嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

回復 171# errors 的帖子

其實唔洗驚,大家有基本認識同共識先發展就可以。/ E* a, D( ]$ i" _. h7 @$ G
% `, z# Q' @4 ^" r$ p3 Q
放膽d先可以享受到美女人生

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我cd 後都好想好似女仔咁同人做 , 但係又唔知點認識一d 真係比較溫柔d 又啱傾

引用:
原帖由 tony921 於 2014-4-4 20:41 發表   : [1 J( M6 r1 L; ?+ h1 j
CD住比人攪應該好正!
% R$ n( C, c6 A' M/ t" K# a$ [7 j8 Y, J& A) e2 H
我成日都咁諗

回復 182# zero2000 的帖子

要睇你性格係點,如果你比較保守就難d,始終都係要放開心情先識到志同道合既人

凈係試過用口:loveliness: :shy: :shy:

凈係試過用口

回復 185# MandyChan 的帖子

含落去既感覺係咪好正呢?; R8 ]. S$ q1 w$ J2 t6 v
4 Y; Y; N  b. k
你經歷左幾多個唔同既男人?
9 \# ^& c- X; [' W) ?; n! K& B: L% e  l+ {) H
不如分享下佢地有咩唔同

變裝的誘因是追求美態,愈壓抑愈想要。日子耐咗開始尋找認同,各自發展出不同心態與行為。有的自戀,有的幻想女友接受自己的愛好,有的代入女性角色,繼而體會雌雄同體,甚至完全女性化。
5 t# W# |$ O# c% b當遇上男性對妳有性要求,不同層次的妳自然有不同反應,隨心吧,冇需要為對方的行為定對與錯

回復 187# 阿姨 的帖子

同意!有樣野叫情到濃時

變裝的誘因是追求美態,愈壓抑愈想要。日子耐咗開始尋找認同,各自發展出不同心態與行為。有的自戀,有的幻想女友接受自己的愛好,有的代入女性角色,繼而體會雌雄同體,甚至完全女性化。
( v5 Q$ z7 R9 f; R5 b& R當遇上男性對妳有性要求,不同層次的妳自然有不同反應,隨心吧,冇需要為對方的行為定對與錯

Totally agree

好多我都明白..........只係唔想做公廁.........! f% P9 |" U  r, Z8 c1 p
如果錫我愛我就可以

引用:
原帖由 jesscd 於 2016-6-6 20:21 發表   
6 D: D2 p9 ^8 W# Y% w; W+ F好多我都明白..........只係唔想做公廁.........5 z: S7 `# I& j* z8 Y, |
如果錫我愛我就可以
& L" ~6 d) I: X, P; {" \) e3 f
做人要樂觀d

回復 184# MuZZle 的帖子

其實我都想先認識然後啱傾就可以有進一步

CD比一般女仔更溫柔,但真係要認真D處理關係.其實就算真女仔都唔會無啦啦同你去爆房啦.

覺得兩個cd一起玩更加正

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:19 發表   
8 s2 h# e: B2 Z2 i) N
$ a7 r0 v8 \- b; _6 x2 A2 Z
, ~* v7 R6 [5 M$ u, M( K我刀好想試下幫人含
3 E8 t7 V( h; _- n
) Q7 Q$ U1 I3 j1 I% q# K& E! j; z" E
我都想搵個男朋友,我着女裝幫佢含
  `- C# z; `6 H0 u# }- b
# C3 L4 y; D; ]* y$ R2 r[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2016-12-6 02:40 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 09:23 發表   
& }1 J2 F6 T4 C2 ?7 Z- e未試過肛交牙,口交刀未
- @  g7 Q1 }# x* C暫時仲系處
" S  n5 f. M4 U  |如果破處我刀想著女裝
) X9 K7 k; Z; S- k. {$ Y

1 B5 W- H, f+ n* l% t我都係處,想搵個男朋友抽插我下面

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   7 c, ]6 z2 u% a; i# t
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…: f; R* L( v& b0 E- w' u/ K6 |5 ]
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
1 g1 F; ^# o9 X# _7 J) k
' f9 D/ X2 k  b/ M9 k5 C9 Z: H- K我CD咗之後就當正自己係女,只會幫男含

引用:
原帖由 NWFB_970 於 2014-6-27 22:18 發表     h1 S; O1 v8 a
9 |8 h7 H- v' E7 G" B

# l$ t. P" o( ~5 v3 W) g: C- E% O  g: y& I, y
我諗起都好high, 不過我高大CD唔太好睇, 同埋我CD只係著婚紗, 怕對手嫌棄未敢試
. Y" U1 b% F1 U% j% z
; [0 Z3 r; |0 @$ K( y9 B

7 L# o- Y$ J! e+ F" v& e邊度可以買婚紗?

引用:
原帖由 SweetAbby 於 2016-5-10 16:34 發表   
! p7 T/ a0 k4 c+ _% N' m7 a; Y' w雖然我鐘意cd,但都係鐘意女,唔係gay。不過每次cd完都想引人地,比人當正女人咁搞,又想用口幫人,比人口爆 有d矛盾,但未試過。不過好man個種男唔太接受到
2 n3 N+ [" r1 X# p7 P8 _- Z4 u( B1 v1 H
! ?. W$ Q# K# I1 O3 S/ @  y/ O" b2 _; N2 M8 ~
小妹同你一樣想法

最近訪問的版塊