嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   6 x- T' W$ {6 C$ J& h( ?
其實可能正常人無乜會留意依d野1 ?) z2 R4 [1 s6 I: W, F2 l
係我地會注意到
: U) q& L! C$ z. x0 b% }. `. l0 t' |( z
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   5 j8 a. u) o2 l
今年冬天可能會試
8 c$ M' B7 C/ B# M# @8 C* W  {' _& Q, p2 c1 n5 ^
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  , v2 l6 _# F7 d: U* x! d; w% M$ Q
街上亂逛都沒人理
% B- S  L, [$ o2 U  E. `' w只要D 學生番緊學既時段最安全8 F7 l" e$ [0 W9 D& K. A0 m
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
/ J0 k& h3 t9 g9 ?1 g3 _# L4 K. n7 f9 q' V8 b
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我( l' T% P/ I! P! P6 U9 d

- a( J( Y0 G; V% ~- f# Q[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   : v7 O2 Z/ @5 `5 [6 l' B/ f
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  + c* K3 _4 m8 r$ {' @
街上亂逛都沒人理 ! t# a5 N% {8 E6 Z- |! |; w2 |" i
只要D 學生番緊學既時段最安全
; C( K4 z9 h+ x4 i$ t+ y因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網5 v5 @& k% j" \
0 l# Z+ r0 d3 O$ H$ D/ Z( {
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
, j5 h8 v+ O7 i1 L

0 O) n/ ]5 c- M3 T" W7 J% `* B4 O/ i" @+ ?( ^7 ?$ Q  \) o
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋0 p. H2 N, z: P4 Z9 M

& s0 m+ A$ A2 Q/ T% n5 w. z咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
9 v; @2 y3 b# f$ V5 Q2 `# G多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
* [) z, e8 N+ x4 n# C4 z( ^其實即使被發現,只要無被人影低就得2 Y7 b3 A% D% M; f7 i1 z
多數d人好快就唔記得
: @( r+ y: C9 @/ Q  G
5 @5 f9 h) O& x
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   : A1 k8 ]3 B6 u# Q
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
/ O' j) f: a" [; t, V6 m" @2 ]
' t+ `% K9 o* F  Q7 n, d著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮
0 o) [2 w( C1 e0 Q+ d* B8 o9 b2 B2 L( m5 T- m
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多/ C% V$ `, j$ h7 [* A, g4 Q

5 C( k" O, D% ~不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底9 j; i4 e0 \( r8 A# J
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   ! ?$ t: E2 z8 m& g. M) T; T
. q) X! M9 _! M1 u

+ h3 n# r$ S1 c6 `最怕十年後又
2 e4 k( x8 o/ v  P& d: V8 a7 I* O! J5 }. [
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 2 X/ Z' H$ T& `7 w+ K# O

: G% t9 \" s/ a, ]; z% l之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機! m$ C* Z) q7 K* Y1 j

# R; }' e3 q0 l/ t今日都係中性打扮之嘛
6 a0 p, T. I3 B+ D) @- z7 X, H1 i* Z7 z* B
! G" _$ J6 q% i) c
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
& g; H; ^+ S* B+ @' s" i
5 N1 w5 R8 @+ c5 u% \+ t+ C8 P[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   
9 b+ N# Y) f2 U  ~6 H' f
4 V0 ~' z1 j1 v0 {. I7 t! t
& K$ N  k, {" [1 u% x今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
& B7 i, m/ e) i  G! Z1 t. N
( q/ t8 i/ \. T: N之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
) }6 x3 U" C( E* @% K. D; a* P) b" Q' I9 A" b4 a( m
今日都係中性打扮 ...
( j) G1 g0 C' \1 P6 {  }& ~4 v% Q
! |# j8 M9 b2 ?4 g9 H" g. {
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
6 W. ~% G9 z: K+ B. H% X% u* J& C7 Z) j" @2 P9 ^

4 b5 c$ c! v6 x冇其他人見到?
  t( P. `( J, _" u
' S9 z! x; ]6 l( B3 j# j# j
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
. {+ f. D4 h6 S- N8 l
5 X' d( Q9 h2 c& }9 i冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
0 y. J3 p: u, q9 F4 ]2 }% N/ [- F0 b( o" ~9 o; X) T
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計