嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

試過比CD含.....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表5 d! A2 }- j. u  ^$ P5 p, Z
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
幾多個唔知,實有
暫停寫入

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:10 發表   % @" W! x" y) U2 M2 K
我覺得直男唔會對住CD 打JJ
8 f3 W4 k5 z+ q

]* J/ m. h1 i  A2 D0 o$ x8 T知道咗乜野叫直男,我就明白直男系5會對cd有興趣

引用:
原帖由 noredia 於 21-3-2014 03:36 發表   8 Y* K  i. u6 r' M6 H, ^
試過比CD含.....
% f( n5 U3 u7 x' ]# o" G
* a. ?6 A0 K, {7 ?7 ~# z1 d' y( [8 A
我刀好想試下幫人含

me too

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   ; p: `" O% {" B( [$ |& {# |' X
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
) l* G8 {0 t1 A. ^; m
. ]+ |! R+ |  g) J! Z
可以PM傾下  

引用:
原帖由 acm2007 於 21-3-2014 10:34 發表   + X5 g* h. G4 ]- m) G" [1 t: S% U
+ T8 w3 g  K; Q( j8 S5 w, ]
( g- C1 l0 M. n: E7 q3 F
可以PM傾下  
3 z/ ~3 i, Q) \你會5會cd先
& V8 t+ I6 F0 ?. d; W覆咗你pm

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
3 u# n) a. c- Y5 y我想試.....5 F& T5 s8 n' C
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
+ @2 c0 }0 J6 h1 i2 }! o7 O6 @: W2 z
我想試, we chat我:jockeyub

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-3-20 11:04 發表   
0 C% m) q4 a+ O如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
# h3 p5 Q4 |, o1 }+ S# G, o" w
我想試, wechat我:jockeyub

我都想試下....

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   
, T; \7 m. ^; h2 P7 x2 Y0 I我想試.....
1 h6 H! T: B& ?/ Y# V睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
6 e" ?! P; }; i; Y7 u' ?( |! @
可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
. w7 f0 v3 T! u3 c" O2 W* |9 T7 d! S* I# H/ t3 w) U. X9 o: ?2 s
. ?1 j* B# M6 G: Y% K
我刀好想試下幫人含
6 e2 u+ Z0 N- [5 P+ J甘可以約埋我嗎?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   " Z3 J4 M* r6 w7 I

1 m/ {- K' r7 j. w6 D& t
! V, P7 c3 ~' N我刀好想試下幫人含
4 l7 y" }# f$ V9 n( J9 ~我想兩個cd 互搞

引用:
原帖由 lwl 於 2014-3-20 12:05 發表   4 }$ o9 u4 p4 m1 ]! I" T
我想試.....
' o+ P  T4 A. C0 |1 z6 R8 R睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
' T; {; m" r" r/ `$ Hpm me

pm pm me, ok?

引用:
原帖由 梓欣 於 21-3-2014 23:11 發表   
1 l, u9 H- q) Q" V! F7 H4 |
4 i6 D: ^8 {$ S3 I5 e我想兩個cd 互搞
# S9 S0 t' R6 v* _. `" ]# j  L& t  X/ C: S: N' V
E…你得閒我又5得閒,到我ok梓欣姐姐又5得
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我次次俾人肛交/塞拳頭入肛門都是穿亞婆底衫的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未試過肛交牙,口交刀未
" R6 i4 f* [) C. `- A4 S$ _暫時仲系處' O8 [6 @  Y, g+ Y
如果破處我刀想著女裝
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

goodgoodgoodgood

冇試過/~\ 點算/~\