嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

引用:
原帖由 bb0630 於 11-4-2014 00:48 發表   9 Q6 e% a2 k4 {) Y0 R
好多直男pm過我,不都我對所謂直男無咩興趣,都係鍾意同姊妹曳曳,嘻嘻
: w; ]0 T( e) R; ?# d, S* W- R  D/ Q! o! \5 j
我刀系甘話,同cd搞我可以
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想試呀,但只會同CD 姊妹

回復 8# lwl 的帖子

我都想試.__.1 A4 v5 `0 l# v, n* J2 D6 a
可吾可以做個fd

回復 48# ZOE.HO 的帖子

我好中意果種感覺:$" n/ y! Z  J& ]$ E7 K1 g3 L
好有被愛feel

引用:
原帖由 紫_wInG 於 14-4-2014 06:52 發表   ! C  F" u$ S. Y* h2 i; d4 @! Z
我好中意果種感覺:$8 ]+ ~4 M4 r( C! O$ a8 k3 L
好有被愛feel
3 K- Z2 _# G. |* U6 \9 Y) |
Yes ar5 A  {4 L/ D0 O9 _  N
抱住瞓教仲有feel

我都想呀

我都想比人睇住打...最好射係我度...

回復 8# lwl 的帖子

我都想呀..我都好鐘意比人射係我到

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:46 發表   & E6 B( [4 a" R2 L5 _+ A

: D5 C. V- s* `8 S5 O( jYes ar
8 K' X5 N8 b4 C' r抱住瞓教仲有feel
8 \4 F2 o- [" N
0 u7 `3 ~0 Y- G3 V9 J8 A* V, W
姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
' ?# T; y# J8 R7 e如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
  C" |& F" D! c/ v( H/ h. {, j5 f$ Y+ M" M: B

好句好句xdd. I& W6 C  u: K* @
引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2014-4-14 23:44 發表   4 `1 m& R% h; M
: a- l5 q7 G# h1 z. C) a' R% ^- n4 o

: d$ d. u& M! y$ x8 ^  l# s姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡
4 b: O* e# }+ n9 }2 {1 @0 {如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-

回復 60# ZOE.HO 的帖子

zoe姐姐15碎? :o

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 14-4-2014 23:44 發表   9 f3 u/ R3 [% G  }2 I9 E; C! c! A8 n, h
- Q& @& F+ W! H4 I$ V

+ ?  y' ^- T% D" g5 _$ F3 g" [姐妹的雙手一轉彎 夠讓妹妹心內平淡1 s$ e/ x: h. s6 _
如果妹妹一個人嫌冷 這個姐姐的擁抱尚算還未晚-3-
. d' \- z6 D- C; Y( C  i2 l

8 N! |. z0 i6 j) w又是歌詞?

引用:
原帖由 紫_wInG 於 15-4-2014 02:39 發表   ' L# @+ j9 @  n8 E
zoe姐姐15碎? :o
9 I5 S: Q& s, t

; q/ K/ r  A- S4 ]3 ^; l. n系牙!今年十五jar

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-15 02:38 發表   $ L+ m- h5 u! M; G4 R
好句好句xdd
' ?. E+ z4 L; \1 E2 D* h; j9 v- g
4 C% e/ x0 u+ u) e5 y
哈哈....歌詞黎姐!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 08:37 發表   4 W: ^+ Q. h3 H9 w- }

# ]( n' q  d4 @$ w' a
( Y" N  M& }. t$ w# q# l! R) y又是歌詞?
+ b% `0 Y1 y8 L7 u# p+ \' n& c
- ^! |4 t% }, w& U1 P5 {6 [3 j係牙,不過改左D
* F) J) Q+ u- K* M歌名叫"同步過冬"

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 15-4-2014 14:40 發表   
, x2 D7 l/ r$ S* B
$ b: i7 O2 j5 b# ^# I% C; @
( @7 f5 p) Q: p7 n係牙,不過改左D
7 u% z" x# L5 w2 H( I* s# ~歌名叫"同步過冬"
/ U/ o9 L1 D0 f/ M/ a% V
# `: ~* N0 x8 x
5知系咩歌泥………+ e$ {$ d5 K, a- n; f# P% X
浪費了姐姐好意

我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-15 14:48 發表   5 R. R6 W0 v3 |; d5 Y0 W3 B
7 z& }# i) r" J& ]

6 r5 A: p* t2 _# F1 Q% {! d5知系咩歌泥………0 i0 [0 f; {; Z7 m8 r
浪費了姐姐好意
6 H& J# G+ ]* @0 T3 b' u0 H5 M& w8 i; Y5 U
咪去youtube聽下lo!!!!

比人抱住勁好feel . h# O. u+ M( A0 N# @& d" n+ x
最衰我勁重..42kg..

引用:
原帖由 lovecdBB 於 15-4-2014 14:56 發表   9 f8 R+ M! {! s4 E' ~
我都想可以睇住cd黎打呀,一定好爽
( a/ n6 w) y) L1 D! }; e% }
: t( p  U9 T  h
試過la' w8 w6 Z7 X3 Y5 Z; Z% T1 m
好悶㗎!比人娣住自已又坐系度!

好似幾好玩