嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪4 a: M( r" P: }
或者日本和服二趾襪
, g% K! {4 k% `! c又或者睇日本和服AV. a* V% U9 `# M' \& J% n
是但揀選一樣協助到
: z1 L; m; k4 e0 b打飛機; u* d2 R. [0 d9 N# I/ W  i

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
/ ^, z: V. s7 q. W) ~; O+ y$ G: P) q) a/ j; {4 c: A/ o8 ^' e8 Y
: A/ t- p* d2 J* H
Cd出街要打夠兩次先可以: ?+ Y6 Z  T  q" T: ^
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
) }5 B9 \- e9 t& g! I
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
6 `5 c- @0 w9 n7 @0 ~/ q4 l; L) j  {: j
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
$ e5 ^  t" _( }9 v( ~7 A2 H女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J 8 U5 e8 e3 ]9 L5 y# @( }

5 D2 C$ i4 o; I  n7 S% {2 f! n
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
8 z% j+ j" N. X基本上
0 M" z$ `$ I/ k$ S% P; f著左女裝3 K: d4 k2 J* P* F$ H" t
我係全情投入作為女生& D) E! K0 _7 z* K% \# S$ U
但的確係會有一定係性需要
0 A, i4 N& C5 `; y一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
& ~/ l* Y, R* Q) }! O$ W呢個唔係女生的表現8 o8 P% f0 V( T' D+ V, \1 k6 T9 X
! w: ~8 w7 n0 {
暫時兩個方法! k) G/ ^) [& R: x( k' F
一、用假陽具插肛門到自動射
; M: I* _- }- x9 E二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
3 O& C  z' M. n; M4 J2 \( X成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
3 t6 K# f% W, B0 e5 }+ k  S3 M7 k* f  p2 h/ i1 m/ J& X( y/ B5 ]# U! Y
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
1 `3 k( E, B& z當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   0 M: C- M* T8 P* ^9 D. m
同意做咗女仔就唔打J % p5 @. ^' n( Z4 G6 u' }/ _9 P- `

- P, Y  y) I0 v
: a3 i: I( E: N
7 E$ T2 a* t  c2 [8 m! T4 z; Y呢個心態
8 ~  G) P9 m+ o9 a2 J我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春$ ~8 _. i9 ?- Z8 e
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出4 ^$ X/ A; O6 R9 ?7 g; H
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
5 ?2 {% j7 ^$ H1 L3 `# J我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出3 S* Z0 C; m2 l7 M/ u( S0 M: v2 s. M% w9 ^' H
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
$ ]: j& v  t1 H. p有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
% D# k5 w& a& d' X+ i0 d0 n7 z8 x: _# A) g; m9 S3 a$ g
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
- d2 `" p% E6 M- c" b, Z我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出& l" O+ V& j$ d3 {: n

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
1 O  |, |8 C' y我都曾經咁試過) H# @9 n: V8 @' f
- N# z. A4 w  U  d$ w2 f  w
4 {) B* B* M  H2 u可吾可以清楚講解一下??
0 C* y1 I( ^7 R0 c) x如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   ) V% h( v* r/ c
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出6 G' Y6 V" V4 n0 f
1 r0 i: f) T8 G. a' m; @
) l/ Z- P" D9 L3 a- I: S2 U) D& \" O  X
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
& y  o* _3 ^* x; T3 V
& R. P% n* J, {( @2 k1 G8 J基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
  p, _$ l+ B/ Q: ~, y$ p
# _& x' v1 |; U7 ^% j當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
2 f1 T; L# |" Y: ]% o! F* p/ n. M3 [# `1 ]
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
/ s/ L3 G' k) K4 c2 v# `8 N+ a4 ~/ X! U) g. P$ }
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
$ r' ], L$ ?- Q4 ^其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
: w7 C* k; f" u/ l
8 P7 f3 C, x9 P9 ?[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]

最近訪問的版塊