嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

5 H) P4 E$ H# o5 }3 x0 j9 U, \
( k' r8 a+ H* e1 x& I# t
% O: Z7 Y3 w! n& \7 l4 e% k/ V# i# M; o" [4 F; l% T/ H  L7 H

2 j' |* {+ A+ }! Z& J我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
0 n  G5 T! l7 }7 k" @5 C: N4 [" U$ ~8 p4 G. K" J# k3 u3 r: G
請參看:4 W/ ]: p. y* B8 K
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)
9 O5 }9 T3 Z" o1 I! S) r  [; z- O
5 P$ D7 g" t& I  H* `8 p  s  F" Q0 s$ J

! @$ e" X( |+ ^0 x
, b+ B! x6 g8 d* R3 R$ l, Q5 M
0 C/ N- a* Q5 Z.
; }' H, z( u4 L9 I! g" ?; g; r4 x2 F6 c% c9 n! ?

4 N" v( r( F7 g" @% F( u4 L% P$ V' Y; Q  F7 l

+ \; p4 g3 ]2 p: O" x
* M" H) |* e5 m0 k  V聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
6 m7 d' y7 w& g! G8 O
/ R2 u, c$ m2 B' m7 W1 yhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
1 \+ N  D  h2 m' p+ o4 T  Fhttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=19 n- N/ `: P  u. F& L5 f+ i; a

6 e, V! ]5 a3 K1 `4 M1 x) A9 \* F8 K
- n$ b  x' H- h( Z7 F/ x
  R8 C& y! i2 \: s; r# i8 Z) J2 C- R9 r- A

2 K9 ?- Y2 _- z) N! I  D+ A- q.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   
+ b' |+ B0 Z) }) _% X4 V
% ~( i  s2 K0 F: Q. z& v* ~
( [# N  u4 i3 u2 y+ t  U% m甘系咪會好痛?
, ]( g- v# J% ^* ^0 k確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   8 p1 }6 m+ u5 V
  D, X' e8 }1 ~0 D& D, R
會5會黐到去5到廁所?
# f+ P3 a3 ]! F% Y  N% ?呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
5 `# a4 v0 |$ i
; [5 Q0 m4 @% `: `' Z1 C! o/ K$ \; @5 \& K( e1 U! K6 P. Q
唔係好明,可否講清楚D?
  v4 Z5 @; F. ?& N7 Z6 [點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
1 b# o9 f1 F% x( O4 Q: Z* y相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
  t( D" G. n" G3 l, U5 e! s; u( G; `% A5 f( O7 O0 a' E+ G9 B! J
確實好痛,但好有快感
7 A8 T5 A9 |+ r' g9 D

. E' w( s+ d0 l1 M8 k# I痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   9 }" ~2 }# ^# `8 e* ?1 l
5 k3 o) u! j  E3 b& N
呢D就要睇情況
7 ?7 C9 `; ]) B- f

$ Q: N0 H" L' V如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   9 X, ^# w7 R2 I" m) i
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
- k3 g/ D  |( j2 Y
( c8 u& k' x) n9 [; ^+ A" D; Q3 {- s
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
0 D% h; K3 F7 _) r+ q" E& D8 a9 n用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度& E( Y2 Q. @7 k+ K4 K! V5 U
另外一定要聞住條有味嘅女人底底, o- H0 V2 u! D, I! g
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打
. ^# Q7 A' a$ C- l1 Q4 T打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
1 \6 ?, Z/ t. U. |0 f' Y仲要一定要睇人妖片
5 Y1 }, ?9 N9 c& G% b. U! p同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩1 ?! L! P0 l- O. s& v- x6 \
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
5 a9 S- z2 g8 j2 J最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   ; M# j7 ^2 f( V% R
/ b: p# R  t, i, m
7 F# y$ Y6 C3 b& m0 N$ t" B
如果去5到廁所點算?
6 {6 _' u- D) I應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。! i- o! s8 a1 ?0 e$ F
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
" u8 E! z* K) u# |$ p( O5 h1 N$ R5 J

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   ) s* S+ a) t- [" [* X
我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁
/ f8 `: _# h; `$ x% V用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
/ z8 k  V  V: p9 e1 {* `9 Q另外一定要聞住條有味嘅女人底底
8 U& m9 f9 ^2 a  h" a  m條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
0 P9 y/ N" A5 M9 @' }& ^$ C, \同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
8 L' a; X$ `/ \( F' X& ]* R* c
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射

最近訪問的版塊