嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

回復 101# 08miki08 的帖子

我報名,但驚妳爆肛

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 102# j18476 的帖子

等我試下推爆妳

我都有興趣比人推

; G) l" E$ c% D* k) A  [) P% m7 T
但係D仔成日同我講淫野

cD即变做女仔,女仔比男插係正常!有咩問題,cD係多支野,男人比女知点含先正。扮女為靚只係 易服癖!变裝做女同男做女先係完全正常,難道cd互 攬就有高潮?

試過 ( ^9 B, ^. K( c" [" t0 w6 B( V

( Q" T2 t& p+ c. e' p5 Y" ^- V# m有次條仔偷偷除套內射我頂左佢一聲 嬲到我呢

甘危險,小心D玩,長玩長有。危險野咪攪

我有興趣推CD

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-12-7 15:56 發表   
9 X4 ?% o( C8 Z0 F2 C- S. ^試過 3 A" g# U9 z! O/ x& \8 @  B: S
! s; c$ S' S5 m7 b
有次條仔偷偷除套內射我頂左佢一聲 嬲到我呢
; R  r4 g- T( q& d
4 z! |. f9 I* R/ n( i" O咁恐怖。! m- |& T# j% [  W8 }( f
本來我未試過, 都有D 心思思想CD後同人玩...現在有D驚驚地啦

引用:
原帖由 errors 於 2016-12-8 00:09 發表     y# X6 t; {& b9 K: z- h/ c! c

, ~1 Z8 A# q5 D9 u  S* @/ R# a% Z
4 \1 @7 b1 p) u  C- T0 o咁恐怖。
+ y+ q/ }: `7 j6 P. Q' {, h6 I. K( Y( m本來我未試過, 都有D 心思思想CD後同人玩...現在有D驚驚地啦
8 Y% j2 r/ O. I* j5 |7 ~9 Z6 D" Q' r$ O1 F
如果對方溫柔守規矩 其實都唔錯

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-12-7 15:56 發表   
- h3 ?* K$ y$ g" o* m* r試過 4 q+ ]6 m6 v0 A
  Z, H- G/ U3 E; @4 Z& d
有次條仔偷偷除套內射我頂左佢一聲 嬲到我呢
  h( @. w: M/ o: C: P/ O我又想插

引用:
原帖由 180sboy 於 2016-12-8 09:37 發表   * v# @% M# S5 O- {) n

$ a2 f  A4 R4 ^$ \我又想插
% b: T# K  U  z6 u6 V# `. ^4 z
. }. ^" z0 U7 [5 Y* [
呢D咁爽爽既機會都係留番個Quota比D 處女姐妹啦
! Q& J$ w2 Q% ?' M) i6 l( p, N5 c  w5 M# b! V

是啊, 喜歡慢慢來。
引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-12-8 02:56 發表   + P7 _: o0 f/ s5 q

1 o; s! u9 I+ @3 @# F* m0 j2 `8 j, h3 c6 W" L; k) X7 g& n

呢個話題好襟講

我也想想試一下

我都想插下CD

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-12-8 02:56 發表   5 _5 _) m1 q: U: Z
5 r; B/ w% @. `9 n: o2 M
* s/ F1 i' E$ F5 X3 ^
  p0 {) e- D1 \1 m5 g; D
咁我順期自然睇下幾時會忍唔住, 冇了個處啦~HA~

我都想CD咗,有大隻男禁住我跪吹吖

cd之後都有衝動, 但最好相方要了解多d,各自喜好, 還有我都接近6呎, 就算攪想搵d高過我, 咁樣先有女仔feel.

引用:
原帖由 wondernight 於 2016-12-11 11:30 發表   & @) m5 M! J$ f) H
cd之後都有衝動, 但最好相方要了解多d,各自喜好, 還有我都接近6呎, 就算攪想搵d高過我, 咁樣先有女仔feel.
2 A2 C* r5 ~+ f' G$ J' I# G! ]& R; Z3 U: V4 h' Y. T

a# ]8 n7 e' S  K- e& X7 g9 M: |/ {同意。啲人PM我叫我服侍佢,都唔識佢,一開口就呢啲,CD唔定係SP,我都想有男人對我真心

最近訪問的版塊