嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 joey1234 於 16-4-2014 14:39 發表   - F. z5 d4 _" u. \0 q' ^
好似幾好玩
% }! K/ m0 W; \- h1 ~: m6 L0 @1 }
你講比人對住打飛機定互搞先?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…1 I" V/ ^7 k3 v1 P
但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..

回復 21# noredia 的帖子

好幸福喔

回復 79# ZOE.HO 的帖子

您可以幫下口嘛

:hehe $ f" \% l  w' Z2 |" @4 b7 R8 L$ V
有無CD夠膽同我去睇戲  4 u. p0 v0 X% y9 L  c+ c. ?* m* f5 y
睇午夜場人少可以攬住你黎摸

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 19-4-2014 14:13 發表   
7 R7 Q1 w; x5 o7 R$ T其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
( [0 Y) L, I) c8 s0 Z但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..
) s9 y. Q; _& Z/ N6 Z( K* b. x2 j. L
/ a4 `& H( p# d) m% w5 t擔心咩先?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-29 13:50 發表6 u+ j3 p3 [4 k3 T! Z
擔心咩先?
體液交換(精液/陰道分泌物/口水/血液……)
% x0 C! z) a, N可導致肝炎、愛滋病毒等傳染
: m/ t& {* l) [& U) X1 j……正確使用安全套可有效降低風險$ f2 w, N6 v3 h  [3 U. a% q
拍住個別會員……提防衰十一
暫停寫入

引用:
原帖由 uniformx 於 30-4-2014 06:42 發表   0 ]( u; Z: s  a7 C
體液交換(精液/陰道分泌物/口水/血液……)) V, D3 x  T' D1 M
可導致肝炎、愛滋病毒等傳染. _2 e7 x' L% `
……正確使用安全套可有效降低風險
" \6 p7 [$ H5 e8 A拍住個別會員……提防衰十一
: t0 O! O$ D5 r* }- b0 N8 `  M

# V) x6 m7 Q9 w: l5 \' C好多直男想衰我十一架la
0 ~* C/ z9 \5 j! U  `: R煩到死

我想試.....

攬下,錫下,摸下都可以嘅。1 d' Z5 r: N4 P' @/ q' _) D6 _# i

+ E/ n5 Y* o( f1 i" ^4 f) s! ]5 d[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-6-29 12:41 編輯 ]

咩叫咁就一世:o/ ^$ ?6 w5 V) E
吾明 6 `" W& p. r3 m7 ~
引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2014-4-19 14:13 發表   
& n' K4 C& B- |( ~$ a# f  i其實我都好想試下同其他姊姊互相慢慢含,然後射落塊面到…
* k' G& P5 M( X( F/ A- g但係我又會有d擔心……我唔想咁就一世呀..

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-6-12 04:11 發表   0 A8 r- W; K6 f4 J( }
咩叫咁就一世:o1 k6 B3 G! H" W
吾明
9 z- T" Q; J) I9 y$ t* g. \
肝炎,愛滋,性病……
暫停寫入

我只是喜歡穿女裝..但我性取向還是很正常...$ ]3 ?0 ^: d) U# T1 m4 {3 c
所以不會試

我試過CD後同直男玩,用手同口(要用套套先用口口),BUT 我都係喜歡同姐妹玩多D,就算唔玩,一齊CD完傾吓計都好開心

我以直男身份, 在羅湖約過幾位CD 下午鐘點房玩, 4小時才100元, 我理解CD妹妹是想得女生的快感, 我是當他們想被入才進入的, 一般是欣賞他們變裝, 幫他們拍照留念, 當她們是女生來用手口服侍, 尊重便開心

我之前試過cd左之後用手同用口幫人出,,試過比人口爆同顏射,之後佢拎左震蛋同震棒玩我,真係high到爆,好想試下同cd玩,大家可以pm我夾時間

好似好吸引 好想cd果陣被玩xd
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

CD後成日幻想自己是小女生...
1 ^3 v: g, s4 `3 n- o4 q9 i然後被男生溫柔對待
2 |$ O8 K- p" g7 j* }( g渣波...摸全身...
" y0 k! A9 `5 O% g( S作為女生的我幫佢含...含到佢出...% @  j2 I; x  v& b8 ?
再被佢插同射...感到會好幸福的- f+ o7 z6 C/ d: _' ~
但好怕生野 所以未試過

有時都會幻想用口幫人同埋俾人入 ..