嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 woodermartin 於 2020-3-4 18:19 發表   $ c- Z% k* G, @
喜歡被含,可以的話要抽插的含
: @1 D: v% ]3 o, m. Z# `  J
2 [# x- M6 d: e5 t我會打扮一番,穿著裙子高跟,去含另一半jj

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 catBB 於 2020-3-7 14:14 發表   + L+ b) U2 |  b7 ~
各姊妹選擇都好平均。至於我喜歡含人,一路含佢一路摸我,唔知顏射咩感覺
0 Z" ]: H& {& t0 x1 z

w, y2 L/ y( W" [  f" M! v8 \* e- Z- {我也是喜含,他坐著,他可以用手撫摸我乳頭

引用:
原帖由 yoda0806 於 2020-2-21 07:06 發表   3 F* ^  c* L8 U* [& U9 @$ U/ S3 g
被含,好鐘意對方講“個口好攰呀,快啲射啦∼”
* l7 E! X# h3 S: ?& F

% P& j. L* a, D0 X4 b我喜歡含,特別另一半的jj , t1 x7 [) T; T
留出分泌,我覺得好好味

回復 1# lskph 的帖子

兩樣都喜歡,大家都舒服就好了

中意含人多d

引用:
原帖由 Emgirl 於 2020-3-8 13:35 發表   / h, \; J7 v: p2 c! U
兩樣都喜歡,大家都舒服就好了
; J3 m5 s- R& R' K

5 A! z/ m, U% S! a) }8 y9 d# D我含到對方,射出濃白精液,好有成功感

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2020-3-9 05:41 發表   
- s0 E4 [0 p2 p7 a中意含人多d
( }. ~  H% _8 v& |) K
, j9 n' N8 p8 L/ U6 s* o我喜歡含人

鍾意互含。口爆未接受到,不過俾人射到一面都係個感覺好羞恥好興奮。

我鐘意另一半服侍我
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

都喜歡啊!

著住女裝幫人含

69唔錯,大家開心

好想試互含

引用:
原帖由 cchann2013 於 2020-4-9 22:14 發表   4 v) v: b7 ^6 z9 H
著住女裝幫人含
) @, s7 d+ i* r% U9 h2 b8 @7 ^+ ?2 {: P9 h* x" \6 a5 Y$ y# k% K  w
我和你一樣
. F* L6 N7 P& Q" F) Y! t8 x& A喜歡幫人含/ e/ K. g, ?0 `) z/ Y5 i; E
含至另一半,. D: Z0 Q- Q6 V. d% d9 v/ {  V
射出好有成就感
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 謝絕探訪 於 2020-2-21 04:06 發表   ) _) Y1 b4 {; N
喜歡含人口爆
3 @& _! g8 |& {& s( ^; H( {) S
小姐想請問你可唔可以幫下我

想試下含至口爆

比較喜歡被含
" U$ @& L1 |  g! T( D可能我CD入道尚淺..

Why not both

著女裝時含人,唔著時被偽娘含

含和被含都喜歡,69互含好正,試過幾次含到對方忍唔住在我口內射咗,心理上很有滿足感