嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   ) a4 P4 P6 j! J* {( @
好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
$ [6 Q. M% ]6 i& |

B$ O1 `: X6 U& p- ~% x8 }# I我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.' u) U0 V( V' R7 I, ]) g3 |# S
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$
# j1 {, r+ B8 b; p' b; n7 D好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
4 t+ @. l. a5 w3 K我好中意果種感覺:$
+ q9 W( T8 M  Q8 \8 O/ p( n好有被愛feel
# ?0 m5 A6 b" s/ w8 b
Yes ar
6 Z1 U+ o  i- a6 U5 k抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   
5 |" A" D/ I- E7 I, Q  L3 m3 c6 @$ Q3 [$ O2 [: U
Yes ar
8 ~4 Q/ u$ b. C. q5 X4 |. \. d: @抱住瞓教仲有feel
- d4 a) |' N0 y$ B4 V! c: S
% T/ w! E6 x( I, _7 N$ @4 H
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡) w* b# G) @- g
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-$ e* j! q* N! a% h

) W+ \- E# ?: H0 L[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:46 編輯 ]

好句好句xdd
2 b' y& R9 a( D1 @8 {
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   " V, B- N* o. w. ~/ i. O/ ?

5 z  d! b7 }5 m( {7 ~
/ K# L2 n1 s1 y. p0 q3 M& t姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡+ O7 {  r$ [* T7 @
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   ; G2 c  s/ {% T$ V( I& O6 c5 B

1 _  |8 |% l+ f) k+ \/ E2 s2 w2 C1 g
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
: q# Y- u" [4 d如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
+ h' r' s1 X. Z8 z+ S
5 R+ K1 c+ L* d9 u8 d! k% N/ J又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   3 K# u' a; r8 o& d
zoe姐姐15碎? :o
2 _0 z2 O! X6 L3 K" f* ^6 X
; _6 w9 ?# b0 E* j4 k% i  I
系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   9 P0 M- m1 l, _" A7 z* l( E
好句好句xdd
$ R' {) T9 u$ S
4 u* M. s9 T6 Y0 \
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   
4 c, P, P1 k  }' K, r2 N% W  S0 M. `. b  z# Q2 O# P$ r/ V4 A
/ i: t+ K% I* {% q% y3 S
又是歌詞?
- f" T3 J; R! h$ K" C) Y8 V& r. e, Z; V. ?
係牙,不過改左D9 H9 o) Y1 a- \, h
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   7 F" ]1 K, U( k& u% S/ G( ]2 H" @
" @( {3 @# o' N8 \

% B+ m- d1 r0 b- L0 I# S# S係牙,不過改左D
9 c5 K% M/ X$ _+ }1 p% j2 ~歌名叫"同步過冬"
1 q6 b0 V7 [2 f, j& p8 s" X! i+ D/ |2 H! u0 f1 C1 v4 D
5知系咩歌泥………3 C) m' h8 N- x& t' T
浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   ' T* q  l/ F' b% f. l% `

L( I+ [  s4 H- ?& _6 q
. A; e) s  c7 ]! V1 X% U$ s7 J5知系咩歌泥………
6 p# Q* H) l1 f" [5 u5 J浪費了姐姐好意
* \. R( G1 _. u- D/ i, l$ E' N+ o, c/ `8 i! H
咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel
6 P$ U7 z+ ?3 u最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   ) g# {5 L$ O3 L  S! F2 W" F
我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
/ }9 e3 }3 o6 }( H$ L; B6 P
& G2 U; A" E2 M9 N6 p" }' f
試過la
8 h1 n/ i' P0 K' L: C% n( h; f好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩