  _% Q# F0 ]我係全情投入作為女生2 h& g  j# F4 H' Y% K
但的確係會有一定係性需要7 j6 Q, a: T; a) @
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮/ h8 P! k" q5 u* I6 ?. t
呢個唔係女生的表現
/ D( U7 Z$ m  J9 C9 C% D2 ~
# [7 g/ @$ ~; V暫時兩個方法
. Y1 ~. Y1 `2 N" n0 E6 M1 d一、用假陽具插肛門到自動射: f" M- \# a% g  X  @; k- Y
二、放震蛋入肛門,著機,震到射
7 s+ B! W+ F  D5 B7 a

* w$ ?2 F+ x/ Q1 e, D0 P. v6 y) o呢個唔易學, 我都學緊....* y* c5 n& W( R
你個兩個方法我都試試方法二~

回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy

回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己

我都想約同好一齊玩

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦

我好鍾意淫蕩

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑

最愛穿女裝到戶外自慰了

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
  T/ N! Q1 f' x' a6 I
  N6 d- L0 K6 @" Ethat is my style !!