嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   
3 ]6 \8 X1 i- a8 h好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
0 H( a# p: i4 I
! P6 g5 E' F$ C: Q" z/ I' A# y我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.- u) n" H5 \' F: m' t: M9 K
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$" c( R" z2 \- k
好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   
2 s9 W8 z" i. N$ c8 V" M  ^我好中意果種感覺:$
3 x8 W# d5 _. ^" @9 B好有被愛feel
) U5 z5 D. E# {& m1 D1 YYes ar
+ h8 s. e" E1 }, J# Q8 ^2 l' p7 M抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   ' W4 t7 z; w: u5 T, T* e: @+ ~) M! i7 x

+ {9 A& Z# T6 @: p) }- N/ H$ @Yes ar
6 g. R4 m5 ?! d# j6 I( T" v- A抱住瞓教仲有feel
2 w! `9 d; ^" w" N$ k. t
% O4 j+ u% }1 S' g姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡& |8 n( _3 K0 D
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-) }- B% m* A% V7 K# G

& A" o8 C; v. _! a[ 本帖最後由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:46 編輯 ]

好句好句xdd
0 `/ p1 ?+ z  _# t) u
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   ' S% |, z: X9 ^
( Q& p9 U, a4 t4 [8 S5 b

4 o# T3 c* i4 E) h* P4 T姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
) e" D9 I$ y7 O0 B% i0 O如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   & n. Q* G8 w+ {: P5 {# j
. ?( Y, z; _0 @; X4 s+ h7 I( V: a
+ u5 v/ Y" W3 `* i
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡& i; [0 X& |3 ~, Y- }  Q1 X) n9 T
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
1 h& X% L% v3 l) Q
, s7 B9 x: e1 _* N  t
又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   2 K$ x$ \; C7 ~* |
zoe姐姐15碎? :o
: l# C) y  r, c* {. a
" ~. F2 W1 @/ m3 u2 z系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   
. W" p  ^* L4 ^4 L7 q& J" V好句好句xdd
8 G8 [, ^3 ~2 ]6 K0 Y$ E$ m
9 X9 V2 I& O% L7 i3 T哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   6 ^% X# @$ G: j: t6 v, o) X2 k

# \/ l9 k4 j, m
* m; q5 H8 Q5 H* n8 A: g又是歌詞?
5 f" t- j5 B  z# |" w

! X3 W# j  [6 d  n) J3 x; i係牙,不過改左D1 ^' b! T/ j1 K; w" o
歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   , c" d7 s5 T. m
. p6 G. z, F& h/ q3 {0 b$ }
  G- M! v: A0 H4 V# ?9 e9 @
係牙,不過改左D0 t# K2 I; B. ^) ^4 y
歌名叫"同步過冬"
; d8 f' X( d; A# \1 z1 s

1 f! H) h& J" W8 w, j1 P5知系咩歌泥………# ?# }6 \! y7 q7 d, N
浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   " a# u) U0 @4 y8 T. L' B

' s2 n& s% X' J: z3 v8 }! ], {& F
6 h% b9 [& m: M5知系咩歌泥………  b" m$ g3 u2 U0 [
浪費了姐姐好意
! z' J4 _9 k" @8 V5 S, L* @5 ^7 W/ R4 I
咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel 7 A0 g2 M7 q5 r( ~( M  k" {$ s+ U
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   
7 `% s7 M# t: Y  @8 I我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
6 P) U* R* G) D  i
, J9 X' g0 h9 w試過la/ ?: Z( r! g3 Z) t$ g
好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩

最近訪問的版塊