嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

2 u5 s6 M! C; P& r# t

& p# N. [1 z7 l, e7 a# v9 q0 J  ~8 m: W: x( @
/ W1 n* R. A+ @+ c) h
4 Y- T0 J: i% o
我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!' M) O1 j: F% w) ^3 q7 q0 d( M$ C
* `0 b; Q1 k" i. w
請參看:
3 D9 B/ g% h* S7 \. V5 ^2 ?& Fhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)  t* O$ Z5 f- }9 l

' X) S3 J& I% m+ I% W) F* p, w+ b; u7 L  q* r$ \5 Z' t3 x

8 i1 _* ]6 C% F1 G, i7 L) Z2 L
0 z0 J$ j$ `7 ^! ?# X1 ?. ]/ k
$ T' T; t  V; r& u8 f( L* Y.
5 q' h4 \$ ?9 w; n. s  a
' t4 p; z4 v8 |$ U' H; S' G. W[ 本帖最後由 denisews1018 於 2014-3-21 15:22 編輯 ]

: ]/ O7 L1 h. p& b; ~
$ }! T) d+ S8 M) X/ B) h
( O, Q& E- j& w& Q
$ R0 V& L- {6 G" _" k
聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
8 Q& O) _/ p: a4 f% B0 m' Z8 e
5 a: W% Z- }: Bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
6 ~8 X3 @, n$ X: h& x& Khttp://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1+ q2 E/ [1 v& G( T
; ^$ K/ |( b' \1 {% n* a: n

# p2 m5 I& k0 B
) ?6 m7 K# T. k$ H8 d$ J: o6 ~# a7 m: B# G
! _% a: n; r0 {# w* }7 t  t9 n
.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   4 w, R$ X/ }+ i) l3 ]- i

$ O' A5 k$ O  M. p% j+ g1 g
- q! x/ j$ g; u  _甘系咪會好痛?
& ~6 `: m1 R+ Z1 x
確實好痛,但好有快感

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   % l) E/ j* M! J; ^( C

1 A" F, M8 o( ]會5會黐到去5到廁所?
# b3 \5 V; f$ x9 X! o6 I* W
呢D就要睇情況

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   
' v! i% J2 a+ F/ f& X) h
1 k# d1 D, K. T+ M  K+ v
4 y, K- Q; q2 U3 J$ }& k) {唔係好明,可否講清楚D?: v% j: d; v- z0 {
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
0 T+ V7 f/ P$ a2 w2 D
相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................

回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
4 n1 u$ D5 a  D( _( v; x1 m
8 C$ Y! n. i) t& j* V確實好痛,但好有快感
# Z. u5 E- \! [/ O) j
! ~& K" x/ P6 v1 ]$ ~痛旦系有快感,甘奇怪既
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
/ R: D% @$ R: W* i3 V
5 H, ~/ u/ Z  L7 \! f呢D就要睇情況
" M# s8 h9 G, K2 K2 B+ O
- I. n$ M' L/ k% E+ {: F如果去5到廁所點算?

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   
3 Y% Q& {0 x  X7 Q- ]$ J& u無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
/ K4 o$ E$ w6 C
+ [' N+ r  W! E  j; @0 n2 _* t8 h- a* c$ J
著左c物才著底底,條底底都無乜用途

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁% O" {  l0 ^: G/ e& E
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
6 ]* N# E9 c; b7 C" `另外一定要聞住條有味嘅女人底底( @0 P0 f3 _" \6 o) x( v
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打4 j! ]( p) c1 c0 G% U. J
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮- E+ p- O9 x) `  i+ N
仲要一定要睇人妖片- m1 \/ `& G  g3 _; I1 [+ s9 I
同性戀無興趣

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩5 u8 H8 o' u7 c$ s( D
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
0 G& d5 b) Q9 Y) w. J: B2 g最緊要落KY

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   
' q0 G* Q& U) ~0 D" U3 t& N6 ^0 ]/ I% B' W. Y! L/ x
9 N  U# i2 i+ ?, y3 k% f
如果去5到廁所點算?
5 d) |. `- c0 ?; v/ ^  b' i1 [$ ]應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.

着好CD,然后飞机杯

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。
9 r& a" h" y& \" E我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。& Z- ^% T" ]- y# ?1 z- v. W) e
6 P4 |- A1 |& |; [. K! ~

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
, j4 [- L4 L& A5 e我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁9 K& Z9 i1 O9 k/ N5 ^( d' t: `
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
, r3 v  E2 [7 L3 U5 ]. w' e另外一定要聞住條有味嘅女人底底6 y  C, \6 ^$ P
條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
5 e% r9 V1 l- I- U+ ^" r同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
! O( Z" f! \) u! l9 c! T$ R, m- W! X4 ^
angelbb

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!

回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射