嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡含人還是被含?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-1-28 20:55 發表   ! {% v- I/ n0 d1 P
無左陣腥味同埋吞個陣無封喉既感覺其實唔錯,不過無精液咁大量有d可卜,不過未見過咁透明既野
" ?- v' [( a" a3 V
$ C/ Q3 }9 T$ O( x  b0 J
通常男人興奮時jj 尿道口,有一絲分泌物流水4 x+ b3 T: ]0 x4 X/ E7 {% w4 z4 y
帶丁奌兒咸味

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-1-29 00:33 發表   
( L  m; i- |+ N0 h: t/ n1 W我鍾意含人jj,諗起被我愈含愈大就興奮。可惜未有男友……. b$ @3 N9 c4 O5 o
我唔鍾意被含,可能我男兒身、女兒心,我都唔得射精有快感!
  M8 l) ?: S3 r. Y8 f; B% Y6 J( O; ]- G; D
* r; M" k) q' n) p8 q9 J
我也愛含+ I/ Q0 }# O! D3 p" R7 d% [5 ]7 l
在射的時,他jj 特別漲
1 V) x% M2 f- b; u3 @, t! M2 L: {又硬,令到男人出射,心內好有成功感

Why not both

引用:
原帖由 hkopenb01865 於 2021-2-3 15:38 發表   
/ H9 k+ m) x4 Q* s/ W5 f# j2 QWhy not both
% c: K) t& E# |4 z/ A. [& Z7 B, e* m! N) w
我喜歡男人的寶貝, 在我口中

好想試下互含

喜歡含的,但始終未試過

我係直男,想試下幫CD含同口爆。有興趣可以加我TG,絕非惡作劇,非誠勿擾。
( \: V! f/ `2 B" d) dTG: bravenewmanworld

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-2-7 04:03 發表   
7 v& K( z( k% ^9 H4 A喜歡含的,但始終未試過
3 p: e& R: N/ l. G  n
7 D: s) M! D1 ~$ K$ C! i! u" h含至男人, 爆出熱流, 好有成功感

被含啦,尤其係坐喺張梳化到掰大俾人含,好爽

回復 68# joey221 的帖子

個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-2-9 14:54 發表   7 o+ K0 ~6 G+ V* U: w9 D# `
個種成功感俾到我好大滿足感,同埋有一種認同我係女性既感覺
# e' B2 E2 ]* `: X4 u+ G4 w
7 R% B7 g9 f. c) |) z5 X5 I
含至他舒服表情# E, Y- e3 l2 E# ^
好好看,我身心也覺自己是女人

鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel
' A4 l! ^& t! [. Z) B可能太好味 口水太多

我想試下幫人含,可惜未有機會
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 dorathy1314 於 2021-2-10 19:12 發表   / F0 Y2 e" @& L! o$ r0 o$ G% c9 a
我想試下幫人含,可惜未有機會
2 l- u5 [6 q5 I. Y: K9 g; ^  v$ _9 ^$ r
5 b8 S; a! g% v  q7 C0 ~8 M0 _7 n
引用:
原帖由 michtranny 於 2021-2-10 18:06 發表   8 `! p! j! v) |, @, h# {
鐘意含人 但係好口爆嗰下冇乜feel$ x4 n: F9 x9 F! r, S0 _* U
可能太好味 口水太多
9 z0 [* x1 M" p/ K, z! Q  B

# k% l, \, z3 ]$ r我會穿上裙子絲和高根
) U1 L* @' ^4 a: Q# t  _給予男人,像女人含他感覺

喜歡含人

因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..

中意比人含,亦都唔介意幫cd含& z; m8 m! C6 d7 ^7 G7 a4 y
; P/ y/ c  B% G3 i7 W  o
https://t.me/whatsyrnamee

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2021-2-16 13:36 發表   1 W6 i( s2 P: g$ |+ J/ I/ Z
因為含到人出野真係好有滿足感,,同好似比男人征服既感覺..
/ s6 S0 U& ]6 B3 |# ?" R; L% Y: Q% a/ r% z! D; j1 ]
男人射前一刻,jj 又漲又特別硬$ j9 y" B+ V" Q, I9 f( d$ e
好有口感

男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人

引用:
原帖由 kongbai111 於 2021-2-19 14:54 發表   
, d0 s0 r  b8 ~( i  u# l. Y' F3 u男裝時喜歡被含,女裝時喜歡含人
/ V" i2 k7 D) j$ K  ], P2 O+ D
" U( q& s( A+ }1 o, n  b& E& K穿上女裝含,給予被含者,才有興趣

喜欢含别人噶,由软开始含∼再到硬,直到他在我口里喷射,我会奶干净,一D都唔放过!
" Z- P6 b0 s* H; g9 ?0 k1 S# Q- I4 D& j2 P& B' t  K- M