嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
& @; p% x3 p+ R, @( T或者日本和服二趾襪
/ _" X5 k6 n% L# U2 v% o  j又或者睇日本和服AV
# f( o% @0 \4 f是但揀選一樣協助到8 e, M: ^( a/ M; J4 i
打飛機. ~! ]7 |# w8 x5 D- K; |4 g

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
; w8 k! {- Y4 J
5 Z4 ?0 C" ]7 B" S  u. v7 A( L' }7 F$ l/ V
Cd出街要打夠兩次先可以: c8 L/ C$ a  d. _) D8 v
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
) r# h; Y7 W  g
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
, W& I' P- f- d, m/ h
, [* |7 j8 z& P! \( d! Q8 ^8 N% j
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
: O6 |# K8 Q. l' V5 i2 Z/ M女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J 2 w6 R8 H7 Y( t' v0 V
! P2 h, A9 M! v) {1 y" j
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
) L, W' ^+ H( u( K基本上: v) U- p& }0 L8 A
著左女裝
7 }0 Q: |* X. U我係全情投入作為女生; z6 e$ X. x8 M6 j
但的確係會有一定係性需要
3 \7 ^; g( D$ g6 `) ^" l* w4 O一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
1 e# E& P9 p: Q3 r7 Q/ Z& k呢個唔係女生的表現
" r* ?! ^, p/ ]; p6 N' L
5 ~( U2 i. W/ \  _暫時兩個方法' t4 y$ w0 m1 ?, O, @
一、用假陽具插肛門到自動射0 D" B; i& w  ~9 f) B9 x
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   0 e* g  U  `6 g0 m
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
4 k" W5 B  q( f
3 U1 S6 r9 Z; }3 x, r
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 - k' U$ i5 R% M3 Q, p9 ]9 c5 [. J
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   8 t1 ]$ o/ B) a; B; L/ V( Z/ K
同意做咗女仔就唔打J ; n6 ]/ U5 U) u4 x# \3 Z% L1 Y
0 ^* Y: r6 y  {1 V
2 U- B. |, c5 T* G
; q9 ^, v; x% B. ~7 A: i) q& S呢個心態, g6 M- d: |& O; \- Q
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春3 ]2 W. _$ F3 u6 z8 J7 [( E' n
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
" p  A$ b9 t' \& t* }: G而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
: ?9 w/ N" ^; ^! X我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出3 b% x/ y2 T% F# [& f- Y9 R# O( P
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
" X6 V  }/ S1 g$ X4 V( ~7 @
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
- W9 C( c1 O% A7 N( k, Q. @  X6 g. K  ~. i
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
3 |& V2 y& S+ G4 q' a& \1 p& T7 k我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出/ _+ k) [' n2 \+ {
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
) v! _4 \( S5 i5 [我都曾經咁試過
( \8 w# l9 \5 i$ W" r6 W5 E7 m
& v( X0 v. M/ |  _/ z7 ?$ d# V7 C6 L
- V: I+ |0 B, a6 Y+ G! v! y可吾可以清楚講解一下??- a4 P9 S9 Q, L2 K# a
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
. }  ]: U! k5 Y4 z( Z我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
- i4 y+ H# b6 x! ~' \: C而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
: M6 g7 f4 Q2 H: l8 K/ r' w1 f
% S- w- }, H; \2 \6 h
' U# A* x0 }# I1 {
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
, I) _3 j, a$ @. _# c+ M, S4 L1 ?3 ?. F5 D
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
9 M; S5 U8 s$ A/ r! t
3 {7 ]) ~$ v, T/ k: Q  B3 s當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
! V  X/ H/ n6 p8 D4 Y
  f" m7 G% ]" e! x: }! p而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事  b, b& b' \5 y0 f
- U% ]& A7 O; u& K; j
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
9 i  i# t! |" F2 E# y其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘& _+ J2 a& V1 m. w

! T+ c. D' y1 k! J8 j  T0 e& v2 t$ u[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]

最近訪問的版塊