嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   5 w, c% ~; h! o, d
其實可能正常人無乜會留意依d野
; K' r# n: z' d, N! n/ g6 j係我地會注意到
$ F) R" a- r, ?4 t. k

3 W- D+ r! x0 V" u  T2 i都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   " i' j9 ~. I# h) }5 p& P
今年冬天可能會試
& R$ n) ~. H, H. n7 a* Q" n# M
4 b: t, d2 h  J/ w2 B1 d4 H; r唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  8 z; b, [7 V. }9 g  o& D
街上亂逛都沒人理 ' Z' w" H" v% b% W: W* |8 C
只要D 學生番緊學既時段最安全# \. I4 _# g* V" _- B; b
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
: X1 E! P) v/ k$ r& Q( X. X7 I8 K' r# N' ~8 c
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我% y0 F5 j- g/ [6 g

& Y1 m: }( l6 n. `[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-18 16:45 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   ) j" w& H% ]" p; N, \$ r# N
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
3 e$ j; u; w# a& I! C; j街上亂逛都沒人理
$ `3 s8 J4 z, |: [# G; t1 }只要D 學生番緊學既時段最安全  N, v+ r8 `& p. s$ Z7 c- p4 r
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
$ o8 i& l' r" Q
7 o3 o7 j, v2 t, PPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
/ M" t( s7 \8 ^. x* F( ?( B

, [9 R4 a# ]6 }8 P4 F9 }) ~# a- O3 e. _
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋2 Y7 y7 i7 f- X5 b: b( T, l% @
$ L# H' S. w, |: A
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得4 j' P2 M/ v0 }" e) D
多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   
# d  Q/ m" E$ q' [# D# V其實即使被發現,只要無被人影低就得0 F3 i5 s/ n  E4 r9 O' p( i, T
多數d人好快就唔記得
& _* b; F0 h/ Y. z* h- y
+ N/ [) E! f1 E
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   
( u; O+ ]. g( R7 E9 K  Z* v& E$ K黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
4 {7 h- S9 x7 [
) G* T8 m( c  R1 L著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮, |; V3 @% @& x$ P$ i$ u

8 n' ^" [; j1 R0 ?' |1 b依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多
  d' j* Q6 U' ]% h8 P7 u' ^5 z6 Z) m/ t
不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底! [: `$ Z' g8 v* [
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   ; e' e$ C1 d+ r# g) K7 |
! R: E4 ~6 Z) ~1 E. {% W

, I! `3 U' T+ w, Z/ P最怕十年後又
  |& b" {$ c/ k9 Y# z- X; y! E% Y+ f
( w5 |7 E8 D8 }4 l( U7 s4 H* J
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 + E9 [/ B6 O) V7 S' d, S( M6 H: `! d" S
/ \) D2 b) d* m
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機: p) G& X: \+ T5 G. W3 ^) {9 m3 |

" a+ ]$ |( V5 r" E4 V# I; S今日都係中性打扮之嘛% Y. @- K) N* V5 x3 T/ o  f

9 f3 M, L# X6 X3 V9 `& S0 a* B& D0 o
PS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體' O) c; C5 `( H* t
6 E1 n/ l7 q* F7 @: K2 o) {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   1 h9 h6 h# n% r. q* l

* J' b+ Y) ^: ~5 f3 t' a0 l0 J4 {' {! k9 ?3 X  M) o* j0 ^& b' Z% b
今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
# \) g2 z( T- S9 D2 F* r3 D0 b8 v* Y6 @  X- b$ h4 r
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
' w3 y% O: i/ i- D# p" S9 [2 Y6 C/ N- Z; y" ~* q7 a
今日都係中性打扮 ...
+ S6 }. w: D1 t. k3 T* }
+ s% t) l" D$ a- e/ f冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   : G  D0 p9 x" V, W
) }! o+ E. }1 g

/ M/ S. D+ j( F: A! @冇其他人見到?
7 b$ t* M  \7 h+ @0 j) C2 ~. g2 k" r9 t6 ?# Q: b0 q- I4 l
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)
5 F+ k: M0 R2 s4 _; v+ h& V5 j
  k6 V3 q" D7 g; \* D冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
2 P4 A2 `* n0 M# R* j
4 D. M6 W5 j' M* ~$ c7 `; _( e何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計

最近訪問的版塊